Sinirle

Neden öyle bir şey söyledi?
Bazı insanlar gerçekten çekilir dert değil ve insana hiç söylemek istemediği şeyler soyletirebilir. Sizde öyle bir durum yoksa böyle söylemesi can sıkıcı ve soğuma nedeni.

Adama bende Erkek adam evını geçindırır demiştim önceden bunu da soyledı o yanı adamın gururunu kırdım daha öncesı
Belli ki sizden olmuyor. Zorlamanın ne sana ne ona faydası var. Birbirinizin belası olacaksınız bu gidişle zaten bedduaya gerek yok.

Sinirle sinirle diye belirtmenizdeki amaç ne?
Öpüşüp koklaşırken dese vuuuu bak sen deyip adama saydırayacığımızı, sinirle söyleyince hoş göreceğimizi falan mı sanıyorsunuz?

Onu dedi ne yaparsınız bunu dedi ne yaparsınız bla bla bla, ne önemi var? Söylenenleri dinliyormuş gibi bir de konu açmanız yok mu beni öldürüyor.
Konunun kısa ve net özeti belanızı ararken bunu bulmuşsunuz işte, mutluluklar.

Ama 2 yılda ben o kadar evlenmek istemedıgımı dedım adam sesını bıle yuksektmedı bana ya bunu ne yapacak 2 yıl az mı bence zor bırıyom
E o zaman tüm bela okumaları, aşağılamaları, küfürleri hak ediyorsundur.
Sevgilinden özür de dinlemelisin, onun ağzını bozdurduğun için.

Bir çok konu açmışsıniz hepside hemen hemen aynı konu. Siz bu adamı sevmiyorsunuz ve sanırım başka birini bulamam korkusuyla da ayrılmıyor ayrılmanız da geri dönüyorsunuz.
Bir yorumda ben zor biriyim demişsiniz ama zor falan değilsiniz insan sevmediğine zor olur buda size özel bir durum değil. Umarım evlenmek gibi bir hata yapmasınız çünkü en fazla 5 sene sonra yapamıyorum boşanmak istiyorum diye konu açarsınız.

E o zaman tüm bela okumaları, aşağılamaları, küfürleri hak ediyorsundur.
Sevgilinden özür de dinlemelisin, onun ağzını bozdurduğun için.
Tam olarak öyle degıl kim olsa bu kadar üfkelense aynı tepkiyi verir bence2 yıl boyunca bır sey dememiş adam

İlerde ağzını burnunu kırarsa haketmiştim diyecek vibe aldım sende.

Şu konuda hak veriyorum sürekli yanlış adamlara kapılıyorsan kendini de bir sorgulamak lazım. Evlenmek için evlenme.
Sorgulıyorum zaten yoksa bu kadar sormam kı herkes ne güzel ılışkıler yaşıyormuş bu formda bunu gördüm

Ama 2 yılda ben o kadar evlenmek istemedıgımı dedım adam sesını bıle yuksektmedı bana ya bunu ne yapacak 2 yıl az mı bence zor bırıyom
Zor olduğunuz belli.

`