Belli ki sizden olmuyor. Zorlamanın ne sana ne ona faydası var. Birbirinizin belası olacaksınız bu gidişle zaten bedduaya gerek yok.Adama bende Erkek adam evını geçindırır demiştim önceden bunu da soyledı o yanı adamın gururunu kırdım daha öncesı
E o zaman tüm bela okumaları, aşağılamaları, küfürleri hak ediyorsundur.Ama 2 yılda ben o kadar evlenmek istemedıgımı dedım adam sesını bıle yuksektmedı bana ya bunu ne yapacak 2 yıl az mı bence zor bırıyom
Tam olarak öyle degıl kim olsa bu kadar üfkelense aynı tepkiyi verir bence2 yıl boyunca bır sey dememiş adamE o zaman tüm bela okumaları, aşağılamaları, küfürleri hak ediyorsundur.
Sevgilinden özür de dinlemelisin, onun ağzını bozdurduğun için.
Tamam işte sen tüm lafları hak ediyorsun. Sorun yok.Tam olarak öyle degıl kim olsa bu kadar üfkelense aynı tepkiyi verir bence2 yıl boyunca bır sey dememiş adam
Tamam işte bize ne diye soruyorsunTam olarak öyle degıl kim olsa bu kadar üfkelense aynı tepkiyi verir bence2 yıl boyunca bır sey dememiş adam
Bacim adam sana sayip sovuyor, sen yorum dahi yazmiyosun, niye aciyorsun bu basliklari?Sevgilin Allah belanı versın dese sınırle ne yaparsınz
Öyle bir söyledin ki sanki 45 50 yaşına gelmişsin.yaş olmuş 27 bu saatten sonra çok zor ben kaygılıyım bence ben kımseylr olamıyorum
Sevıyorum Allah kahretsın benı ya ne yapacağımı şaşırdımBacim adam sana sayip sovuyor, sen yorum dahi yazmiyosun, niye aciyorsun bu basliklari?
Sevıyorum Allah kahretsın benı ya ne yapacağımı şaşırdım
yapacak bir şey kalmamış,daha ne desin.Sevgilin Allah belanı versın dese sınırle ne yaparsınz
Sorgulıyorum zaten yoksa bu kadar sormam kı herkes ne güzel ılışkıler yaşıyormuş bu formda bunu gördümŞu konuda hak veriyorum sürekli yanlış adamlara kapılıyorsan kendini de bir sorgulamak lazım. Evlenmek için evlenme.
Yanı şuan sevmıyır muTamam diyelim ki siz seviyorsunuz, karsi taraf seviyor mu? Seven sevdigine beddua eder mi, kufur eder mi?
Seni vermişya zaten derimSevgilin Allah belanı versın dese sınırle ne yaparsınz
Zor olduğunuz belli.Ama 2 yılda ben o kadar evlenmek istemedıgımı dedım adam sesını bıle yuksektmedı bana ya bunu ne yapacak 2 yıl az mı bence zor bırıyom