Teşekkür ederim yani denekkı bazen kabul etmek gerekıyor dönüp ben dört dörtlük mıyım dıye sormam gerekiyorZor olduğunuz belli.
Aynen öyle o yüzden buraya konu da açmayın :)Teşekkür ederim yani denekkı bazen kabul etmek gerekıyor dönüp ben dört dörtlük mıyım dıye sormam gerekiyor
Sen de ki evlenince ben calismayi dusunmuyorum, babam da para vermeyecek sen bize bakarsin aşkım. Adamin derdi kendi gotunu serip senin ve babanin parasini yemek. Ondan cok seviyor.Yanı şuan sevmıyır mu
Hahaahaaaahahaahhaahahah yaaaa kahkaha attımÇelik aynaaa çelik aynaaa kendi diyen kendi bulur hıııı diyerek etrafında ellerimi çırparak koşardım.
Her beğeni geldiğinde ben tekrar tekrar basıyorum kahkahayıHahaahaaaahahaahhaahahah yaaaa kahkaha attım
Bide o kadar ciddi okuyordum ki ilk saniye anlamadım sonra gözümde canlandıHer beğeni geldiğinde ben tekrar tekrar basıyorum kahkahayı
Yaa 8 aydır çalışıyor ki ben çalışmayavahımı söyledim ko o da tamam dedı evime bakarım abımde dıyor ko ılerde babam sizede verır ama sen bu çocuğa güvenıyor musunSen de ki evlenince ben calismayi dusunmuyorum, babam da para vermeyecek sen bize bakarsin aşkım. Adamin derdi kendi gotunu serip senin ve babanin parasini yemek. Ondan cok seviyor.
Çelik aynaaa çelik aynaaa kendi diyen kendi bulur hıııı diyerek etrafında ellerimi çırparak koşardım.
Teşekkür ederim efenim bu başarı hepimizinSon zamanlarda gördüğüm en iyi yorumdu galiba. Kahkaha attım gerçekten
Evlenınce verir zaten bu herifleSevgilin Allah belanı versın dese sınırle ne yaparsınz
Ee hak ettim demekkı ben buna bir şey demedım zaten mukkemel degılım ki
affedesin varsa affet ne yapalım , ara sıra beddualaşıp küfürleşip sevişirAdama bende Erkek adam evını geçindırır demiştim önceden bunu da soyledı o yanı adamın gururunu kırdım daha öncesı
Etrafta böyle çiftler var onlar neden evlendı kıaffedesin varsa affet ne yapalım , ara sıra beddualaşıp küfürleşip sevişir
uyursunuz. sizin de evlilik dinamiğiniz bu olur.
Ama etrafta böyle olanlar varBi evlen görürsün daha neler diyecek bu lafı mumla arayacaksın
Nasıl yaniAma etrafta böyle olanlar var
e tamam sen de evlen işte somra bize neden olduğunu açıklarsın.Etrafta böyle çiftler var onlar neden evlendı kı
Başkası köprüden atlasa sen de atlayacak mısınAma etrafta böyle olanlar var