sinirlendim

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.629
22.589
598
Günaydııın herkese : )

Sabah kahve yaptım yani hatta demin, işyerindeki oda arkadaşım (yaşı benden baya büyük bir kadın ) ay senin kahvelerin de hep köpüksüz oluyo neden acaba ben köpüksüz içemem dedi ben de içmeyin o zaman ben içerim dedim bu sefer de bozuldu yok içiçem işte ben sana öğretmek için diyorum bilmem ne . Çok sinirlendim arkadaşlar yaşı büyük olduğu için çok sürtüşmeye girmiyorum ama yaşının benden büyük olması bu şekilde nezaketsiz davranma hakkı mı verir yani. ( Şunu da belirtmek isterim ki kendi yaptığı kahveler benimkinden daha köpüksüz gerçekten objektif olarak söylüyorum bunu )

Çikolata veriyorum ay bu çok kuru, kahve alıyorum bildiğiniz paket kahve en bilinen markalardan birinin yani bu çok kötü küflü gibi böyle böyle şeyler diyor bu kabaca değil mi ben mi büyütüyorum?

Son düzenleme:
Gayet kabaca. Ablalik tasliyor belli ki. Güzel cevap vermissiniz. Çok biliyorsa kendisi yapsın. Ayrıca bir tavsiye, kahveyi soğuk suyla yapip sadece en başta bir kez karistirip sonra karistirmasan pisirirseniz köpüklü oluyor. Ay ben de tavsiye verdim şu an. Ama kötü niyetle degil:eğlence:Ama arkadasiniz belli ki biraz bilmislik tasliyor.:işsiz:

Yahu ha kopuklu ha kopuksuz ne farkeder ki? Nezaket gosterip yapmissiniz insan tesekkur eder. Kahvede bile ego tatmini mi yapiyor arkadas pesss.

kahveyi tükürükle köpürtüp içirmeyi hak etmiş:kusmuk:

Sabah kahve yaptım yani hatta demin, oda arkadaşım (yaşı benden baya büyük bir kadın ) ay senin kahvelerin de hep köpüksüz oluyo neden acaba ben köpüksüz içemem dedi ben de içmeyin o zaman ben içerim dedim bu sefer de bozuldu yok içiçem işte ben sana öğretmek için diyorum bilmem ne . Çok sinirlendim arkadaşlar yaşı büyük olduğu için çok sürtüşmeye girmiyorum ama yaşının benden büyük olması bu şekilde nezaketsiz davranma hakkı mı verir yani. ( Şunu da belirtmek isterim ki kendi yaptığı kahveler benimkinden daha köpüksüz gerçekten objektif olarak söylüyorum bunu )

Çikolata veriyorum ay bu çok kuru, kahve alıyorum bildiğiniz paket kahve en bilinen markalardan birinin yani bu çok kötü küflü gibi böyle böyle şeyler diyor bu kabaca değil mi ben mi büyütüyorum?
Ayni evi paylasma mecburuyetiniz varmi... gerci insan ayni evin icinde kardesiyke bbile arada surtusmeler sorunlar yasayabiliyo ama bu kadin hicbirseyin.. cekme zorunlulugun yok

Sinir olduğum insan tipi . Dillerinde kemik yok ne söyleseler sanki söylemeye hakları varmış gibi saçma sapan konuşanlar . Geçen bir arkadaşla konuşuyorduk mesajla saçma sapan bir cümle kurdu . Bende sinirlendim normalde uyarmam ama o an uyardım yaptığının yanlış olduğunu filan o an nasıl bir cümle kurması gerekirdi onu yazdım bozuldu tartıştık. 2 gün öncede bana gelmiş diyor ki ben ne dedim de ben edebiyat öğretmeniyim de sen bana kurmam gereken cümleyi öğretiyorsun da bir sürü şey saydı . İnsanı kendilerinden nefret ettiriyorlar

Cappucino ver içsin. Köpüğünde boğulsun.

ay ben bunu içmem bu ne der tavrı böyle djkfzgh

Gayet kabaca. Ablalik tasliyor belli ki. Güzel cevap vermissiniz. Çok biliyorsa kendisi yapsın. Ayrıca bir tavsiye, kahveyi soğuk suyla yapip sadece en başta bir kez karistirip sonra karistirmasan pisirirseniz köpüklü oluyor. Ay ben de tavsiye verdim şu an. Ama kötü niyetle degil:eğlence:Ama arkadasiniz belli ki biraz bilmislik tasliyor.:işsiz:

ben zaten köpüksüz yapmıyorum çok ciddiyim tavsiyeniz de uyguladığım bir tavsiye teşekkür ederim : )

Ofiste böyle jestler iyi olmuyor.. bir süre sonra yapan kisinin üstüne kalıyor bu işler. SEn nezaketen yapıyorsun ama bak o eleştirme hakkını kendinde görecek kadar senin görevin addetmiş durumu

bana kaldı diye bir durum yok aslında bazen o bazen ben yapıyoruz

• Beğen
Reactions: Kuf
Benim hayatımda kan bağıyla bağlı olduğum biri var böyle yani istesem uzaklaşamıyorum.
Atsan atılmıyor satsan satılmıyor.
Biz artık kabullendik.Duymuyoruz dediklerini.
Çünkü cevap verdikçe onun hoşuna gidiyor eleştirmeye devam ediyor.
Sorun sende değil.
Ay canım ben de böyleyim işte beceremiyorum kahveyi de geç.
Aman çikolatayı da seçmeyi bilememişim de geç.
Üstüne bi kahkaha patlat.Kudursun.

Ay var böyle tipler bide aynı evde yaşıyorsun sinir bozucu , hadi gel beraber yapalım de geç ablalık taslıyor belliki

Bi daha kahve yaparken ona sorma eger konu ederse sen kopuklu seviyorsun ondan yapmadim de, çikolata ikram etme sorarsa sen kuru yemezsin ondan sormadim de yani onu mahrum et belki anlar hicbir seyi begenmedigi icin ona mesafe koydugunu ve bu nedenle de bazi seylerden mahrum kaldigini.

Bu arada bizim toplumumuzdaki buyuge saygi gosterme adabi benim cok hosuma gidiyor ama buyuk de buyuklugunu bilip karsisindakini ezmeye calismayacak yoksa sirf sizden yasli diye ona katlanmak ve her yaptigina susmak zorunda degilsiniz.

Valla ozenip köpüklü de yapıyorum bazen acil isim oluyo yada spor yapmadan once nabiz hizlandirsin diye alelacele yapiveriyorum tadi ayni.. :D köpük olayi bence kadinlarin gövde gösterisi gibi bisey genelde Türk kadinlari köpüklü kahveye aaaa bak x in kizi nasik köpüklü güzel kahve yapıyor pek marifetli...

Yani köpük = marifetli kadin demektir (yersen) :D

Bilmezler ki o kahvenin cinsinden tut da tazeligine kadar değişiyor :D

Sabah kahve yaptım yani hatta demin, işyerindeki oda arkadaşım (yaşı benden baya büyük bir kadın ) ay senin kahvelerin de hep köpüksüz oluyo neden acaba ben köpüksüz içemem dedi ben de içmeyin o zaman ben içerim dedim bu sefer de bozuldu yok içiçem işte ben sana öğretmek için diyorum bilmem ne . Çok sinirlendim arkadaşlar yaşı büyük olduğu için çok sürtüşmeye girmiyorum ama yaşının benden büyük olması bu şekilde nezaketsiz davranma hakkı mı verir yani. ( Şunu da belirtmek isterim ki kendi yaptığı kahveler benimkinden daha köpüksüz gerçekten objektif olarak söylüyorum bunu )

Tamam da neden sürekli bişeyler veriyorsunuz ki?
Kıymet bilen biri olsa olur tabi ama madem beğenmiyor vermeyin bişey.
Bişey derse köpüksüz oldu o yüzden getirmedim, sen bunu sevmiyorsun o yüzden almadım dersiniz.

Back
X