• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirlendim:@

Annenin normal hayati nasil?Psikolojik sorunlari var mi?Belki tedavi olması gerekiyordur,yalniz birakman baska seylere sebebiyet vermesin?
Isi gucu alkol....kendimi bildim bileli...
1ayin 3 haftasi icerek gecirir....
ayikken de ya susar ya da suram buram agriyor diye 5saat anlatir....cunku muhtemelen merdivenlerden dusmustur
ne cocuklugumda nede simdi annem diye tanistiramazdim
hatta esimle tanismasini da hic istemiyordum...
utaniyordum cok :(
Icmek onun icin nasil desem cay kahve gibi...
zor kafayi bulur...ve bulunca da olan bana olur...
ickiye karsi degilim ...ama bu denli de olmaz...
sarhos cekmek cok zor...

Ben onu allaha havale ettim zzaten
Bugune kadar her yaptigina dedigine kaale almamayi oyle programlandim ki....ama bu sefer gormemezlikten gelemiyorum ya

Konu anne olunca insan şöyle yap böyle et diyemiyor açıkçası.. o da kendine gelince içten içe üzülmüştür.. neyse doğumuna az kalmış onu sağlıkla kucağına alınca hiçbi şeyi gözün görmicek inşallah..

Isi gucu alkol....kendimi bildim bileli...
1ayin 3 haftasi icerek gecirir....
ayikken de ya susar ya da suram buram agriyor diye 5saat anlatir....cunku muhtemelen merdivenlerden dusmustur
ne cocuklugumda nede simdi annem diye tanistiramazdim
hatta esimle tanismasini da hic istemiyordum...
utaniyordum cok :KK43:
Icmek onun icin nasil desem cay kahve gibi...
zor kafayi bulur...ve bulunca da olan bana olur...
ickiye karsi degilim ...ama bu denli de olmaz...
sarhos cekmek cok zor...
Allah yardimciniz olsun.Benim de bir amcam ve dayim alkoliktir.Hatta dayimin ayik halini hiç hatirlamam yalniz zararlari kendilerine.Yani annen gibi degiller,sanirim annen ayikken o laflari soyluyor. Normal biri degil bunu kabul etmeli.Tedavi olmak istemiyor mu?Babanla arasi nasil,etrafinda yakinindan kimse var mi?Belli ki cok kotu bir sey yasamis yada böyle yetismis.

Allah yardimciniz olsun.Benim de bir amcam ve dayim alkoliktir.Hatta dayimin ayik halini hiç hatirlamam yalniz zararlari kendilerine.Yani annen gibi degiller,sanirim annen ayikken o laflari soyluyor. Normal biri degil bunu kabul etmeli.Tedavi olmak istemiyor mu?Babanla arasi nasil,etrafinda yakinindan kimse var mi?Belli ki cok kotu bir sey yasamis yada böyle yetismis.
Babadan hic bahsetmedim...
Cunku beni babam hic istemedi
sonra annem 2 evliligini yapti
cok iyi adamdi ama rahmetli oldu....
ben annemi de anlamaya calistim..yasadiklari hic kolay degildi vakti zamaninda...ama bunun faturasi bana kesildi...

Babadan hic bahsetmedim...
Cunku beni babam hic istemedi
sonra annem 2 evliligini yapti
cok iyi adamdi ama rahmetli oldu....
ben annemi de anlamaya calistim..yasadiklari hic kolay degildi vakti zamaninda...ama bunun faturasi bana kesildi...
Hic gitti mi bilmiyorum ama tedavi gormesi icin bence anneni bir sekilde ikna et canim.Sefkat bekliyor isteyerek yapmiyor bana sorarsan.Bir suru hatasi var dogru ama buyuk bir yarasi varsa bence sen ve bebegin iyilestirebilirsiniz

Hic gitti mi bilmiyorum ama tedavi gormesi icin bence anneni bir sekilde ikna et canim.Sefkat bekliyor isteyerek yapmiyor bana sorarsan.Bir suru hatasi var dogru ama buyuk bir yarasi varsa bence sen ve bebegin iyilestirebilirsiniz
Hayatta kabullenmez ...
Senin alkol sorunun var anne dedigimde demedigini birakmadi
istesem birakirim...benim elimde diyor...
bir de maddi sorunlar da kacinilmaz oluyor tabi....
gel bizle yasa diyorum (ki daha once bu hatayi yaptik...biz onda kalmistik)
Gelemem kocan bana icirtmez kovar beni evden
gencim ben ne isim olur sizle diyor....
istediginde gayet akli basinda yani...

annem...
gecenlerde dogum günüydü
yanina gidemedim..zaten arkadaslariyla plani vardi
ertesi gun gelirim dedim...hem esim izinli olcakti beraber gidiccektik
ertesi gun oldu, esim gec uyandi...kahvalti hazirladi
evi temizledi banyo wc supurge balkon vs vs vs derken saat oldu 16.00
Esim gitmesek olmaz mi dedi...hem annen gene kafasi 1 milyon
cekmek zorunda degiliz dedi (bilenler biliyor annemin alkol sorununu)
Yalan yok ..benim de hic gidesim yoktu...kadin cekilmiyor resmen...
annemi aradim...gelemiycem dedim, demez olaydim...
dogurdugun taş olsun dan da insallah o dogum masasindan ölünu alirimdan
ne beddualar ne beddualar...
zaten deli gibi korkuyorum dogumdan....

sonra oturup soyle sorguladim gecmisi....yasattiklarini anlatamam cok agir...
hep dedim ki ne olursa olsun anne o ...
dedim ki onun zihniyeti boyle..onu boyle kabul et dedim...

11 yasinda tacize ugradigimda, kopek kuyruk sallamazsa dedi....
dedim ki o degil...alkol onu boyle konusturuyor...
bugune kadar zaten hep boyle dedim...hep boyle avuttum kendimi
alkol dedim...yoksa anne dedigin boyle olmaz...

simdi bende anne olucam...korkular icindeyim...
dedim ya..cok sorguladim annemi bugun...
bir kiz cocugu olarak ona sir veremezsin...
gider seni rezil eder herkese anlatir....
hos zaten genellikle o cocuk ben anne olurum....
aslinda anlatacak gibi de degil...yasamak lazim...

cok yoruldum...annemin var gibi ama aslinda hic olmamasi....

bugune kadar herseyi ve her sekilde senden geleni kabul ettim anne
ama bugun.....:KK43: cok sorguladim herseyi...

aynı anneden dogmus gıbıyız

Ona bunları yaptıran alkol ise.
Bırak alkolle başbaşa kalsın, sana gerek yok. Madem ağzından çıkanı kulağı duymuyor, ağzından birşey çıkmasa daha iyi olur.

[QUOT"bonjorno, post: 44340890, member: 664474"]aynı anneden dogmus gıbıyız[/QUOTE]
:(...gercekten cok ilginc....
nasil boyle olabiliyorlar :(

Hayatta kabullenmez ...
Senin alkol sorunun var anne dedigimde demedigini birakmadi
istesem birakirim...benim elimde diyor...
bir de maddi sorunlar da kacinilmaz oluyor tabi....
gel bizle yasa diyorum (ki daha once bu hatayi yaptik...biz onda kalmistik)
Gelemem kocan bana icirtmez kovar beni evden
gencim ben ne isim olur sizle diyor....
istediginde gayet akli basinda yani...
Peki soyledigi agir sozleri nasil acikliyor? Bir an lik sinirle mi soyluyor yoksa iyi demisim havasinda mi? Bir de beraber yasamayin bence de.Tedavi olmazsa ne seni ne de torununu goremeyecegini soylesen?

Herseye ragmen o kadar bagliydim ki anneme...
hayatimi etkileyecek o kadar ihmalkarligi oldu ki...
hala bugun ceremesini cekerim...
hele bir konu var ki ...hakkimi helel etmekte bile zorlaniyorum...
:KK43::KK43::KK43:
Ben bugun annemden vazgectim :KK43::KK43::KK43:
Benim de tüm hayatımı değiştiren bana göre kötü anlamda ama belki daha hayırlısı bu idi bilemiyorum,annemin kararları idi.O yüzden şimdi olduğum konuma yere vs şükretmekten başka hiçbir şey elimden gelmiyor.Bir de düşündükçe işin içinden çıkamıyorum ve kendimi yiyorum gereksiz bunalıma sokuyorum.Allah sana bir aile nasip etmiş sen onlara odaklan ve mecbur olduğumuz üzere onlara şükret.

Peki soyledigi agir sozleri nasil acikliyor? Bir an lik sinirle mi soyluyor yoksa iyi demisim havasinda mi? Bir de beraber yasamayin bence de.Tedavi olmazsa ne seni ne de torununu goremeyecegini soylesen?
Amannnn ben ne dedigimi biliyormuyum diyor
Ustelersem bagirir ya da susar...
ozur dilemek lugatinda yok...
Ben ondan ....umidimi kestim :(

Benim de tüm hayatımı değiştiren bana göre kötü anlamda ama belki daha hayırlısı bu idi bilemiyorum,annemin kararları idi.O yüzden şimdi olduğum konuma yere vs şükretmekten başka hiçbir şey elimden gelmiyor.Bir de düşündükçe işin içinden çıkamıyorum ve kendimi yiyorum gereksiz bunalıma sokuyorum.Allah sana bir aile nasip etmiş sen onlara odaklan ve mecbur olduğumuz üzere onlara şükret.
Cok haklisin....kesinlikle

bi doğum gününe gitmedin ertesi günde gidemedin diyemi bunları söyledi hemde sen hamileyken yazık hiçmi vicdanı sızlamamış çok üzüldüm canım inşallah annen düzelir kızına annelik yapamamış ama inşallah torununa anneannelik yapar

Dimi ya....daha oncede kanser olursun diye beddualar ediyordu
Saka gibi...istedigi olmayinca kuduruyor...
ama
bu sefer ki cok farkli....cok dokundu :KK43:

Valla artik bir evladiniz var onu da karistirmis. Ilerdr direkt ona bile beddua edebilir. Hos, sarhos kafayla haksiz edilen beddua tabii ki tutmaz ama insani altust ediyor iste.

Sadece dogurmakla anne olunmuyo ışte emek verip hem vücudu hem ruhu doymuş seygiyi görmüş yaşamış yaşatmış biri evladım var büyüttük anneyim desin ya sadece dogurmakla anne olunmuyo daha doğmamış torununa beddua etmekle de anneanne olunmuyo takilmayin umrunuzda olmasın sen karnındaki bebeğini düşün sağlıkla dogsun insallah anneni de islah etsin Allah kalbi kararmış artık sevgiyi bilmiyo

Ay kiyamam ya çok üzüldüm o nasıl bir beddua öyle Allah korusun. Annelerin bütün duaları kabul olur bunu biliyorum ama bu haksız bir dua. Çok üzüldüm. Sizi tanımıyorum ama sizin için dua edeceğim inşallah sorunsuz ve çok rahat bir doğum yaparsınız ve sağlıklı bir evlat getirirsiniz dünyaya. Gerçekten gönülden istiyorum bunu :KK200:

anne dıye senı dogurdu dıye bunlara kımse katlanmak zorunda degıl
evet annen ama senın sayende annelık vasfına ulastı
sen ona emanetsın oda buna gore davranmalı
her doguran anne olamıyor malesef buda cocugun sansı
senınde sansızlıgının en alası annen olmus

ben senın yerınde olsam gorusmezdım.
asla moralını bozma deprem olur yıkılan yıkılar taşlar yerıne oturur
sen bebısıne odaklan , yasadıkların en buyuk ders en guzel anne olmaya calıs...
anneden yuzun gulmemıs ınsallah evladından guler.

Annenize bişey diyemicem zira cok güzel özetlemişsiniz.
Evladını sağlıkla mutlulukla kucağına almanı diliyorum.
Eminim cok iyi bir anne olcaksın.
Sağlıkla büyütün kuzunuzu

kova hatun seni benden daha iyi anlayan olmaz sanırım. benimde annem böyle.seninkisi yine içki problemi var işte içkinin etkisi falan der kendini avutırsun ama benim oda yok. beni gördümü şeytan görmüş gibi oluyor be çok üzülüyorum eşime karşı çooook mahçup ve eksik oluyorum.çok cahil. ne adaplı konuşmasını biliyor kendini kaf dağında görüyor.ama baksan içi boşşşş. bazen okadar mahçup ettiği anlar oluyor ki beni.eşime sürekli benim dedikomu yapar.şaka gibi değil mi aslında eşime karşı beni koruması övmesi gerekirken beni hep yerer.çok çıkarcıymışım ben fırsatçıyım. daha neler neler bunları eşime söylüyor.doğum yaptım 1 gece yanımda kaldı hastenede onuda yattı horul horul uyudu.sonra çekti gitti.1,5 yıl kayınvalidemde kaldım kızıma baktı beni hi aramadı torununu sormadı ki kızım böbrek ameliyatı oldu.daha neler nelerrrr .... anlattıkça üzülüyorum.ölün gelsin dermi bi anne ... der benimki benimkisi gibiler der.çünki onların içini kötülük kaplamış.atamıyorum satamıyorum derler ya kova hatun aynen öyle işte.
ben ne diyorum biliyor musunuz? bu hayattaki herkezinn bir sınavı var buda benim sınavım diyorum.kova hatuncum buda senin sınavınn canım . allah bebişine sağlık sıhat uzunnn ömürler versin

Back
X