• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirlendim:@

Herseye ragmen o kadar bagliydim ki anneme...
hayatimi etkileyecek o kadar ihmalkarligi oldu ki...
hala bugun ceremesini cekerim...
hele bir konu var ki ...hakkimi helel etmekte bile zorlaniyorum...
:KK43::KK43::KK43:
Ben bugun annemden vazgectim :KK43::KK43::KK43:
Gerekiyorsa vazgeçmelisiniz.
Tacize uğrayan minicik kızına kuyruk sallamasaydın diyen anne olmaz olsun.
Alkol problemi varsa tedavi olsun ,bu nedir yani? Hamile insana edilmeyecek laflar etmiş,ne gerek var.
Çok üzüldüm inanın. Nasıl bir anne evladına böyle davranır aklım almıyor.

Cok guzel yazdin...cok duygulandim...
Esimin haber var malesef ki....
ama bu beddua bisey sayilmaz ...ben cok fazla icerledim sadece
gecen yillarda esime gelip bu kiz seni aldatiyor
sen ayakta uyu diyen bir anne....:KK43:

Esim allahtan orali olmadi....

Yok artık sadece bir şey söyleyebilirim.
Allah annene hidayet versin.

İşiniz çok zor, sizin için çok üzüldüm. Fakat çok iyi bir anne olacağınıza, bebeğinize çok iyi bakacağınıza eminim. Sakın hamile halinizle kendinizi üzmeyin... Sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah, allah yardımcınız olsun..

Rabbim bebeğinizi mutlulukla ve sağlıkla kucağınıza versin ve çoook hayırlı evlat olsun inşallah. Korkmayın, gereksiz beddualar size ulaşamaz.

Kova hatunu Kova hatunu burda en şanslı kim biliyormusun arkadaşım ? karnındaki o mahsup bebiş.sen öyle bir anne oluyorsun ki o çocuk için dünyayı yakmaya hazır oluyorsun.benim 11 yaşında kızım var .hep çok iyi bir anne olucam dedim. allahıma şükürde becerdim.çünki önümde bana adı anne olan biri örnek vardı.çok kısa ve öz annemin bana yaptıgı davranışların hiçbirini kızıma yapmadım ve ortaya duyarlı bilinçli önce insan olmayı öğreten bir anne modeli çıktı.Çevremdeki herkez kızım için çok sabırlı ve bilinçli bir anne oldugumu söylüyor hatta okuldaki birkaç arkadaşı kızıma "ayyyy keşke ben senin annenin kızı olsam "diyormuş.kızım söylüyor bunu.Hatta apartmanda bir arkadaşı var canım benim çok sevimli bir kız "hgnhg teyze senin benim annem olman için ne yapmalıyım benim annem senin Elayı sevdiin gibi beni sevmiyor bana vuruyor bağırıyor "dedi.Çok üzüldüm AAAA olurmu anneler çocuklarını hep sever dedim.ama tabii YALANNNN .... ogünden sonra o kızın annesine acayip sinir oluyorum.Canım benim nasıl mahsum onlar yaaa nasıl vurulur nasıl ses yükseltilir... tam bir sevgi kelebegi olarak büyütüyorumKIZIMI.mutlu bir çocuk.hatta ben çalışan bir anneyim mutlaka çalıştıgım için kızımda bazı eksiklikler oldu ama onu tam anlamıyla telafi etmek için çook çaba gösterdim.inan bana SEN ÇOK İYİ BİR ANNE OLUCAKSIN... :)

Allah size herşeyin hayırlısını ve güzelini nasip etsin arkadaşım.. Anneniz alkolü depresifliğini bahane ediyor bence.. İnsan isterse böyle olmayabilir.. O işin kolayını bulmuş.. Benim babamda gençliğinde asabiliğini bahane edersi, yaşlandı şekerini bahane ediyor.. Ağzı ben kendimi bildim bileli lağım çukuru gibi.. Ondan hiç bir şey beklemem ama sürekli bişeyler isteme hakkına sahip bulur kendini..
Sizi bu yüzden iyi anlıyorum.. Anne babaları seçemiyoruz maalesef..
Siz iyi anne olacaksınız emin olun..

Kova hatunu Kova hatunu burda en şanslı kim biliyormusun arkadaşım ? karnındaki o mahsup bebiş.sen öyle bir anne oluyorsun ki o çocuk için dünyayı yakmaya hazır oluyorsun.benim 11 yaşında kızım var .hep çok iyi bir anne olucam dedim. allahıma şükürde becerdim.çünki önümde bana adı anne olan biri örnek vardı.çok kısa ve öz annemin bana yaptıgı davranışların hiçbirini kızıma yapmadım ve ortaya duyarlı bilinçli önce insan olmayı öğreten bir anne modeli çıktı.Çevremdeki herkez kızım için çok sabırlı ve bilinçli bir anne oldugumu söylüyor hatta okuldaki birkaç arkadaşı kızıma "ayyyy keşke ben senin annenin kızı olsam "diyormuş.kızım söylüyor bunu.Hatta apartmanda bir arkadaşı var canım benim çok sevimli bir kız "hgnhg teyze senin benim annem olman için ne yapmalıyım benim annem senin Elayı sevdiin gibi beni sevmiyor bana vuruyor bağırıyor "dedi.Çok üzüldüm AAAA olurmu anneler çocuklarını hep sever dedim.ama tabii YALANNNN .... ogünden sonra o kızın annesine acayip sinir oluyorum.Canım benim nasıl mahsum onlar yaaa nasıl vurulur nasıl ses yükseltilir... tam bir sevgi kelebegi olarak büyütüyorumKIZIMI.mutlu bir çocuk.hatta ben çalışan bir anneyim mutlaka çalıştıgım için kızımda bazı eksiklikler oldu ama onu tam anlamıyla telafi etmek için çook çaba gösterdim.inan bana SEN ÇOK İYİ BİR ANNE OLUCAKSIN... :)
Insallah canim...ben bebegimi aldirmayi bile dusundum zamaninda...oyle cok korkuyorum ki bir gun benim yaptigim secimlerden oglumun gelip beni suclamasindan...
Annemin yuzunden oldu bunlar demesinden....
o yuzden ben hic cocuk istemiyordum omrumde...

zaten bende cok anac biri degilimdir iste bu yasadiklarimdan
ama insani ve vicdani duyulara fazlasiyla sahip oldugumdan eminim....yinde cok korkuyorum...

alkol insanı rezil ediyor net.
Annemle bende iyi anlaşamiyorum o yuzden yorum yapmak ters olur ama içimden bir ses ben çocuğumla daha iyi anlaşıcam diyor bence sizde oyle...

alkol insanı rezil ediyor net.
Annemle bende iyi anlaşamiyorum o yuzden yorum yapmak ters olur ama içimden bir ses ben çocuğumla daha iyi anlaşıcam diyor bence sizde oyle...
Ozel bir bag olacagindan eminim....
Ben hamileligimi de cinsiyetini de adetimin gecikmesinden 2 gun sonra hissettim....dedim hamileyim ve oglum olucak net....
ki 4 yil sonra surpriz bir sekilde geldi...
en buyuk saskinligi ve kararsizligi yasadim....

Insallah canim...ben bebegimi aldirmayi bile dusundum zamaninda...oyle cok korkuyorum ki bir gun benim yaptigim secimlerden oglumun gelip beni suclamasindan...
Annemin yuzunden oldu bunlar demesinden....
o yuzden ben hic cocuk istemiyordum omrumde...

zaten bende cok anac biri degilimdir iste bu yasadiklarimdan
ama insani ve vicdani duyulara fazlasiyla sahip oldugumdan eminim....yinde cok korkuyorum...
annenle ilgili söyleyebileceğim tek şey, Allah hidayet versin ıslah etsin...

ama sana bişey söyliyim mi?
öyle mükemmel bi anne olucaksın ki..
sizi yani anneni ve seni tanıyanlar ilişkinize şahit olanlar dahi şaşıracak, yani öyle bi annecikten böyle bir ANA çıkmasına şaşıracak...

ve Allahın izniyle sen öyle rahat bi doğum geçireceksin ki inşallah, teşbihte hata olmaz ama, şaak diye doğuracaksın :)
ben de çok korktum yapamam yapamıycam dedim ama yaptım..
bol bol dua edicem senin ve melek bebeğin için :)

annem...
gecenlerde dogum günüydü
yanina gidemedim..zaten arkadaslariyla plani vardi
ertesi gun gelirim dedim...hem esim izinli olcakti beraber gidiccektik
ertesi gun oldu, esim gec uyandi...kahvalti hazirladi
evi temizledi banyo wc supurge balkon vs vs vs derken saat oldu 16.00
Esim gitmesek olmaz mi dedi...hem annen gene kafasi 1 milyon
cekmek zorunda degiliz dedi (bilenler biliyor annemin alkol sorununu)
Yalan yok ..benim de hic gidesim yoktu...kadin cekilmiyor resmen...
annemi aradim...gelemiycem dedim, demez olaydim...
dogurdugun taş olsun dan da insallah o dogum masasindan ölünu alirimdan
ne beddualar ne beddualar...
zaten deli gibi korkuyorum dogumdan....

sonra oturup soyle sorguladim gecmisi....yasattiklarini anlatamam cok agir...
hep dedim ki ne olursa olsun anne o ...
dedim ki onun zihniyeti boyle..onu boyle kabul et dedim...

11 yasinda tacize ugradigimda, kopek kuyruk sallamazsa dedi....
dedim ki o degil...alkol onu boyle konusturuyor...
bugune kadar zaten hep boyle dedim...hep boyle avuttum kendimi
alkol dedim...yoksa anne dedigin boyle olmaz...

simdi bende anne olucam...korkular icindeyim...
dedim ya..cok sorguladim annemi bugun...
bir kiz cocugu olarak ona sir veremezsin...
gider seni rezil eder herkese anlatir....
hos zaten genellikle o cocuk ben anne olurum....
aslinda anlatacak gibi de degil...yasamak lazim...

cok yoruldum...annemin var gibi ama aslinda hic olmamasi....

bugune kadar herseyi ve her sekilde senden geleni kabul ettim anne
ama bugun.....:KK43: cok sorguladim herseyi...
Valla hala neyi sorguluyor sun anlamıyorum. Ben olsam kesin derdim inşallah sahte içki içersin de sen ölürsün diye.

Kova hatunu Kova hatunu
hee bi de pek alakası olmayabilir ama doğum korkunla alakalı olarak ;
benim resmen hamilelikte aklım çıkmıştı normal doğumdan :KK57:
eşimin bi akrabası var kadın felaket tellalı kelimesinin vücud bulmuş hali,

kendi başına gelen her kötü olayı anlattı bana ben hamileyken,
ağladım sürekli ya bana bişey olursa ya bebeğimi yalnız bırakırsam diye hep korkum buydu..
çok yanlış biliyorum ama beni alırsan bebeğimi de al diye dua ettim düşün o pislik kadın yüzünden...

ama sen tevekkül et, Rabbine sırtını yasla ve gör bak senin için ne güzel bi doğum olacak...

Herseye ragmen o kadar bagliydim ki anneme...
hayatimi etkileyecek o kadar ihmalkarligi oldu ki...
hala bugun ceremesini cekerim...
hele bir konu var ki ...hakkimi helel etmekte bile zorlaniyorum...
:KK43::KK43::KK43:
Ben bugun annemden vazgectim :KK43::KK43::KK43:

off kova hatunu zor bir dönem gerçekten,
Heleki annenin nefesini ensende hissedeceğin bir an ama yok,
Belliki alkol bazı hücrelerini bitirmiş sen genede sakin ol,
Evet bir anneye yakışmaz doğum masasından kalkma gibi kelimeler ama kadın sağlıklı değil maruz gör derim,
Ne olursa olsun ANNE o .
Umarım biran evvel düzelir ve yanında destekçin olur.

Valla hala neyi sorguluyor sun anlamıyorum. Ben olsam kesin derdim inşallah sahte içki içersin de sen ölürsün diye.
Allaha havalle ettim ben....
Cunku biliyorum ki onun gozunde ben her zaman haksizim :)
O sacini supurge eden ana ...buyutmus etmis yine sagolsun da....
bi sure telefonlarina bakmayi dusunmuyorum....
bilmiyorum artik ne zaman icim sogursa....
oluruna biraktim artik...

Kova hatunu Kova hatunu
hee bi de pek alakası olmayabilir ama doğum korkunla alakalı olarak ;
benim resmen hamilelikte aklım çıkmıştı normal doğumdan :KK57:
eşimin bi akrabası var kadın felaket tellalı kelimesinin vücud bulmuş hali,

kendi başına gelen her kötü olayı anlattı bana ben hamileyken,
ağladım sürekli ya bana bişey olursa ya bebeğimi yalnız bırakırsam diye hep korkum buydu..
çok yanlış biliyorum ama beni alırsan bebeğimi de al diye dua ettim düşün o pislik kadın yüzünden...

ama sen tevekkül et, Rabbine sırtını yasla ve gör bak senin için ne güzel bi doğum olacak...
Icimi rahatlatiyorsun :)
Annem bu yasima kadar beni dogururken ki cektigi cefayi anlatip dururdu....ozellikle ozel gunlerde sabahtan aksama kadar
beynimi yerdi....dogum fobim benim de ordan.....

sonra ne oldu biliyormusun?
Onca yil yakinan kadin benim hamile oldugumuogrendikten sonra kendisinin nekadar kolay dogum yaptigini ama benim bunu oylekolay basaramiycagimi ....cok cekecegimi derdururdu aylardir....

Icimi rahatlatiyorsun :)
Annem bu yasima kadar beni dogururken ki cektigi cefayi anlatip dururdu....ozellikle ozel gunlerde sabahtan aksama kadar
beynimi yerdi....dogum fobim benim de ordan.....

sonra ne oldu biliyormusun?
Onca yil yakinan kadin benim hamile oldugumuogrendikten sonra kendisinin nekadar kolay dogum yaptigini ama benim bunu oylekolay basaramiycagimi ....cok cekecegimi derdururdu aylardir....

sen doğurduysan ben hayli hayli doğururum demek geçer insanın içinden ama işteee...
karşındakinin "ne de olsa annem" pozisyonundaki kişi olduğunu düşünen ve çok iyi niyetli bi kadınsın.
bunun mükafatını alıcaksın ben eminim...
benim çok ihtiyacım vardı güzel doğum hikayelerine. ama bana da gele gele o densiz geldi napiim :D şuan görüşmüyorum kendisiyle, keşke o zaman kesseymişim ayağını evimden..

Allaha havalle ettim ben....
Cunku biliyorum ki onun gozunde ben her zaman haksizim :)
O sacini supurge eden ana ...buyutmus etmis yine sagolsun da....
bi sure telefonlarina bakmayi dusunmuyorum....
bilmiyorum artik ne zaman icim sogursa....
oluruna biraktim artik...
Bize hep ne olursa olsun anne baba kalbi kırılmaz diye ògretilmiş kimse kusura bakmasın òyle bir kırarımki kendine gelemez. Hiç vicdan azabı da yaşamayın. Benim babam da beni evlatliktan reddetti. Orda burda hakkımda konuşuyor. Kendini bilmez birkaç kişi babanın bedduasi tutar diyor. Peki diyorum babanız size şunu şunu söylese yapsa ne yaparsınız. Öyle yok dünyaya getirdim ne olursa olsun sırtında taşıyacak evladım beni demek. ÇocuğuM grip olsa kendimden biliyorum. Nerede hata yaptım da benim yüzümden grip oldu diye ağlıyorum. Anne izin yaptıkları yenilir yutulur değil. Arayın aklını başına al yada alana kadar bidaha beni sakin arama diyin. Ve armayın da. Zaten hiç sanmıyorum ki aklını başına alsın. Size duygu sömürüsü yapıyor

Back
X