sinirlenince gülmek!!

yahs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
813
3
66
Ankara
iyi bayramlar arkadaşlar benim sorunum sinirlenince gülüyorum.karşımdaki insan bir gün cinnet getircek beni orada öldürecek diye korkuyorum.nişanlımla çok ciddi bir tartışma esnasında gülmeye başlıyorum tutamıyorum kendimi istemsiz normalde çok gülen bir insan değilim.bidaha gülme diye yalvarıyor çok büyük bir sorun gözüm hiçbişey görmüyor gülünce diyor yok tutamıyorum kendimi arkadan yürüyorum görmesin benim güldüğümü diye.telefonlar tartıştığımızda sorun olmuyor görmüyor ya güldüğümü susuyorum biraz gülüp tekrar tartışmaya devam ediyorum.annem de hayret ediyor 20 yıl yalvarsalar bugün şu durumda gülemem nasıl oldun sen böyle diyor.sinirsel bir sorun galiba varmı benim gibi napmam gerek benim gibi sorun yaşayan varmı?iyi bayramlar arkadaşlar şimdilik çıkmak zorundcayım yazarsanız sevinirim arkadaşlar

Bendede olabiliyor cogu zaman artik gülüyorum sinirden...

hani karsidakine artik söylenecek pek laf kalmayinca.......

Canım sinirden gülmek vardır bazı insanlarda bu gayet normal. Bende yoktu ama sorumluluklar arttı iş stresi derken tartışamaz hale geldim.
Deli gibi gülüyorum karşımda ki tırsıyor kesiyor tartışmayı
Bazende olmuyor işte bu sinirsel bir durum etkiye tepki veriyorsun.

olabiliyorda afederisniz sözüm meclisten dışarı ben deliyim karşımdaki daha da deli bigün elinde kalcam die korkuyorum.. hakkaten ilişkimiz açısından çok ciddi bi sorun ben gülünce film kopuyor.son zamandlarda böyle olmaya başladım sık sık.bi doktora falan gitmeyi düşünüyorum bu konuda yardım almak istiyorum.hani karşımdaki insan tamam çok yıprandı biraz uzaklaşmalıyım dese öyle değil gülme delirtiyosun beni çığrımdan çıkcam artık dedikçe daha bi geliyor üzerime.hani o bana bişey demese gülmede demese biraz sakinleşcem ama gülme dedikçe daha bi geliyor üzerime içimden sanki bi rahatlı nasıl içimden geliyor ama kendimi tuttukça üsteleyen cinsten.o bana sinirlendikçe ben daha çok gülüyorum ben güldükçe o sinirleniyor öyle öyle bi gün gazate sayfalarına düşcez cinnet getiren koca diye

Son düzenleme:
ben sinirlendikce benim eşim de güler. gercekten cok sinirim bozulur. kelin ilacı olsa basına sürer arkadasım bizde de tam tersi. gülmesen cevap versen makul bi şekilde acaba daha mı iyi olur??

Ben de aşırı sinirlerim bozuk olduğu zamanlarda gülme krizine giriyorum

Hayatım aslında çok iyi birşey.
İnsan hem rahatlıyor, hem de ortam yumuşuyor.
Ben bazen eşimle tartışırken gülme krizlerine giriyorum, sesim nefesim kesiliyor...
Sonra unutuyoruz herşeyi.
Herkes bizi çok eğlenceli buluyor.
Mesela kız kardeşimin iş arkadaşları geçen gün bizim için ''ablanla enişten liseli çocuklara benziyorlar, çok eğlenceliler'' demiş.

O yüzden gülmek güzel.
Allah korusun hep öfke, hep öfke çok tehlikeli.

O yüzden gül geç tabi
Bak yine gülme krizine girdim

hahaha

Aynen canim... her kavgada degil ama bazen sinirlerim iyice bozuldugu zaman gulme krizine giriyorum ve isim bu durumu bildigi icin ne zaman patliyacak gozlerle bakiyor bana ve o bakislari gorunce hic dayanamiyorum gulecegim yoksada guluyorum.

Dedigin gibi iyi oluyor kavga kalmiyor

Ama kotu yanlarida var mesela birinin kizgin oldugu zamana denk gelsem ornegin kayinpederim gorumceme kizdigi zaman gulesime gidiyor ve yanlis anliyacaklari icin kendimi inanilmaz SIKIYORUM.

Ah Ah hayirlisi bakalim... Bizde boyleyiz :82:

Hiiii...
İşte bu çok kötü.
Kayınpederin yanlış anlar valla.
Sakın ha, dikkat et

off bende sinirlenince hırs basıyor susuyorum sonra niye şunu demedim niye bunu demedim diye iyice hırslanıyorum

ben sinirlendikce benim eşim de güler. gercekten cok sinirim bozulur. kelin ilacı olsa basına sürer arkadasım bizde de tam tersi. gülmesen cevap versen makul bi şekilde acaba daha mı iyi olur??

tutamıyorum kendimi.nişanlım hırsından etrafa saldırıyor ben gülüyorum.gülme die gözlerini patlatıyor ben hala gülüyorum.gülüyorum dediğim kahkaha değil içten gelen bir rahatlık.karşımdakinin çok siniri bozuluyor inanın yapmamak istiyorum ama çok içten geliyor böyle içimden içimden göğsümde bir baskısı oluyor o derece önüne geçilmicek bi gülme hapşurmyayı tutamamak gibi .çok sinirlerim bozuldu heralde doktora çıksam iyi olcaktır inş

off bende sinirlenince hırs basıyor susuyorum sonra niye şunu demedim niye bunu demedim diye iyice hırslanıyorum

işte bu gülme krizi hırsın bir level üstü sanırım sinirlerin çok yıpranmışlığı demek galiba.
artık söy
lenecek bişey kalmadığındamı oluyor noluyor anlamıyorum

Bence çok normal hani çoğu insandan duyarız "Ay sinirden gülüyorum" diye.. Ben de bazen öyleyim. Ama gene de içini rahatlatmak istiyorsan doktora görünüver bir. Ama normal bişey.

keşke öyle olsa nişanlım deli oluyor gülmeme ben öyle sırıtınca çok hırslanıyor kavga büyüyor.yüzüme bakıyor gülüyorummu die sürekli kontrol ediyor bi güldüğümü görsün etrafa saldırıyor bana bağırıyor gülme dedim sana dedikçe ben gülüyorum.hiç bulaşmasa bana o anda beni kendi halime bıraksa anlamıyor.çok yıprandım ondan öyle oluyor diyorum beni rahat bırak böyle anlarda içten geliyor istemiyorum gülmek oluyor diyorum akıl mantık erdiremiyor.anlasa içten geldiğini hapşuruk gibi diyorum ama bilerek yaptığımı sanıyor.nasıl insan gülmek istemediğinde gülmez diyor gülme diyor bana
bilerek yapıyosun beni sinir etmek için yapıyorsun diyor.keşke inansa bilerek yapmadığıma bi çözümü yokmu bunun bilen varmı arkadaşlar?

nişanlın sinirlenmekte haklı ama benim kuzenin var öle biri sinirlendiği zmn güler bana güldüğü zmn deli oluyorum o güldükçe daha çok sinirleniyorum sinirim ona değilse bile güldüğü için çarkı ona döndürebiliyorum bazen

Hiiii...
İşte bu çok kötü.
Kayınpederin yanlış anlar valla.
Sakın ha, dikkat et

Aynen ama insan kendini SIKINCA daha kotu patlatlik veriyor o yuzden tartisma aninda ben ortadan yok oluyorum hemen baska yere atiyorum kendimi napim...

Gerci bunu yapmam takdir ediliyor saniyorlarki saygimdan gidiyorum bilseler bu durumun kotu birsey oldugunu

bendede oluyor artık....özellikle eşimin karşısında kavga ettiğimizde..laf yetiştiremiyorum artık..başlıyorum kahkaha atmaya.oda sanıyor onu takmıyorum dikkate almıyorum.başlıyor bu defa ben senin kocanım sana ne söylüyorum senin umrunda değil...daha çok gülüyorum

canım benim ya benim gibi olsaydın napıcaktın,sinirlenince ağlama krizlerine girip kendimi mahvediyorum. sen gülmeye devam et bunu da kafana takma. yalnız kayınpederin yanında değil.

Nişanlınızla sorunlarınız varmış gibi geldi.
Sanki bu sorunların içinden çıkamadıkça sinirleriniz bozulmuş gibi.
Bilemiyorum tabi öyle tahmin ettim.

Bu tepkisel bişey diye biliyorum.Herkesin farklı olabiliyor.Benim de tam tersi anında gözlerim dolar.Normalde saylır derecede ağlayan ben ! Biri bişey dediginde sessiz sessiz ağlarım.Önce gözlerim dolar ardından damla damla devam
Ne çektiysem bu sinirimden çektim diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…