hahaha
Aynen canim... her kavgada degil ama bazen sinirlerim iyice bozuldugu zaman gulme krizine giriyorum ve isim bu durumu bildigi icin ne zaman patliyacak gozlerle bakiyor bana ve o bakislari gorunce hic dayanamiyorum gulecegim yoksada guluyorum.
Dedigin gibi iyi oluyor kavga kalmiyor
Ama kotu yanlarida var mesela birinin kizgin oldugu zamana denk gelsem ornegin kayinpederim gorumceme kizdigi zaman gulesime gidiyor ve yanlis anliyacaklari icin kendimi inanilmaz SIKIYORUM.
Ah Ah hayirlisi bakalim... Bizde boyleyiz :82:
ben sinirlendikce benim eşim de güler. gercekten cok sinirim bozulur. kelin ilacı olsa basına sürer arkadasım bizde de tam tersi. gülmesen cevap versen makul bi şekilde acaba daha mı iyi olur??
off bende sinirlenince hırs basıyor susuyorum sonra niye şunu demedim niye bunu demedim diye iyice hırslanıyorum
Ben de aşırı sinirlerim bozuk olduğu zamanlarda gülme krizine giriyorum
Hayatım aslında çok iyi birşey.
İnsan hem rahatlıyor, hem de ortam yumuşuyor.
Ben bazen eşimle tartışırken gülme krizlerine giriyorum, sesim nefesim kesiliyor...
Sonra unutuyoruz herşeyi.
Herkes bizi çok eğlenceli buluyor.
Mesela kız kardeşimin iş arkadaşları geçen gün bizim için ''ablanla enişten liseli çocuklara benziyorlar, çok eğlenceliler'' demiş.
O yüzden gülmek güzel.
Allah korusun hep öfke, hep öfke çok tehlikeli.
O yüzden gül geç tabi
Bak yine gülme krizine girdim
Hiiii...
İşte bu çok kötü.
Kayınpederin yanlış anlar valla.
Sakın ha, dikkat et
nişanlın sinirlenmekte haklı ama benim kuzenin var öle biri sinirlendiği zmn güler bana güldüğü zmn deli oluyorum o güldükçe daha çok sinirleniyorum sinirim ona değilse bile güldüğü için çarkı ona döndürebiliyorum bazen[/QUOTE
inanın istem dışı bişey bu.çok hararetli tartışmalarda gülüyorum.sorun gülmem sonradan tartışma çıkması değil.önce tartışıyoruz bağımsız başka bi kıonudan sonra gülmeye başlıyorum tartışma alıp başını gidiyor.bu duruma çözüm bulmam gerek benim tutamıyorum kendimi inanın bilerek yapmıyorum çok zor bi durum
tutamıyorum kendimi.nişanlım hırsından etrafa saldırıyor ben gülüyorum.gülme die gözlerini patlatıyor ben hala gülüyorum.gülüyorum dediğim kahkaha değil içten gelen bir rahatlık.karşımdakinin çok siniri bozuluyor inanın yapmamak istiyorum ama çok içten geliyor böyle içimden içimden göğsümde bir baskısı oluyor o derece önüne geçilmicek bi gülme hapşurmyayı tutamamak gibi .çok sinirlerim bozuldu heralde doktora çıksam iyi olcaktır inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?