evli misin bilmiyorum ama evlenınce sureklı ya sabır cekerek sakınlesıyorsun
benımkı gıbı tartısma anında sadece kendını haklı gören bı kocan varsa yada olursa,artık duymamaya,sinirlenmemeye baslıyorsun..
başka seyler dusunmeye calıs,amaaaan zaten hıcbıse senden önemlı degıl..
bıraz bencıl ol ve hıcbıseyın senı sınırlendırmesıne ızın verme..
nişanlımla kavga ederde sinirlenirsem çoğu zman sakinleşene kadar ona çektiriyorum
yada yatağın içine gömülüp uyumaya çalışıyorum
Derin derin nefes alıp içimden 10'a kadar sayıyorum.
Yükses sesle müzik dinliyorum...
Bulunduğum ortamdan ayrılıyorum.
Açıkçası bu konuda pek başarılı olduğumu söyleyemeyeceğim..Çünkü haksızlığa ,iki yüzlülüğe ,iftiraya gelemiyorum....Sus büyüklük sen de kalsın vs derler ya...Ne kadar sabretmeye çalışırsam çalışayım bir şekilde bir yerden patlak verip söyleniyorum...Dedim ya göz göre göre anlamamış ,farketmemiş numarası yapmak bana göre değil...Bir şekilde o insandan yavaş yavaş elimi ayağımı çekiyorum..Bazan de pat diye kesiyorum :)
Çareyi kendi kendime yetebilmekle buldum.... Yalan dostluklarım olacağına yanımda az ama öz insan olsun daha iyi diye düşünüyorum...Seviyorum özgürlüğümü yani...Çevremde arkadaş ortamında o kadar rastlıyorum ki dost sandıkları iki yüzlülerle arkadaş olanları... Vicdanın el vermeyip de diğer arkadaşını uyarsan sen suçlu ,ispiyoncu oluyorsun...Bu yüzden en iyisi mesafe koymak,ne olup ne bitiyor çok bilmemek..Öteki türlü hemen görüyorsun çünkü olan saçmalıkları....
Bencillik denirse densin buna..Ne kimse sana zarar verebiliyor ne de sen bunlara kafanı takıp üzülüyorsun...
İnsanlar ben istediğim sürece yanımdalar,ben istemezsem değiller..
Konunun gidişatını değiştiriyorum farklı bir açı yakalamaya çalışıyorumKarşımdakini şaşırtıyorum aksi halde iki taraf da takıntılı şekilde kendi lafımızı karşı tarafa onaylatmaya çalışırsak bayağı zor bir durum oluyor, orta yolu ya da alternatif farklı bir yolu bulmaya çalışıyorum. Tabi hemen sinirim geçmiyor içimde devam ettiği oluyor biraz
ben kolay kolay sakinleşemiyorum,içimde asla laf kalmamalı,içime atarsam patlarım,genelde acıda olsa yanlışta olsa söyleyeceğimi söylüyorum
öyle içimden 10'a kadar saymalar da fayda etmiyor bende,kapı pencere vuruyorum genelde,biliyorum çok kötü birşey ama başka türlü çıkmıyor sinirim.
şu müziği hayatıma sokmam lazım benim anlaşıldı:))Boş bir odaya geçiş
Sevdiğin parçaları medıa player'e sıralayış
Bol göz yaşı döküş
Derin bir nefes alış
Ve nişanlımın sesini duyuş
İşte tüm sinirimi yaşadım ve bitti =)
Bağırıp çağırıyorum genelde, elime geçen her şeyi cimciriyorum, tırmalıyorum. Sonra bir bakmışım sinirlerim yatışmış
ay o da iyiymiş. cimcirmeyi ben de yaparım da tırmalamak fln yazık karşına biri çıkmasın o zaman sinirliykenbağırıp çağırmak çok fena ya zaten, ben de yapıyorum ama bence kötü bişey ya saygı kalmıyor üstelik boğazın parçalanıyor. bağrılmak çok kötü bişey mesela o yüzden bağırmamaya çalışıyorum ben de elimden geldiğince.
Açıkçası bu konuda pek başarılı olduğumu söyleyemeyeceğim..Çünkü haksızlığa ,iki yüzlülüğe ,iftiraya gelemiyorum....Sus büyüklük sen de kalsın vs derler ya...Ne kadar sabretmeye çalışırsam çalışayım bir şekilde bir yerden patlak verip söyleniyorum...Dedim ya göz göre göre anlamamış ,farketmemiş numarası yapmak bana göre değil...Bir şekilde o insandan yavaş yavaş elimi ayağımı çekiyorum..Bazan de pat diye kesiyorum :)
Çareyi kendi kendime yetebilmekle buldum.... Yalan dostluklarım olacağına yanımda az ama öz insan olsun daha iyi diye düşünüyorum...Seviyorum özgürlüğümü yani...Çevremde arkadaş ortamında o kadar rastlıyorum ki dost sandıkları iki yüzlülerle arkadaş olanları... Vicdanın el vermeyip de diğer arkadaşını uyarsan sen suçlu ,ispiyoncu oluyorsun...Bu yüzden en iyisi mesafe koymak,ne olup ne bitiyor çok bilmemek..Öteki türlü hemen görüyorsun çünkü olan saçmalıkları....
Bencillik denirse densin buna..Ne kimse sana zarar verebiliyor ne de sen bunlara kafanı takıp üzülüyorsun...
İnsanlar ben istediğim sürece yanımdalar,ben istemezsem değiller..
şu müziği hayatıma sokmam lazım benim anlaşıldı:))
önerdiğiniz sakinleştirici müzikler var mı??
ay o da iyiymiş. cimcirmeyi ben de yaparım da tırmalamak fln yazık karşına biri çıkmasın o zaman sinirliykenbağırıp çağırmak çok fena ya zaten, ben de yapıyorum ama bence kötü bişey ya saygı kalmıyor üstelik boğazın parçalanıyor. bağrılmak çok kötü bişey mesela o yüzden bağırmamaya çalışıyorum ben de elimden geldiğince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?