Sinirlenince....!

Mavisim696

Elhamdulillahh.. ^_^
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
388
178
53
Arkadaslar merhaba..

Benimki disardan bakildiginda dert gibi gorunmuyor aslinda. Ama benim icin cok buyuk bir dert..

Birine sinirlendigim zaman elim ayagim titriyo kadin bana saydirsa bile konusamiyorum sesim bile titriyo. Neden boyle oluyo anlamiyorum..

Eve gelip sakin sakin dusundugum zaman da keske sunu deseydim keske bunu deseydim diyorum. Ama o esnada soyleyemiyorum işte..

Nedir bunun cozumu Allah askiniza benim gibi olan var mi? Tartisamiyorum hemen elim ayagim titreyiveriyo sesim aglamakli titrek oluyo.. Agzimi bi acsam ejderha gibi ates puskurtucem o derece sinirliyim fakat titrek sesle cikmiyo iste o laflar

Tesekkurler simdiden..

Bende ayniydim ama artik duzldim o konuda. Sakin olun sinirlerinize hakim olmayi bilmeniz lazim. Ben aglardim sinirlenince ama artik tutuyorum kendimi. Once karsimdakinin cezasini verip sonra yalniz kalinca aglarim sinirimi atmak için :)) aglamak gucsuz gosteriyor insani. O yuzden baskalarinin yaninda aglamayin sinirden degilde korkudan saniyorlar :/

Bende tam tersiyim ağzımın ayarı olmuyo, sevdiklerimi kırabiliyorum
Fark edince sinir anında sessiz kalmayı seçtim
Sende tam tersi cevval olmayı dene, hak edeni kalayla gitsin içine atmandan iyidir

Bende agzimi acsam aglicam acmasam sessiz kaliyorum. Aglayinca gucsuz duruma duserim diye aglayamiyorum konussam sesim titrek cikiyo. Kalakaliyorum ya vallahi biktim tartismaya girmeye korkuyorum

Çok böyle durumlar da kalıyor musunuz ki? Bir insan başka bir insana ne hakla saydırabilir ki?

Bende tam tersiyim ağzımın ayarı olmuyo, sevdiklerimi kırabiliyorum
Fark edince sinir anında sessiz kalmayı seçtim
Sende tam tersi cevval olmayı dene, hak edeni kalayla gitsin içine atmandan iyidir

Keske bende sen gibi olabilsem en azindan kendimi uzecegime baskalari uzulurdu. Ama benin hersey icimde kaliyo sinirlenince butun laflar dugumleniyo bogazimda. Sonra da agzinin payini veremedim diye kendime sinirlenip agliyorum ya

Ailende çok bağıran çağıran sizi sindirmeye çalışan biri var mı?

Ya da aileniz tarafından yetiştirilme tarzınız daha pasif ol, ona buna bulaşma, alttan al şeklindemiydi?

Çok böyle durumlar da kalıyor musunuz ki? Bir insan başka bir insana ne hakla saydırabilir ki?

Yok o saydirmayi ornek olarak verdim. Cok tartismaya giren biri degilim zaten kendmi savunamadigim icin hakli da olsam tartismamaya calisiyorum.

Keske bende sen gibi olabilsem en azindan kendimi uzecegime baskalari uzulurdu. Ama benin hersey icimde kaliyo sinirlenince butun laflar dugumleniyo bogazimda. Sonra da agzinin payini veremedim diye kendime sinirlenip agliyorum ya
Yok yok bende iyi örnek değilim
Herşeyin ortası karardır

Bir iki denesen devamı gelir ama sen çok sık yaşıyosun gibi bu durumu

Ailende çok bağıran çağıran sizi sindirmeye çalışan biri var mı?

Ya da aileniz tarafından yetiştirilme tarzınız daha pasif ol, ona buna bulaşma, alttan al şeklindemiydi?

Aksine babam kimsenin altinda kalma hakkini savun agzinin payini ver herkese der. Ama dedigiyle kalir

Yok yok bende iyi örnek değilim
Herşeyin ortası karardır

Bir iki denesen devamı gelir ama sen çok sık yaşıyosun gibi bu durumu

Bir iki tartismada pasif kalinca hakli bile olsam kendimi sindiriyorum cevap veremiyorum. Cevap versem de sesim hemen titremeye basliyo oturup aglicak gibi oluyorum

Aksine babam kimsenin altinda kalma hakkini savun agzinin payini ver herkese der. Ama dedigiyle kalir

O zaman yapı meselesi, yapacak çok fazla şey yok. O esnada karşı tarafı sakinleştirme yoluna gitmeyi tercih et ya da ortamdan ayrıl hemen.

Yok o saydirmayi ornek olarak verdim. Cok tartismaya giren biri degilim zaten kendmi savunamadigim icin hakli da olsam tartismamaya calisiyorum.
Valla ben insanları muhatab bile almamanın en okkalı cevap olduğunu düşünüyorum.

Tabii ki biri seni itham altında bırakıyorsa konuş, ama yok yersiz bir eleştiri ise sadece, gül geç, takılma en güzeli. Yoksa sen bir diyorsun, karşındaki yüzsüzse ikincisini diyor, iyice gerildiğinle kalıyorsun.

Aynen oyle oluyor. Hakli bile olsan haksiz duruma dusuyorsun o sinirle sonra

Ben de benzeri var ama bayanlara karşı değil,bi erkek en ufak sert konuşsa dilim düğümlenir sesim çıkmaz ve maalesef hemen ağlarım. Bu hayatımı çok zora sokuyor maalesef,trafikte bile sertçe korna çalan veya pencereden bağıran biri olsa elim ayağım titrer başlarm ağlamaya.. devlet dairelerinde çok olmuştur bu özellikle gençliğimde.. sonra karşımdakinde bi şaşkınlık ve hemen beni sakinleştirmeye çalışmalar vs vs.. kötü bi his.. kimseye karşılık verip kırmak istemem ama keşke duygularıma daha hakim olabilsem..

Suan seni cok iyi anlayabiliyorum. Bende o bogazimdaki dugumu anca aglayarak atabiliyorum. Hayatimi olumsuz bi sekilde etkiliyo ve beni gucsuz gosteriyo bu olay

Canım biraz fıtrat meselesi. Benim bi arkadaşım vardı oda öyleydi. Sinirlenince yada kavga edince hemen aglardi. Bende hep derdim güçlü ol kendine zarar veriyorsun diye. Bende tam tersi sinirlenince kırıp dökmek istiyorum hiç anlayamıyorum

Evet aglamak cok gucsuz gosteriyo. Aileme karsi oyle degilim ama disarda kendimi savunamiyorum ne hikmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…