Haklısın... arada olur böyle seyler hep
OLmasindansa arada sirada böyle cikislar iyidir.karsinda kide kendini duzeltir.
Durup durup cikis yapma hem kotu olirsin hemde sen yipranirsin kendin yon ver yapilacaklara hersey kontrolunde olsun.
Nisanli gibi gormeme onlara has bir durum degil her aile cocuk gozuyle bakar gelin damada evlenince sinirlari cizerek buyudugunuzu anlatirsiniz.
Keşke yüzüğü kendiniz yaptırsaymışsınız..
İletisim sorununuz var ,ay o oyle bu boyle ,siz ne hisettiginizi nisanliniza soyleyin,
Daha sonra neden bekledin olacak ,nisan yuzugu bu ,
Kv satip yemediyse iyi ,ne demek bi yere koydum ,
Cul caput olsa yine iyi ,nisanlin cok pasif ,
Daha 5 sene bekleseniz sesi cikmaz ,tepkini koy
Ya ben o kadar önem vermiyorum eşyalara. Yüzük bu kaybolur yenisi alınır çok fazla abartmaya huzur bozmaya ne gerek var? Çoğu şeye olumlu yaklaşmalısınız aksi halde hep üzgün mutsuz aksi olursunuz. Gerek yok.
Uzun sure evden ayri kalinca en ufak sey batar insana ama cocuk gorme tavirlarina sinirlenme cok normal evlen bir iki sene gecsin sende yeni evlenenlere nisanlananlara birsey bilmiyor diye bakacaksin.Tabi karisma hakkin yok kayinvalidenin karisma hakki olmadigi gibi.Öyle mi gerçekten...
Ben bize özel bir durum gibi hissediyorum o yüzden de içimde büyütüyordum.
Yani biz ikimizde aileden ayrı yaşadıktan sonra döndük evlere öğrencilik bitti diye...
Çok zorlaniyoruz.
Ve kayinvalidem gerçekten ikimizi de saf, çocuk ve bir iş beceremez olarak görüyor. Takılın böyle der gibi bir tavri var.
Yön vermek noktasında nasıl hareket edebilirim peki bilmiyorum.
Uzun sure evden ayri kalinca en ufak sey batar insana ama cocuk gorme tavirlarina sinirlenme cok normal evlen bir iki sene gecsin sende yeni evlenenlere nisanlananlara birsey bilmiyor diye bakacaksin.Tabi karisma hakkin yok kayinvalidenin karisma hakki olmadigi gibi.
Ornegin yok ama yuzuk mevzusu uzerinden gidersek yuzugu sen yaptirabilirdin ikinizi ilgilendiren birsey yuzuk baskasi manevi degerine bakmaz yuzugun.Bana gore senin yada nisanlinin yuzuk bizim biz yaptiririz demesi bile sinir koymadir zamanla sizle alakali seylere soz soylemezler.
Yonlendirmende boyle olabilir evinize bir ampul dahi alinacak olsa bunun sorumlulugu sizindir siz almalisinizki hata oldumu kimseye kinlenmeyin sorumlulugu sizin olsun yuzukteki gibi sorumluluk baskasina atilmasin.
Karisik yazdim :/
Bence ağzınızdan kaçırmamışşınız adamı direk gömmüşsünüz. Keşke kendiniz yaptırasaymışsınız çok ta önemsemeyin sonuçta sizden kıymetli değil ve böyle bi tepki verdiğinize değmez.
Yüzüğünüz acaba nasıl bir yüzük ? Sürekli kırılıyor dediniz ya merak ettim. Ona göre biz de öyle bir yüzük seçmeyelim.
Kimseye de bir şey emanet etmeyin siz ikinizsiniz birsiniz. Her işinizi artık kendiniz halletmelisiniz. Bu insanları sokmayın hiçbir işin içine. Uzakta kalsınlar biraz
Bence bu yaşadıkların bir şeylerin birikmesi sonucu meydana gelecek bir olay. Sana bişey anlatayım 23 günlük evliyim bugün. düğünden 15 gün önce dedemi kaybettik. Kına gecem için öyle çok plan ve organizasyon yapmıştum ki anlatamam ama babannem bir şekilde kına gecesinin dualı olmasını istedi ve anneanneme söylemiş . Bende çok sinirlendim sinir krizi geçirdim resmen ve kına gecesini bir telefonla iptal ettim kapora filan yandı gitti. Bu olaydan sonra düğüne kadar kendime gelemedim her sn ağladım neredeyse büyük tepkiler verdim aynı senin gibi. Düğün günü geldi . eşim damatlığının içine bir yelek birde kuşak almıştı . kuşağı nikah anında kullandı yeleği sonra kullanacaktı. Ama ablası salonda yeleği kaybetti ve bir daha bulamadılar düğün günü sabah aynı ablası damat gömleğini yakmıştı ve ben bu yüzden kuaför randevuma 30 dk geç kaldım. düğün sonunda arabada eşim ablasına aynı senin gibi patladı ve bir sürü şey saydı susturmaya çalıştım ama dinlemedi çünkü birşeyler birikmişti . bense 10 gün boyunca o kadar laf saydım konuştum ağladım ki o gün üzerime sakinlik gelmişti . demem o ki belkide senin birşeylere birikmişliğin vardır. Ayrıca haklısın bence yüzüğü bulamamak nedir allah aşkına
iç içe geçmeli 3 tane parça var ayrılıyorlar. aslında çok güzel ve orjinal ama bizimkiler taa ilk çıkanlardan çok sağlam çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?