Sinirleniyorum

Çok ama çok uyumlu birisiniz bence. Bana anaanne babaanne değil kralı gelse iptal ettiremezdi o Kınayı. Bu sizin özel gününüz başkalarının asla değil olamaz da. Mutluluklar dilerim bir ömür boyu

Ben beğenmiştim o modeli ama kırıldı dediniz bilemedim.. bakmak lazım yine bi. Çok model var çok

inşallah gönlünüze göre bulursunuz.
ben istediğim incelikte klasik alyans bulamamıştım o zaman çok kalın yada çok ince idi. o yüzden en içimize sinen bu olmuştu. bir de gümüşü çok güzel görünüyordu onun da etkisi vardı tabi ki.

Şu an bakıyorum acayip çeşitlilik var umarım en doğru ve güzelini bulabiliriz

Zeyno ben beklentini anlamadım canım ya. Ben kendi yüzüğümğ kaç kez kaybetmiş ve artık takmaktan vazgeçmiş biriyim. Bir başkası sizin yüzüğünüze ne kadar değer verebilir ki.
Sizi nişanlı gibi görmüyorlar sevgili gibi görüyorlar, o da bende bir ışık yakmadı. Önemli olan sizin birbirinizi şimdiden eş olarak görmeniz. Ben neden o kadar takılıyorsun ona buna anlamıyorum, konuların bana biraz fazla detay geliyor.
İşin güzelliğini görmüyor gibisin sanki. Sevdiğin adamla yuva kuruyorsun, evet zor ve stresli bir süreç ama öok da kötü değil ya.

üst üste birikince böyle insanın sinirleri yıpranıyor, haklısınız. sizden küçüğüm ama naçizane tavsiyem sizin için mühim olan şeyleri kendiniz halletmeniz çünkü gerçekten diğerleri sizin verdiğiniz önemi vermez hep böyle üzülür,yıpranırsınız..

maalesef başkaları senin düşündüğün gibi ince düşünmüyor. bende sinir olurum buna benzer şeylere. mesela bana birşey verildiyse emanet diye gözümden sakınırım adeta. yada başkası birşey rica ettiyse ilk onu yaparım

Aslında evet hep burada detaylardan bahsediyorum. Bazı detaylar çok yoruyor. Detaylara takilmamin sebebi belki de ana meselelerin bir türlü çözülmemesidir.
Aslında nişanlımi çok seviyorum cok mutluyum ama sürekli en mutlu hatta en sıkıntılı animizda birbirimize istedigimiz şekilde destek olmamız baltalaniyor. Yüzük meselesi aslında küçücük bir şey ama ben psikolojik olarak çok yoruldum onun yansimasidir.

Annemin sürekli bana surat asıp oturmasi, bir şey sormadım da neden sormadın bir şey sorduğumda neden soruyorsunuz sürekli bağırması git istemiyorum demesi vs... Benim küçüklügumden beri sürekli bir şey isteyeceksen bile bağırma ne olur bağırma diye ağlayıp en son sese duyarlılığına rahatsız kalip psikaytra gitmem.

Çözüm icin ne yapıyorum derseniz..
haberleri yok şu anda yeni iş başvuruları yaptım. Ev ayarlamaya calisiyorum bir yandan. Zaten kurtulmak için uğraşıyorum. Psikolojik şiddet anlamında ciddi anlamda evi yaşanmaz hale getiriyorlar. Ben eskiden çok neşeli, mutlu, dışa dönük, esprili bir insandim. O günlerimi özlüyorum. Kendimi özlüyorum aslında bu kadar mutsuz olmam belki de bu yüzden.

Bu problemler evlenince çözülür sanıyorsun, ama çözülmüyor. Sen hayır artık yeter dediğinde çözülüyor. Evi ayırmak uzağa taşınmak güzel adımlar olacaktır.

Bu problemler evlenince çözülür sanıyorsun, ama çözülmüyor. Sen hayır artık yeter dediğinde çözülüyor. Evi ayırmak uzağa taşınmak güzel adımlar olacaktır.

İş konusunda da umarım şansım güler. İstedigim ev oldu çok şükür haber geldi bugün. Şimdilik arkadaşlarımla kalacağım maddi olarak biraz toparlanmam için böylesi iyi olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…