- 2 Mayıs 2010
- 1.815
- 1
- 116
maşallaahh o zamanyolun yarısına gelmek üzereyim,bi kaç basamak kaldı(şiirle ilgileniyosan eğer,açıkça yazmak da geriyo çünkü).evliyim canım.iki de çocuğum var.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallaahh o zamanyolun yarısına gelmek üzereyim,bi kaç basamak kaldı(şiirle ilgileniyosan eğer,açıkça yazmak da geriyo çünkü).evliyim canım.iki de çocuğum var.
o gene iyi ben bi iki kez çok sinirlenipte dizlerime vurmuştumBen artık fazla sinirlenmiyorum. Ama bi defa sinirden tv kumandasını duvara fırlatıp kırmıştım. En iyi rahatlama yöntemi bişeyleri kırmak galiba![]()
aynen benimkide hiç tartışma çıkarmıyo hep ben çıkarıyorum ama napim bazen o da gıcık gıcık konuşuyo veya bi laf arasında bişey söyleyiveriyo sonra ben benlikten çıkıyorumevet ttalım ben de çok çabuk sinirlenirim bak yalnız değilsin
ama çok kötü bir durum çünkü nişanlım dünyalar tatlısı ve asla tartışma çıkarmaz ben onu çok kırıyorum çabuk sinirlendiğim için sonra da çooookkkkkkk üzülüorum
şimdi bişey demiyo ama düğünümüz var düğünden sonra bu hallerime katlanır mı bilmem
bi psikologdan yardım alsak aslında nasıl olur acaba?
Egerian![]()
=) benim durumum vahim ama ya saçım şekil almıyo diye ortalığı yıktığımı bilirim
Bunu okurken kirildim gülmekden kendimi gördüm sendeeDavete katilcaktim sacimi istedigim gibi olmuyordu bi sinir oldum sacimi basimi yoldum varya sen nasil olmasin diyede söyleniyrum
hirs inat ettim daha cok ama sonunda basardim cokda güzel oldu
ah su inat insani bozuyor ya aliskanlik haline geliyor
![]()
Merhabalar...
Ben nedense bazen basit şeylere çabuk sinirlenebiliyorum. Sonra düşündüğümde ise kendime kızıyorum, bu kadar çabuk sinirlenipte karşımdaki insana bişeyleri yansıtıyorum diye...
Sizde çabuk sinirleniyor musunuz benim gibi![]()
haha doğru bendede var o. sinir oluyorum yavaş yavaş yürüyenlere,cadde kalabalık insanlar geçemiyor onlar sanki plajda yürüyolaraynen canim...
ben de cok cabuk sinirlenirim...
cok asabi bir tipimdir...
ama bir o kadar da kafa ve eglenceli bir yapim vardir.
insanoglu karmasik
asabiyetimi babamdan almisim ayni babam gibiyim...
ben yoldayken onumde miy miy yavas yuruyen insanlara bile sinirlenirim, dalasim gelir![]()
Merhabalar...
Ben nedense bazen basit şeylere çabuk sinirlenebiliyorum. Sonra düşündüğümde ise kendime kızıyorum, bu kadar çabuk sinirlenipte karşımdaki insana bişeyleri yansıtıyorum diye...
Sizde çabuk sinirleniyor musunuz benim gibi![]()
amaan sakin olmak lazımooo hemde nasıl barut gibi oluyorum hemde![]()
off kızlar offf bende acaipp sinirliyim yaa ama en çok sewdiğim insanlara nazım geçio sanırım anneme,babama we sewgilime. beni anlamadıklarında ya da bana ters gelen bişey sölediklerinde ya da önceden sölediğim bişeyi unuttuklarında anormal tepkiler weriyorum canım annemle canım babam bişey demiyorlar.ama sewgilimde benm gibi sinirli sanırım ewlenirsek boks maçı olur ewdeannemm saolsunn benm hiç bii işte çalışamayacağımı düşünüor ewde bağırıp çağırıorum ya oysa dışardayken tanımadığım insanlara öle dawranmam kolay kolay
![]()
:76:
benimde nazım en çok sevgilime geçiyo. yazık çocuk hep beni idare ed,yo. özellikle de malum günlerde çok sinirli oluyorum ona da söylerim bi kaç gün idare et beni diye o da haydaaa geçmiş olsun deroff kızlar offf bende acaipp sinirliyim yaa ama en çok sewdiğim insanlara nazım geçio sanırım anneme,babama we sewgilime. beni anlamadıklarında ya da bana ters gelen bişey sölediklerinde ya da önceden sölediğim bişeyi unuttuklarında anormal tepkiler weriyorum canım annemle canım babam bişey demiyorlar.ama sewgilimde benm gibi sinirli sanırım ewlenirsek boks maçı olur ewdeannemm saolsunn benm hiç bii işte çalışamayacağımı düşünüor ewde bağırıp çağırıorum ya oysa dışardayken tanımadığım insanlara öle dawranmam kolay kolay
![]()
:76:
soğukkanlı olmaya çalıışn.
insanlardan da çok fazla şey beklemeyin. boşuna da sinirlenmeyin. oluruna bırakın..
ve yaşadığınız hergünün son gün olabileceğini hayatın çok kısa olduğunu üzülmeye kızmaya gerek olmadığını düşünün.