Sinirlenmek

Ben artık fazla sinirlenmiyorum. Ama bi defa sinirden tv kumandasını duvara fırlatıp kırmıştım. En iyi rahatlama yöntemi bişeyleri kırmak galiba :D
o gene iyi ben bi iki kez çok sinirlenipte dizlerime vurmuştum:27: insanın kendisine zarar vermesi daha kötü
son zamanlarda bi sorun yok ama :64:
bende agresif bi insan olma yolundayım da kaptırmicam kendimi, sinirlenmicem işte :52:

Son düzenleme:
offf kızlar ben de çok çabuk sinirleniyorum :95:
bir de kime sinirlenirsem sinirleneyim bunun hıncını hep masum sevgilimden çıkarıyorum :50:
bir de benimki hemen geçmiyo, bazı şeyleri çok uzatma huyum var ve bu huyumdan nefret ediyorum :58:

Egerian :3:
=) benim durumum vahim ama ya saçım şekil almıyo diye ortalığı yıktığımı bilirim

Bunu okurken kirildim gülmekden kendimi gördüm sendee:52: Davete katilcaktim sacimi istedigim gibi olmuyordu bi sinir oldum sacimi basimi yoldum varya sen nasil olmasin diyede söyleniyrum :60: hirs inat ettim daha cok ama sonunda basardim cokda güzel oldu :17: ah su inat insani bozuyor ya aliskanlik haline geliyor:37:

evet ttalım ben de çok çabuk sinirlenirim bak yalnız değilsin :33:
ama çok kötü bir durum çünkü nişanlım dünyalar tatlısı ve asla tartışma çıkarmaz ben onu çok kırıyorum çabuk sinirlendiğim için sonra da çooookkkkkkk üzülüorum:50:
şimdi bişey demiyo ama düğünümüz var düğünden sonra bu hallerime katlanır mı bilmem:14:
bi psikologdan yardım alsak aslında nasıl olur acaba?

kızlar beni de alın aranıza, özellikle erkek cinsinden yaratıklara acaip sinirleniyorum ne yapsalar batıyo sanki, kız arkadaşlarıma falan böle diilim. ama onlar da beni sinirlendirecek bişi yapmıyolar ki, yapsalarda benim gözüme görünmüyo galiba onlara daha toleranslıyım.ama bu erkekler ah bu erkekler resmen psikolojimi bozdular, asabi sinirli agresif biri oldum çıktım. bide ben karşımdakine tam yansıtamıyorum öfkemi, patlamalar içimde oluyor mahvoluyorumm :59: napsak da nispeten de olsa birazcık sakin olabilsek acaba, nefes egzersizleri de yetmiyor sinirlendiğimde, o öfkeye nefes falan kar etmiyor :75:

evet ttalım ben de çok çabuk sinirlenirim bak yalnız değilsin :33:
ama çok kötü bir durum çünkü nişanlım dünyalar tatlısı ve asla tartışma çıkarmaz ben onu çok kırıyorum çabuk sinirlendiğim için sonra da çooookkkkkkk üzülüorum:50:
şimdi bişey demiyo ama düğünümüz var düğünden sonra bu hallerime katlanır mı bilmem:14:
bi psikologdan yardım alsak aslında nasıl olur acaba?
aynen benimkide hiç tartışma çıkarmıyo hep ben çıkarıyorum ama napim bazen o da gıcık gıcık konuşuyo veya bi laf arasında bişey söyleyiveriyo sonra ben benlikten çıkıyorum:1:

Egerian :3:
=) benim durumum vahim ama ya saçım şekil almıyo diye ortalığı yıktığımı bilirim

Bunu okurken kirildim gülmekden kendimi gördüm sendee:52: Davete katilcaktim sacimi istedigim gibi olmuyordu bi sinir oldum sacimi basimi yoldum varya sen nasil olmasin diyede söyleniyrum :60: hirs inat ettim daha cok ama sonunda basardim cokda güzel oldu :17: ah su inat insani bozuyor ya aliskanlik haline geliyor:37:

benim saçlarım normal insan saçına benzemediği için delirdiğim çok oluyo :9: hatta sinirimin kaynağı saçımda olabilir diye düşünmekten kendimi alamıyorum :59::9:

Merhabalar...
Ben nedense bazen basit şeylere çabuk sinirlenebiliyorum. Sonra düşündüğümde ise kendime kızıyorum, bu kadar çabuk sinirlenipte karşımdaki insana bişeyleri yansıtıyorum diye...

Sizde çabuk sinirleniyor musunuz benim gibi :58:

aynen canim...
ben de cok cabuk sinirlenirim...
cok asabi bir tipimdir...
ama bir o kadar da kafa ve eglenceli bir yapim vardir.
insanoglu karmasik :1:
asabiyetimi babamdan almisim ayni babam gibiyim...

ben yoldayken onumde miy miy yavas yuruyen insanlara bile sinirlenirim, dalasim gelir :47:

Son düzenleme:
aynen canim...
ben de cok cabuk sinirlenirim...
cok asabi bir tipimdir...
ama bir o kadar da kafa ve eglenceli bir yapim vardir.
insanoglu karmasik :1:
asabiyetimi babamdan almisim ayni babam gibiyim...

ben yoldayken onumde miy miy yavas yuruyen insanlara bile sinirlenirim, dalasim gelir :47:
haha doğru bendede var o. sinir oluyorum yavaş yavaş yürüyenlere,cadde kalabalık insanlar geçemiyor onlar sanki plajda yürüyolar:27:
bende çok eğlenceliyimdir, gülerim sürekli. hep güler yüzlüyümdür aslında. kıpır kıpırım yerimde duramam. üniversite 2. sınıftayım ama bazen kendimi ilkokulda gibi hissediyorum.nerdeyse kızların saçını falan çekicem o kadar ki sataşasım geliyo ama kendimi tutuyorum. bi enerji varki bende sorma duramıyorum yerimde. ders dinlerken bile bacak bacak üstüme atıp sürekli bacağımı sallarım.

o kadar eğlencenin yanında biri bişey desin hemen sinirleniveriyorum ama genelde en yakınımdaki insanlara kırılırım yada kızarım yoksa sınıfta gıcıklık yapan çok kız var. gelip laf atarlar dediklerimi tekrarlarlar ama nedense kalkıp gık demek bile istemiyorum o kadar ki umrumda değiller her seferinde gülüp geçiyorum valla...

Son düzenleme:
Merhabalar...
Ben nedense bazen basit şeylere çabuk sinirlenebiliyorum. Sonra düşündüğümde ise kendime kızıyorum, bu kadar çabuk sinirlenipte karşımdaki insana bişeyleri yansıtıyorum diye...

Sizde çabuk sinirleniyor musunuz benim gibi :58:

ooo hemde nasıl barut gibi oluyorum hemde:53:

aynen bende öyleyim..
en ufak şeye hemen parlayabiliyorum..
kocacım bilem anlam veremiyor valla.
adam ne olduda sinirlendin şimdi diyor..
ne bilem işte sinirleniyorum :47:
ve bu huyumu maalesef hiç sevmiyorum:50:

yapı meselesi işte. bende aşrı sinirliyim. yaa içimden 5000 e kadar saysamda geçmez sinirim. sinirlendikten sonrada bir güzel pişman olurum. nasıl olack bu böyle bilemedim ki ben :2:

off kızlar offf bende acaipp sinirliyim yaa ama en çok sewdiğim insanlara nazım geçio sanırım anneme,babama we sewgilime. beni anlamadıklarında ya da bana ters gelen bişey sölediklerinde ya da önceden sölediğim bişeyi unuttuklarında anormal tepkiler weriyorum canım annemle canım babam bişey demiyorlar.ama sewgilimde benm gibi sinirli sanırım ewlenirsek boks maçı olur ewde :41: annemm saolsunn benm hiç bii işte çalışamayacağımı düşünüor ewde bağırıp çağırıorum ya oysa dışardayken tanımadığım insanlara öle dawranmam kolay kolay :34: :52: :76:

off kızlar offf bende acaipp sinirliyim yaa ama en çok sewdiğim insanlara nazım geçio sanırım anneme,babama we sewgilime. beni anlamadıklarında ya da bana ters gelen bişey sölediklerinde ya da önceden sölediğim bişeyi unuttuklarında anormal tepkiler weriyorum canım annemle canım babam bişey demiyorlar.ama sewgilimde benm gibi sinirli sanırım ewlenirsek boks maçı olur ewde :41: annemm saolsunn benm hiç bii işte çalışamayacağımı düşünüor ewde bağırıp çağırıorum ya oysa dışardayken tanımadığım insanlara öle dawranmam kolay kolay :34: :52: :76:

aynennnnn aynennn annemde bana öyle diyor seni işe almazlar alırlarsa sinirlenirsin herkesi döversin bu sinirle diyooo :1::26:

soğukkanlı olmaya çalıışn.

insanlardan da çok fazla şey beklemeyin. boşuna da sinirlenmeyin. oluruna bırakın..

ve yaşadığınız hergünün son gün olabileceğini hayatın çok kısa olduğunu üzülmeye kızmaya gerek olmadığını düşünün.

benimde nazım en çok sevgilime geçiyo. yazık çocuk hep beni idare ed,yo. özellikle de malum günlerde çok sinirli oluyorum ona da söylerim bi kaç gün idare et beni diye o da haydaaa geçmiş olsun der:1:
anlamıyorum benimde bazen sesim yükseliveriyo ama napim aşkım da beni sinir etmek için 10 numara yani. bişeyleri unutur. söylemediği şeyleri söylediğini iddaa eder.
aşkım anlatmadın bana bunu diyorum. yok anlattım ya diyo. ben hiç bişeyi unutmam kii anlatmadın işte anlatsan hatırlarım diyorum ya hani anlattım ya sana diyo. sonra da haaa evet anlatmadım diyo. deliriyorummmm:37:

soğukkanlı olmaya çalıışn.

insanlardan da çok fazla şey beklemeyin. boşuna da sinirlenmeyin. oluruna bırakın..

ve yaşadığınız hergünün son gün olabileceğini hayatın çok kısa olduğunu üzülmeye kızmaya gerek olmadığını düşünün.

haklısın:34:

alışverişe gittiğimde tartışmasız ,hararetsiz dönmüyorum..

tüketici hakkı diyerek izmirde çığıran biri görürseniz eğer o benim :)

samanalevi gibiyim bende ama kinci değilim... Yönetici olduktan sonra iş hayatımda , biraz daha toleranslı olmayı öğrendim.. daha çok sabrediyorum.. arkamdan cadaloz demesinler diye :90:

ben çok sabırlıyımdır ama sabrımı taşıran en ufak bişeyde felaket sinirlenirim ama bağırman sadce o kişiyle konuşmam. bugünde eşime kızdım başkası için söylediğim bişeyi kendi üzerine alındı her zamanki gibi bana sert çıkışı oldu bende kızdım yanından çıktım işime geldim. akşama görürüm ben onu sırnaşmaya başlar. acıkta bağırmak lazım galiba ama ben bağıramıyor hep içime atıyorum.

Back
X