Sinirlenmek

Fides_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
1.815
1
116
Merhabalar...
Ben nedense bazen basit şeylere çabuk sinirlenebiliyorum. Sonra düşündüğümde ise kendime kızıyorum, bu kadar çabuk sinirlenipte karşımdaki insana bişeyleri yansıtıyorum diye...

Sizde çabuk sinirleniyor musunuz benim gibi :58:

Son düzenleme:
aynen bende öyleyim...yanlış anlama söz konusu olunca özellikle çok kötü oluyorum...Sinirim bozulduğu zaman dern derin nefes alma yöntemini uyguluyorum bu aralar..Bayağı iyi geliyor... ama gerçekten aşırı ve çabuk öfke üstesinden gelinmesi gereken bir sorun :(

bende en küçük şeyden sinirleniyorum bağırıp çağırıyorum sonrada aynı senin gibi kendime kızıyorum.öfkeme nefsime yeniliyorum.bende bir çare bulamadım maalesef canım benm yaa:(:26:

çabuk kızar çabuk sakinleşirim ama bu süre zarfında kalp kırarım sonrada kendime kızarım:37:

bu sorun bendede var malesef:50:
hemen sinirlenirim 1 saniyede hemde..
sonrada okadar cok pisman olup üzülürümki oturup agladigim bilene oluyor :(
ama gönül de alirim :69:

bir gün hava yazın çok sıcak diye güneşi biltarayasım gelmişti:1:

:))
bende hava çoook sıcak ve ölüyorum sandığımda etrafı dağıtmak gelmişti içimden inanki:21:

aynen bende öyleyim canim
cabuk sinirlenirim durup dururkende sinirlendigim olur:37: kendi hallime birakildigi zaman sakinlestigim zamanda kendim yilisirim :38:

ay cnm biz kadınlarda herşeye sinirleniyoruz galiba dimi:31:

Ben böyle değilim ama erkek arkadaşım böyle. Ve gerçekten çok kalp kırıcı olabiliyor. Herkes kendine sinirlerini yatıştıracak bir uğraş bulmalı bence. Müzik dinlemek, film izlemek, resim yapmak, karate kursu bile olabilir. :52:

cok cabuk sinirlenirim, cok kötüde acisini alirim:47:
sinirliyken yanima yaklasanin vay haline.. kirar dökerim
181161610096.gif

yalnız değilim anlaşılan ama bu huyumuzu düzelmemiz gerekiyor. bazen kötü sonuçlara yol açabiliyor. hatta birden gürlediğim için haklıyken haksız duruma düşüyorum bunu sevgilim bile söyledi.
ufacık bişeye gıcık olurum hemen kırılırım, sinirlenirim bik bik bik konuşur konuşurum sonradan sinirim bi geçer bakarım ki ufacık bişey. :27:
bana uyumak iyi geliyor böyle zamanlarda. nedense canım sıkılsın, sinirleniyim hemen kendimi yatağa atıyorum. yorganı kafama kadar çekerim biraz uyurum. uyandığımda bişeyciğim kalmaz :1:

ben de en ufak bir terslikte işler yolunda gitmeyince filan acayip sinirleniyorum birden. Daha sakin olmam lazım ama sanırım babama çekmişim o da aynı. :9:

ahahha bende geldim benide alın kavgaya :9: bende felaket sinirlenirim durduk yere ama hayat sinirimi törpülüyor malesef :5:

ahahha bende geldim benide alın kavgaya :9: bende felaket sinirlenirim durduk yere ama hayat sinirimi törpülüyor malesef :5:
gel canım gel,sana da yer var:1:.bende tam tersi sinirlerim hayatımı törpülüyo.1.5paket sigara içiyom günde.full ötenazi yapıyom her gün:1:

stresli zamanlarım dışında (mesela Kpss ye hazırlanıyorum gerginim) çok sakinimdir. sinirlensem de içimden sinirlenirim.
çok çok nadirdir dışarıya yansıtmam. zaten insanlara sinirlenmem.
olaylara kızarım.

sinirlenince seratonin hormonu salgılayan bişeyler yiyin bence, çikolata gibi ;)

gel canım gel,sana da yer var:1:.bende tam tersi sinirlerim hayatımı törpülüyo.1.5paket sigara içiyom günde.full ötenazi yapıyom her gün:1:

=) benim durumum vahim ama ya saçım şekil almıyo diye ortalığı yıktığımı bilirim yada net gitti diye monitörü masadan aşağıya attığımı.. şimdi çok yük var üzerimde okul sıkıntıları falan sinirlenmeye vakit bulamıyorum.. 20 yaşındayım bende 1 paket içiyorum günde çok köt bişey ama sinirlenince ona sarıyorum rahatlatıyo biraz çare olsayda bıraksam

=) benim durumum vahim ama ya saçım şekil almıyo diye ortalığı yıktığımı bilirim yada net gitti diye monitörü masadan aşağıya attığımı.. şimdi çok yük var üzerimde okul sıkıntıları falan sinirlenmeye vakit bulamıyorum.. 20 yaşındayım bende 1 paket içiyorum günde çok köt bişey ama sinirlenince ona sarıyorum rahatlatıyo biraz çare olsayda bıraksam
soğan doğrarken çok gözümü yaktı diye taaa çiftiye kadar söyleniyom.atm yeteri kadar hızlı değil diye makinaya patlatıyom(gerçi kamera varmış engelliyom artık kendimi)bisküvi ambalajını hiç bi zaman dedikleri gibi kırmızı şeritten açamadığım vakit firmasına sövüyom.daha sayyim mi?

Back
X