- 2 Mayıs 2010
- 1.815
- 1
- 116
tüm agressifler burda...dövüşmeyelim bi de:18:

gel gel sende gelahahha bende geldim benide alın kavgayabende felaket sinirlenirim durduk yere ama hayat sinirimi törpülüyor malesef
![]()

off 1.5 pakette çok ya. dikkat et kendini sakinleştirmeye çalış o zaman. sağlığına dikkat etgel canım gel,sana da yer var.bende tam tersi sinirlerim hayatımı törpülüyo.1.5paket sigara içiyom günde.full ötenazi yapıyom her gün
![]()

hımm çikolata iyi geliyorsa yiyelim bakalımstresli zamanlarım dışında (mesela Kpss ye hazırlanıyorum gerginim) çok sakinimdir. sinirlensem de içimden sinirlenirim.
çok çok nadirdir dışarıya yansıtmam. zaten insanlara sinirlenmem.
olaylara kızarım.
sinirlenince seratonin hormonu salgılayan bişeyler yiyin bence, çikolata gibi![]()

sigara öldürüüürrr=) benim durumum vahim ama ya saçım şekil almıyo diye ortalığı yıktığımı bilirim yada net gitti diye monitörü masadan aşağıya attığımı.. şimdi çok yük var üzerimde okul sıkıntıları falan sinirlenmeye vakit bulamıyorum.. 20 yaşındayım bende 1 paket içiyorum günde çok köt bişey ama sinirlenince ona sarıyorum rahatlatıyo biraz çare olsayda bıraksam

genelde benimki nete girceği zaman ya nete bişey olur, ya msn açılmaz, ya cam açmaya kalkarız bağlantı kurulmaz, sesli konuşmak isteriz babam odaya gelip durur... bende böyle zamanlarda sinir oluyorum