- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Evet aslinda ben de bunun icin annesine boyle bir sey demeyi dusunuyorum ne kadar anlar orasini bilemem gidip esime karin bizi istemiyor bile diyebilir yani her sey olabilir. Ve gercektende oyle bu bir kac gunluk tatile gidebilmek icin kac aydir para biriktirip en uygununu sectik ve donunce diger maasa kadar mutfak masrafini filan iyice sıkıp yetistirmeye calisiriz diye dusunurken bu cikti ortaya. Benim sinirlendigim zaten esim annesini davet ediyor annesi keyfine gore davetsiz de geliyor halanin israri neden. Bir de bastirarak diyor ki " Gelecekler tabi ben cok israr ediyorum sizden cok cagirdim tabi gelecekler " diye bastirarak konusuyor.
Eşinizin annesine farklı bir hassasiyeti varsa konuşmanızı çok daha yumuşak şekilde yapabilirsiniz. Böylece bu durum en azından kavgaya neden olmaz.Ya da eşinizle anlaşın,eşiniz arasın.
Ama ben olsam halaya karşı susamam. Madem çok ısrar etti,kendi evinde ağırlasın.Gelecekler tabi lafını kimse kendi evi dışında bir yer için kullanamaz. Evet kayınvalideniz eşinizin annesi gelir evinize elbette ama bunun zamanı da sıklığı da sizin insiyatifinizde.
Bakın zaten paranız da kısıtlıymış. Bu yüzden kimse kimseye çat kapı gitmemeli zaten çünkü ikinci bir bardak çayı bile var mı bilemeyiz. Resmen sizi zor durumda bırakmak bu.