Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yatak odam da yatak odam.. ne yapsin adam evin geri kanini cekip yatak odasini ve ebeveyn banyosunu cekmesinmi? Ortada don atlet birakmadiysaniz buraya girilmesinde hicbir sorun yok abartmayin
İlk defa rahatsız olduğum bişeyi yazdım buranın sorunu bu işte kimlerle muhattap olduğunu bilemiyor insan hemen saldırma modunda çoğunuz hemen sert sert cümlelerinizle kırıyorsunuz insanları ondan sonra da sabahtan akşama kadar dert yanıyorsunuz dilinizin kemiği yok gerçekten
ben hak verdim size şu yönden, benim iki çocuğum var biri bebek. Ev haliyle her an temiz ve toplu olamıyor. Yarım saat toparlanmam için yeterli değil, en azından 1 gün önce haber verilmesi çok daha iyi olurdu. Ev sahibi o diye çat kapı gelmesi görgüsüzlüktür. Bunu da şuna dayanarak yazıyorum, bizim de kiracılarımız var, bu tarz işlerimiz olduğunda bikaç gün önceden haber veririz. Zaten eksper de öyle hemen gün vermiyor illa ki önden haber verecek boş gün oluyor.
Yatak odam da yatak odam.. ne yapsin adam evin geri kanini cekip yatak odasini ve ebeveyn banyosunu cekmesinmi? Ortada don atlet birakmadiysaniz buraya girilmesinde hicbir sorun yok abartmayin