Sinirlenmekte haksız mıyım?

Evet ama konu sahibesi de bir kontrat bazinda para oduyor ve o evde yasiyor. Yani konu sahibesinin de kiraci olarak haklari var ve yasalarca korunuyor, dagbasinda yasamiyoruz. Bu konudaki yasayi net bilmiyorum acikcasi ama konu sahibesinin bahsettigi durum hic de hos bir durum degil. Ben olsam bu insanlari evime sokmak zorunda hissetmem. Konu sahibesini tamamen anliyorum, gayet rahatsiz edici bir durum.
Size katılmıyorum orada oturmak için para veriliyor ev size ait olmuyor .
Adam evini teminat göstermiş yani kiracının buna karışabilme hakkı yok .
Ayrıca resim çekip gitmişler önceden haber vermişler bu kadar abartmaya gerek olmadığını düşünüyorum .
Iyi geceler diliyorum size.

Vala sizinle mantık konusunda anlasabilmemiz mümkün görünmüyor zaten .
2 erkek evinize gelince kadın çağırma dürtüsü neden oluştu hic anlayamadım hic mi evinize işçi gelmedi . Adamlar fotoğraf çekip çıkmışlar.
Ayrıca madem istemediğinizi sokmama hakkınız vardı sokmasaydınız?
Evet mantıksız bi insan olduğunuz için tabiki de anlaşamayız.Muhattap olmayacağım yazdığınız boş yorumlar ve sizinle.

Ekspertiz gelmis evinize , merak etmeyin kimseyi yemiyor onlar , tamam onceden haber verilmesi lazim ama o adamlari da ayarlamak zordur gercekten , esya gorulme vs takilmayin bunlara hele erkek mevzusuna hic girmiyorum bile , hic mi sokakta erkek gormuyorsunuz yapmayin allah askina

Ekspertiz gelmis evinize , merak etmeyin kimseyi yemiyor onlar , tamam onceden haber verilmesi lazim ama o adamlari da ayarlamak zordur gercekten , esya gorulme vs takilmayin bunlara hele erkek mevzusuna hic girmiyorum bile , hic mi sokakta erkek gormuyorsunuz yapmayin allah askina
Doğru haklısınız kadın tecavüzü ve ölümlerinin hiç yaşanmadığı über refah bir toplumda yaşadığımız için tabi ki de değinmezsiniz hanımefendi neler yazmışım ben öyle allah aşkına pardon.

Eeee o zaman siz sokun evinize tanimadiginiz etmediginiz insanlari madem rahatsiz edici bir durum yok? rahatsiz edici bir durum gayet vra, bu konudaki yorumlar bastan asagi sacmalik geldi bana.
Sizi geren ne burda onu anlamadım konu sahibi değilsiniz size yazmadım benim ev sahibim gelse foto çekicem dese gelsin çeksin sorun etmiyorum ki yorumumu ona göre yazmışım sizi ilgilendiren ne komiksiniz konu sahibine fikrinizi bildirin bana değil 😂

Sizi geren ne burda onu anlamadım konu sahibi değilsiniz size yazmadım benim ev sahibim gelse foto çekicem dese gelsin çeksin sorun etmiyorum ki yorumumu ona göre yazmışım sizi ilgilendiren ne komiksiniz konu sahibine fikrinizi bildirin bana değil 😂
Evet ev sahibi gelip resimleri çekti ne güzel okumuşsunuz maşşallah size :)

Doğru haklısınız kadın tecavüzü ve ölümlerinin hiç yaşanmadığı über refah bir toplumda yaşadığımız için tabi ki de değinmezsiniz hanımefendi neler yazmışım ben öyle allah aşkına pardon.
İyi de sokaktan iki tane adam getirmemisler ki
Yahu yapmayin amerika mi orasi , kadin cinayetlerini yapanlar zaten kocalari sevgilileri vs
Adamlar eksper , isinde uzman kisiler ayrica tanidiginiz bildiginiz kapiciyi da cagirmissiniz
Rahatsiz olabilirsiniz ama bu kadar kafayi yiyecek , gerilecek bir durum yok ortada bana gore

İyi de sokaktan iki tane adam getirmemisler ki
Yahu yapmayin amerika mi orasi , kadin cinayetlerini yapanlar zaten kocalari sevgilileri vs
Adamlar eksper , isinde uzman kisiler ayrica tanidiginiz bildiginiz kapiciyi da cagirmissiniz
Rahatsiz olabilirsiniz ama bu kadar kafayi yiyecek , gerilecek bir durum yok ortada bana gore
Millet yatak odasını tanıtmaya tv şovlarına katılıyor bir şey olmaz.
ilahi

İyi ya işte en azinda işinde uzman kişi gelmiş yemezler sizi merak etmeyin birşeyde yapmamışlar, olan olmuş foto çekiliş bunu dert etmenin manası ne ya evde yokum deseydin bu kadar paranoyaksan
Evet gördüğüm kadarıyla sizin kadar geniş bi insan olacağıma paranoyak olmayı yeğlerim üslubunuz muazzam teşekkürler yorumum bitti

Eeee o zaman siz sokun evinize tanimadiginiz etmediginiz insanlari madem rahatsiz edici bir durum yok? rahatsiz edici bir durum gayet vra, bu konudaki yorumlar bastan asagi sacmalik geldi bana.
Ablacim turkiyede eksperler uzman kisilerdir , avukatlar gibi yasal kontrol altinda , adlari sanlari herseyi bilinir , yasal yukumlulukleri olan insanlardir yani eve gelen adamlar abuk sabuk insan degil ve cok yapilan bir uygulama
Konu sahibi foto cekiminden rahatsiz olmus olabilir ama ortada abartacak bir durum yok

Eve istediginizi sokup sokmama hakkiniz yok malesef. Ornegin ev sahibi evini satiyor olsa, bakmaya gelen butun insanlari iceri sokup evi gostemekle yukumlusunuz. Konunuda da ev sahibi evini teminat gostermis, belki o gun resimleri vermesi gerekiyordu. En azindan 1 saat once bile haber vermesi yeter benc

Evet gördüğüm kadarıyla sizin kadar geniş bi insan olacağıma paranoyak olmayı yeğlerim üslubunuz muazzam teşekkürler yorumum bitti
sizin üslup da parlıyor maşallah. yarım saat da olsa önceden haber vermiş olan ekspere ev göstermeyi normal buldu diye hemen "geniş insan". ayıp ya

sizin üslup da parlıyor maşallah. yarım saat da olsa önceden haber vermiş olan ekspere ev göstermeyi normal buldu diye hemen "geniş insan". ayıp ya
Size ayıp bana hemen paranoyak lafını yapıştıran insana tabi ki bu cevabı vericem hem size noluyo hadi ya gidin işinize

Size ayıp bana hemen paranoyak lafını yapıştıran insana tabi ki bu cevabı vericem hem size noluyo hadi ya gidin işinize
İlk defa rahatsız olduğum bişeyi yazdım buranın sorunu bu işte kimlerle muhattap olduğunu bilemiyor insan hemen saldırma modunda çoğunuz hemen sert sert cümlelerinizle kırıyorsunuz insanları ondan sonra da sabahtan akşama kadar dert yanıyorsunuz dilinizin kemiği yok gerçekten

İlk defa rahatsız olduğum bişeyi yazdım buranın sorunu bu işte kimlerle muhattap olduğunu bilemiyor insan hemen saldırma modunda çoğunuz hemen sert sert cümlelerinizle kırıyorsunuz insanları ondan sonra da sabahtan akşama kadar dert yanıyorsunuz dilinizin kemiği yok gerçekten
Üzüldüğüm bişeyi paylaşmak istedim sadece yok ev senin mi diye bi girişle başladı ne paranoyaklığım kaldı ne üslubum insanı çileden çıkartıyosunuz gerçekten çoğunuz klavye başında kendinizi bir şey sanıyorsunuz

Back
X