• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerim bozuldu of₺

kucukpiraye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
351
212
18
az önce anneme diş teli taktırmak istiyorum dedim suratı bozuldu iyice 'nerde taktırcan doktorda mı' dedi. İyice bozuldu.. bu nasıl bi soru yaa. ne zaman bişey yapmamı istemese böyle salağa yatıyo.
Ne zaman kendim için bişey yapmak istesem bozuluyo ne söylüceğini nasıl itiraz edecegini şaşırıyo. Resmen annemin benim mutlu olmamı istemediğini düşünüyorum.
İş bulamadıgım için çok boşluktayım, gecen günde anne ben yogaya yazılacagım dedim 'amaan napıcaksın ne yogası' diyo. Bir aralar karakalem öğrenmek istedim gitmek istedim kursa annemin cevabı ' evde çiz işte kendikendşne gelişirsin napıcaksın kursa gidip' Ne zaman bişeye heves etsem tüm şevkimi kırıyor. Ona göre kitap okumakta gereksiz spora gitmekte gereksiz tel taktırmakta gereksiz. Ben kendimden neden memnun değilmişim. Aynen böyle diyor. Tel taktırmak istediğim için benim kendimden memnun olmadıgımı kendimi oldugum gibi kabul etmediğimi söylüyor...

kendisinin bu güne kadar ne bir hobisi oldu ne bir arkadası oldu ne elinde bir kitap gazete gördüm bu güne kadar, çalışmadıda hic hayatı boyunca. Varsa yoksa onun hayatı teyzelerim ve ananem. Başka hicbir iletişimi etkinliği bu yaşına kadar hiç olmadı..Ama karsınıza alıp konuşsanız herşeyi bildiğini iddia eder herşeye cok bilmişlik yapar kendini profesör sanıp saatlerce nutuk atar size...
Diş teline boş masraf roman alsam boş masraf kursa yada spora yazılmak istesem boş masraf saçma sapan işler...
bomboş kendi gibi biri olmamı istiyor. Kendimi geliştirmek için birşeyler yapmaya kalktıgımda moralimi bozuyor engel olmak istiyor.
Bıktım artık ya...
bu diş teli mevzusunu yıllardır ara ara açıyorum dişlerim gerçekten çarpık dudaklarımı kapattığımda bile dudaklarımdan belli içerde bozukluk oldugu.

Ahhhh ben hicbir zaman diretebilen karsı çıkabilen bir insan olamadım keşke olabilseydim:KK43:
Nasıl başa cıkabilirim bu kadınla yaa.. güzel güzel anlatınca ona mantıklı gelmiyor kabul etmiyor beyni onun doğruları cook başka.
Hayatta mal gibi bi insan olmak istemiyorum. Bu yaşıma kadar olmadı ama bundan sonra yeteneklerim hobilerim ilgi alanlarım olsun istiyorum. Ama hep bana engel oluyor.

Anneme benzemekten cokkkk korkuyorum!!!

Son düzenleme:
e calisin. kendi kazancinizi saglayip ona gore harcayin? annenizj bu saatten sonra duzeltebilecgnizi sanmiyorum. kendi istekleriniz icin caba sarfedin

Tek yapilabilecek sey is buluncaya kadar erteleyip, bulunca ihtiyaçlarını kendi paranla karsilamak.

Diş teli bir taktırayım da olsun denilen bir şey değil diş sağlığınız için gerekli ise tedavi için uygulanmalıdır.
Yaşınız kaç profilde 41 diyor ama sanmıyorum liseli gibi bir izlenim aldım. ( Yanlış anlaşılmasın )
Eğer yaşınız küçükse eğitiminize daha çok özen göstermeniz ve şikayetçi olduğunuz hayattan kurtulmanız gerek.
Büyük ise de kendi imkanlarınızla çalışıp ihtiyaçlarını kendiniz karşılamanız gerek..
Doğrusu yazdıklarınızdan net algılama yapamadım yaşınızı ve durumunuzu ama her halukarda aklın yolu birdir.İki türlde yapmanız gereken bunlar.

41 yaşındaysan annen de 3 aşağı 5 yukarı 60 yaşlarındadır. O yaştaki insanlar için normal olduğunu düşünüyorum ...

Diş teli bir taktırayım da olsun denilen bir şey değil diş sağlığınız için gerekli ise tedavi için uygulanmalıdır.
Yaşınız kaç profilde 41 diyor ama sanmıyorum liseli gibi bir izlenim aldım. ( Yanlış anlaşılmasın )
Eğer yaşınız küçükse eğitiminize daha çok özen göstermeniz ve şikayetçi olduğunuz hayattan kurtulmanız gerek.
Büyük ise de kendi imkanlarınızla çalışıp ihtiyaçlarını kendiniz karşılamanız gerek..
Doğrusu yazdıklarınızdan net algılama yapamadım yaşınızı ve durumunuzu ama her halukarda aklın yolu birdir.İki türlde yapmanız gereken bunlar.
25 yaşındayım üniversite mezunuyum. İş arıyorum işsizim . Aynen bi iş bulsam kendi yoluma bakacagım

çalışıyor olsanızda olmasanızda devlet bunu karşılıyor diye biliyorum harekete geçip biran önce randevu alıp telleri taktırın

diger konularda klasik eski kafalı ''aman ne gerek var'' diyen anne. rahmetli anneme gel yemek yiyelim derdim ''kızım ne gerek var eve alırız o parayla evde yeriz'' derdi :D

benzemek istemiyorsanız fikirlerine kulak asmadan kendi bildiginizi yapın.

canım profilinin hakkında kısmı aşırı derecede yanlış bence ilk önce onu düzelt yoksa buraya yazdığın her mesajda aynı tepkileri yaşarsın

canım profilinin hakkında kısmı aşırı derecede yanlış bence ilk önce onu düzelt yoksa buraya yazdığın her mesajda aynı tepkileri yaşarsın
Evet ama orda düzenle diye bi buton göremedim ilk üye olurken öyle yaptım hep öyle kalacak sandım düzeltilebiliyor mu:KK64:

Ücretsiz kurslara gitmek istediğinizde de aynı tepkiyi mi veriyor ?
Evet ya ben belediyenin diksiyon ve sunum kursu oldugunu duymustum biara orayada yazılmak istemiştim yine surat şekilden şekile girmişti aman senin suratını çekiceğime kafamı kuma gömerim dedim gitmedim.
Sosyalliği sevmiyor. Çok gereksiz geliyor. küçükkende durumumuz oldugu halde beni hiçbir yere yazdırmadı yada okul klüplerine katılmamı istemedi.
Bİrde kendimi begenmemekle yaşantımı sevmemekle suçlyor.(yani o tavırla konuşuyor) hiç bişeye hevesim kalmıyor o yüzden

az önce anneme diş teli taktırmak istiyorum dedim suratı bozuldu iyice 'nerde taktırcan doktorda mı' dedi. İyice bozuldu.. bu nasıl bi soru yaa. ne zaman bişey yapmamı istemese böyle salağa yatıyo.
Ne zamandır istiyorum yıllardır hep ağzımda ama birincisi finansal destek lazım ikinciside psikolojik destek. Ne zaman kendim için bişey yapmak istesem bozuluyo ne söylüceğini nasıl itiraz edecegini şaşırıyo. Resmen annemin benim mutlu olmamı istemediğini düşünüyorum.
İş bulamadıgım için çok boşluktayım, gecen günde anne ben yogaya yazılacagım dedim 'amaan napıcaksın ne yogası' diyo. Bir aralar karakalem öğrenmek istedim gitmek istedim kursa annemin cevabı ' evde çiz işte kendikendşne gelişirsin napıcaksın kursa gidip' Ne zaman bişeye heves etsem tüm şevkimi kırıyor. Ona göre kitap okumakta gereksiz spora gitmekte gereksiz tel taktırmakta gereksiz. Ben kendimden neden memnun değilmişim. Aynen böyle diyor. Tel taktırmak istediğim için benim kendimden memnun olmadıgımı kendimi oldugum gibi kabul etmediğimi söylüyor...

beni mutlu edebilecek ortam arkadas cevresi edinebileceğim kendimi iyi hissedebilecegim hicbirşeye izin vermiyor surat asıyor canımı sıkıyor.. bazen kendi öz annem bana kaynanalık yapıyor resmen...

kendisinin bu güne kadar ne bir hobisi oldu ne bir arkadası oldu ne elinde bir kitap gazete gördüm bu güne kadar, çalışmadıda hic hayatı boyunca. Varsa yoksa onun hayatı teyzelerim ve ananem. Başka hicbir iletişimi etkinliği bu yaşına kadar hiç olmadı..Ama karsınıza alıp konuşsanız herşeyi bildiğini iddia eder herşeye cok bilmişlik yapar..
Diş teline boş masraf roman alsam boş masraf kursa yada spora yazılmak istesem boş masraf... asla istemiyor.
bomboş kendi gibi biri olmamı istiyor. Kendimi geliştirmek için birşeyler yapmaya kalktıgımda moralimi bozuyor engel olmak istiyor.
Bıktım artık ya...
bu diş teli mevzusunu yıllardır ara ara açıyorum dişlerim gerçekten çarpık dudaklarımı kapattığımda bile dudaklarımdan belli içerde bozukluk oldugu.

Ahhhh ben hicbir zaman diretebilen karsı çıkabilen bir insan olamadım keşke olabilseydim:KK43:
Nasıl başa cıkabilirim bu kadınla yaa.. güzel güzel anlatınca ona mantıklı gelmiyor kabul etmiyor beyni onun doğruları cook başka.
Hayatta mal gibi bi insan olmak istemiyorum. Bu yaşıma kadar olmadı ama bundan sonra yeteneklerim hobilerim ilgi alanlarım olsun istiyorum. Ama hep bana engel oluyor.

Anneme benzemekten cokkkk korkuyorum!!!

Valla cnm yapcak bişi yok
İse girip calisirsin istediğini yaparsın

KEske senin isteklerini karsilasa ama para onun söz sahibi o maalesef

Evet ya ben belediyenin diksiyon ve sunum kursu oldugunu duymustum biara orayada yazılmak istemiştim yine surat şekilden şekile girmişti aman senin suratını çekiceğime kafamı kuma gömerim dedim gitmedim.
Sosyalliği sevmiyor. Çok gereksiz geliyor. küçükkende durumumuz oldugu halde beni hiçbir yere yazdırmadı yada okul klüplerine katılmamı istemedi.

Burda hatalisin biraz dik dur alisir zamanla

Back
X