• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerim bozuldu of₺

Valla cnm yapcak bişi yok
İse girip calisirsin istediğini yaparsın

KEske senin isteklerini karsilasa ama para onun söz sahibi o maalesef
benim çalıştığımda oldu şimdi 3 aydır işsizim. kendi paramı kazanıyordum yogaya yazılmak istediğimde. Çenesi hiç durmuyor ki. parayı oda verse benim kendi paramda olsa bir tadımı kaçırıp surat yapıyor uzun uzun konuşuyor çok doğru şeyler söylediğini sanıyor..
bide annemde şöyle bi durum var. annem lise mezunu teyzelerim dayılarım ilkokul mezunu en cok annem okumuş. o hep herşeyi bilir akıllı havasıyla büyümüş. yanlış şeyler biliyor ama cok çok inatlaşıyor doğru bildiğini sanıyor.
Mesela diyoki ' bi insan kendisiyle mutlu olmalı kendini kabullenmeli başı kel olan kelim ben diyor mu, kendini beğenmeyenler hep hastalardır' diyor bunu saatlerce beynimi yiye yiye anlatıyor. ne saçma bi iddia dimi. ama o kadar sivri dille ve keskin konuşuyorki sanki psikoloji profesörü, karşılık veremiyorum..herşeyime karışıyor ya herrşeyime.. kendi paramı kazansam dahi öyle yaptı

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. aynilarini bende yasiyorum.. ama ben hala bir çözüm bulamadım.. smdilik kafama Gore atarimi yapıp istediğimi yapmaya çalışıyorum.. kendimide yiyip bitiriyorum ... Bakalım ne zaman tukenecgim..

benim çalıştığımda oldu şimdi 3 aydır işsizim. kendi paramı kazanıyordum yogaya yazılmak istediğimde. Çenesi hiç durmuyor ki. parayı oda verse benim kendi paramda olsa bir tadımı kaçırıp surat yapıyor uzun uzun konuşuyor çok doğru şeyler söylediğini sanıyor..
bide annemde şöyle bi durum var. annem lise mezunu teyzelerim dayılarım ilkokul mezunu en cok annem okumuş. o hep herşeyi bilir akıllı havasıyla büyümüş. yanlış şeyler biliyor ama cok çok inatlaşıyor doğru bildiğini sanıyor.
Mesela diyoki ' bi insan kendisiyle mutlu olmalı kendini kabullenmeli başı kel olan kelim ben diyor mu, kendini beğenmeyenler hep hastalardır' diyor bunu saatlerce beynimi yiye yiye anlatıyor. ne saçma bi iddia dimi. ama o kadar sivri dille ve keskin konuşuyorki sanki psikoloji profesörü, karşılık veremiyorum..herşeyime karışıyor ya herrşeyime.. kendi paramı kazansam dahi öyle yaptı

Cnm niye dinliyorsun o kadar nutukları
Senin de psikolojini bozar bu ne böyle

Mesela paran olunca kursa git yazil eve gelip yazıldim de soyleyeceklerini hiç dinleme (Basım ağrıyor uyuycam fln bahane bul)

Benim annemde böyleydi baktım kardesime öyle yapmıyor bir izledim kardeşim hep emrivaki konuşuyor şunu yapcam suraya gitcem gibi gibi
Sende öyle yaptıktan sonra söyle

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. aynilarini bende yasiyorum.. ama ben hala bir çözüm bulamadım.. smdilik kafama Gore atarimi yapıp istediğimi yapmaya çalışıyorum.. kendimide yiyip bitiriyorum ... Bakalım ne zaman tukenecgim..
:( ama ağzı tadında yapamıyorki insan yapacagını böyle tepki alınca da dimi.
İnat edip karşı çıkıp yinede kafama göre takılsam bile mutlu etmeyecek artık beni ağzım tadında yapamayacagımki

Ozaman iş bulup çalışıp annenize olabildiğince az ihtiyaç duymalısınız, değişmez bu saatten sonra
EVet acil iş bulmalıyım. aslında sadece 3 aydır işsizim öncesinde çalışıyordum gelirim vardı. ona ragmen bir sosyallik bi kendimi geliştirmek için aktivite istesem saatlerce nutuk atıyor şöyyyle gereksiz böyyyle gereksiz, ben kendimi neden beğenmiyomusum oldugum gibi kabul etmiyomusum ne gerek varmış öyle şeylere. öyle saçma sapan örnekler verip öyle saçma sapan şeyleri savunuyor ki... üste çıkabilmemin imkanı yok. aldığım okuduğum kitap bile suç

Ben sizi cok cok iyi anliyorum. 30 yasimdayim 6 senedir calisiyorum. Annem ve babamla birlikte yasiyorum. Annem aynen anlattıginiz profilde bir kadin. Bugune kadar kendi icin bir sey yapmamış... O kadar diller doktum anne ne istiyorsan soyle ben yapayim, ben odeyeyim, birlikte gidelim hatta. Arkadaslarin dedigi gibi siz calismaya baslayinca duzelecek bir durum degil bu maalesef.
Benim anneme gore konsere, sinemaya, tiyatroya, deniz tatiline, yurtdisi tatiline gitmek gereksiz. Yeni bir canta, ayakkabi, kıyafet almak gereksiz. Lazer epilasyon, cilt tedavisi, sac boyatma, manikur gereksiz. Arkadaslarla disarida bi seyler yemek, bi fincan kahve icmek gereksiz.
Pazardan bes liralik sey dahi alsam (kendi paramla) saatlerce soylenir... Ama eve bardak çanak doldurmak, 81636 tane nevresim takimi almak vs cok elzem ihtiyaçlar.
Ben sizden daha doluymuşum baksaniza... annemi oldugu gibi kabul etmeye calisiyorum ama cok zor inanin. Psikolojik destek almasi icin de ricada bulundum nuh diyor peygamber demiyor.
Kolayliklar diliyorum size de kendime de.

Cnm niye dinliyorsun o kadar nutukları
Senin de psikolojini bozar bu ne böyle

Mesela paran olunca kursa git yazil eve gelip yazıldim de soyleyeceklerini hiç dinleme (Basım ağrıyor uyuycam fln bahane bul)

Benim annemde böyleydi baktım kardesime öyle yapmıyor bir izledim kardeşim hep emrivaki konuşuyor şunu yapcam suraya gitcem gibi gibi
Sende öyle yaptıktan sonra söyle
ayynen öyle . benimde kardeşime yapmıyor. sadece ben yapamıyorum böyle şeyleri. kadın benim asalak olmamı istiyor ya. savaş açıp huzursuz bir ortamda yaşamak istemyiorum çoğu zaman susuyorum o yüzden. ama artık sinirlerim son aşamasına geldi sanırım. bir bahanesi yok kadının ya. . imkan varsa istek varsa neden kendimi geliştirmeyeyim bunun mantıklı hiçbir engeli olamaz?? sadece iyiliğimi istemiyor kendisine benzememi istiyor diye yorumlayabiliyorum

ayynen öyle . benimde kardeşime yapmıyor. sadece ben yapamıyorum böyle şeyleri. kadın benim asalak olmamı istiyor ya. savaş açıp huzursuz bir ortamda yaşamak istemyiorum çoğu zaman susuyorum o yüzden. ama artık sinirlerim son aşamasına geldi sanırım. bir bahanesi yok kadının ya. . imkan varsa istek varsa neden kendimi geliştirmeyeyim bunun mantıklı hiçbir engeli olamaz?? sadece iyiliğimi istemiyor kendisine benzememi istiyor diye yorumlayabiliyorum

Çünkü biz izin verdigimiz için karışıp konuşuyorlar
Ben bir defasında kıyafet alışverişi yaptım eve geldim anneme gösteriyorum o pahalı bu söyle diye diye iade ettim
Kardesim alır gelirdi Güle gule kullan derdi:)

Ben şimdi hiç yorum yaptirmiyorum. şunu yaptım aldım ee şuraya bakardik diyor burayı tercih ettim ben deyip kestirip atiyorum

Ben sizi cok cok iyi anliyorum. 30 yasimdayim 6 senedir calisiyorum. Annem ve babamla birlikte yasiyorum. Annem aynen anlattıginiz profilde bir kadin. Bugune kadar kendi icin bir sey yapmamış... O kadar diller doktum anne ne istiyorsan soyle ben yapayim, ben odeyeyim, birlikte gidelim hatta. Arkadaslarin dedigi gibi siz calismaya baslayinca duzelecek bir durum degil bu maalesef.
Benim anneme gore konsere, sinemaya, tiyatroya, deniz tatiline, yurtdisi tatiline gitmek gereksiz. Yeni bir canta, ayakkabi, kıyafet almak gereksiz. Lazer epilasyon, cilt tedavisi, sac boyatma, manikur gereksiz. Arkadaslarla disarida bi seyler yemek, bi fincan kahve icmek gereksiz.
Pazardan bes liralik sey dahi alsam (kendi paramla) saatlerce soylenir... Ama eve bardak çanak doldurmak, 81636 tane nevresim takimi almak vs cok elzem ihtiyaçlar.
Ben sizden daha doluymuşum baksaniza... annemi oldugu gibi kabul etmeye calisiyorum ama cok zor inanin. Psikolojik destek almasi icin de ricada bulundum nuh diyor peygamber demiyor.
Kolayliklar diliyorum size de kendime de.
ahhh aynıı ben ve benim annem!!.
Şimdi diş teli mevzusu az önce geçti aramızda bende hemen günlük gibi buraya yazdım sakinlemek için yoksa sizin dediğiniz şeylerde var hepp.
Herşey gereksiz ona göre.. öyle boş boş yaşamak lazım.
Bide sizinkide öyle mi bilmiyorum ama, benimki öyle bir saçmalarki saatlerce nutuk atar bana neden gereksiz oldugu konusunda, birde hep beni suçluyor, ne güzelsin herkes begeniyo seni sen kendini beğenmiyosun kendine yetmiyosun diş teline ne gerek var kendinden memnun ol, lazare gitceksin ne gerek var kendinden memnun ol, okudun işte kursa ne gerek var kendinden memnun ol...
Dışardan biri duysa çokk anormal şeyler yapmaya çalışıyorum gerçekten kendimden nefret ediyorum gibi algılayacak...
sacma sapan savunuyo düşüncesini sivri sivri konuşuyo...
dediğiniz gibi kendi paramı kazanmamda önemli değil. kendi paramı kazanırkende böyleydi ..istemiyor. cahil kalayım kendi gibi olayım dört duvar arasında kalayım gelişmeyeyim görmeyeyim istiyor...bide ona karşı gelmek iddialaşmak mümkün değil ben biraz pasif sessiz sakin bir insanımdır. annem cok sert otoriterdir. Çok yanlış şeyler biliyor çok yanlışlar yapıyor. yinede kabullenmiyor o en doğrusu ona göre.
nereye kadar böyle gidecek bilemiyorjm valla
dediğiniz gibi allah sizede banada sabır versin

Çünkü biz izin verdigimiz için karışıp konuşuyorlar
Ben bir defasında kıyafet alışverişi yaptım eve geldim anneme gösteriyorum o pahalı bu söyle diye diye iade ettim
Kardesim alır gelirdi Güle gule kullan derdi:)

Ben şimdi hiç yorum yaptirmiyorum. şunu yaptım aldım ee şuraya bakardik diyor burayı tercih ettim ben deyip kestirip atiyorum
bende kestirip atıp kendi bildiğimi yapsamda surat asıyor fırsatını buldugundada günler sonra bile olsa yine lafını ediyor.:) siz iyi valla yolunu bulmuşsunuz

bende kestirip atıp kendi bildiğimi yapsamda surat asıyor fırsatını buldugundada günler sonra bile olsa yine lafını ediyor.:) siz iyi valla yolunu bulmuşsunuz

Ama 15 yıllık evliyim ben :)
EVliyken bile eşimle adimlarimiza karisirdi şimdi yorum bile yapamıyor ben sormazsam siz bilirsiniz diyor

muhtemelen maddi olarak sıkıntısı var ailenizn masraf yapmak istemiyor

ben diş teli taktırdım zamanında araba parasıydı iyi ki yaptırmışım diyorum eskiden hiç gülmezdm sonra sürekli güler oldum içimden geldiği gibi

ama kontrole gittiğimde göstermişti 35yaşındabile tel takılabiliyor artık 1 senede hallediyorlar dert etmeyin para kazanınca yaptırırsınız birçok örnek hasta göstermişti dişçim.

yogayı youtubedan öğrenebilirsiniz ben küçükken dergiden öğrenmiştim şu an net sayesinde ileri düzey yapıyorum

karakalem resimlerim de var o konuda kursa gitmedim ama doğal yeteneğim bi derecede kaldı içimden geldikçe arada çiziyorum yine youtubeda biçok eğitici video var.

siz yeter ki isteyin. net herşey için yeterli bence.

muhtemelen maddi olarak sıkıntısı var ailenizn masraf yapmak istemiyor

ben diş teli taktırdım zamanında araba parasıydı iyi ki yaptırmışım diyorum eskiden hiç gülmezdm sonra sürekli güler oldum içimden geldiği gibi

ama kontrole gittiğimde göstermişti 35yaşındabile tel takılabiliyor artık 1 senede hallediyorlar dert etmeyin para kazanınca yaptırırsınız birçok örnek hasta göstermişti dişçim.

yogayı youtubedan öğrenebilirsiniz ben küçükken dergiden öğrenmiştim şu an net sayesinde ileri düzey yapıyorum

karakalem resimlerim de var o konuda kursa gitmedim ama doğal yeteneğim bi derecede kaldı içimden geldikçe arada çiziyorum yine youtubeda biçok eğitici video var.

siz yeter ki isteyin. net herşey için yeterli bence.
Maddi sıkıntısı yok ailemin:/. ben çalıştığım zamanlarda kendi paramı kazanıyorken bile yogayı falan istemedi engel oldu. evde hele gözünün önünde hic yapamam on saat konusup beni huzursuz eder.
Ayrıca ben arkadas edinmek sosyal cevre edinmek için daha çok çıkıp dışarıda birşeylerde yapmak istiyorum. dışarıyla içeri birbirinin yerini tutmuyorki.. şuanda işsizim mesela boşluktayım cok, onun için aktivite bulmak istiyorum o yüzden böyle isteklerim oluyor ama annem cok konuşuyor laftan anlamıyor ona cok gereksiz ve saçma geliyor. diş telide keza öyle. yıllardır isterim. bir yaptırsam rahatlayacagım. rahat gülemiyorum dediğiniz gibi. ama yok ben kendimi begenmiyormusum kendimden memnun olmalıymışım ben hastamıymışım
zihniyet yanlış yani annemde. ama o kendini her konuda ve her koşulda haklı ve doğru oldugunu düşündüğü için fikrinden döndürmek cok zor

Bu ne ya, her konu açanın profiline mi giriyorsunuz?
Ben nicklere bile bakmıyorum yazarken.

Maddi sıkıntısı yok ailemin:/. ben çalıştığım zamanlarda kendi paramı kazanıyorken bile yogayı falan istemedi engel oldu. evde hele gözünün önünde hic yapamam on saat konusup beni huzursuz eder.
Ayrıca ben arkadas edinmek sosyal cevre edinmek için daha çok çıkıp dışarıda birşeylerde yapmak istiyorum. dışarıyla içeri birbirinin yerini tutmuyorki.. şuanda işsizim mesela boşluktayım cok, onun için aktivite bulmak istiyorum o yüzden böyle isteklerim oluyor ama annem cok konuşuyor laftan anlamıyor ona cok gereksiz ve saçma geliyor. diş telide keza öyle. yıllardır isterim. bir yaptırsam rahatlayacagım. rahat gülemiyorum dediğiniz gibi. ama yok ben kendimi begenmiyormusum kendimden memnun olmalıymışım ben hastamıymışım
zihniyet yanlış yani annemde. ama o kendini her konuda ve her koşulda haklı ve doğru oldugunu düşündüğü için fikrinden döndürmek cok zor

anladım ama para onlardan çıkacak olunca böyle malesef ben daha saçma versiyonlarını yaşıyorum benimkilerin de hiç maddi sıkıntısı yok. aileyle yaşayınca böyle oluyor. bence iş konusuna odaklanın önce yoga ve karakalem konusunda iş ararken kafa dağıtmak için nete başvurun. iş bulunca da ayrı eve çıkın bu yaşta insan istediğini yapıyor diye kendinden 30 yaş büyük insan fikrinin emrinde olmamalı. para da kazansan aynı evde olduğun sürece anneler seni küçük görüyor ve herşeyini istediğin gibi yapmasını istiyor. türk aile yapısı bozuk malesef. sürekli pranga gbi aşağı çekiyorlar seni köreltiyorlar. bi süre sonra senin iç isteklerin azalmaya başlıyor boşa yaşıyor gibi hissediyorsun. o isteklerin azalmadan aileden kop. bu doğal bir süreç bu senin bireyselleşme isteğin doğanın kanunu bunu sakın kaçırma. ben o evreyi kaçırdım ve sünepe gibiyim şu an pişman oldum sonra.[/QUOTE]

25 yaşında üni mezunu kız dişine taktıracağı teli annesine mi danışırmış ya anneniz dr mu karar mercii mi
Surat asıyor nutuk çekiyor da sayıklamış durmuşsunuz
Okurken ergen bir genç kız anasına takmış hissine kapıldım
Verin kararınızı uygulayın
"Dra gittim tel taktı"bu kadar yani yoruma açık bile değil

anladım ama para onlardan çıkacak olunca böyle malesef ben daha saçma versiyonlarını yaşıyorum benimkilerin de hiç maddi sıkıntısı yok. aileyle yaşayınca böyle oluyor. bence iş konusuna odaklanın önce yoga ve karakalem konusunda iş ararken kafa dağıtmak için nete başvurun. iş bulunca da ayrı eve çıkın bu yaşta insan istediğini yapıyor diye kendinden 30 yaş büyük insan fikrinin emrinde olmamalı. para da kazansan aynı evde olduğun sürece anneler seni küçük görüyor ve herşeyini istediğin gibi yapmasını istiyor. türk aile yapısı bozuk malesef. sürekli pranga gbi aşağı çekiyorlar seni köreltiyorlar. bi süre sonra senin iç isteklerin azalmaya başlıyor boşa yaşıyor gibi hissediyorsun. o isteklerin azalmadan aileden kop. bu doğal bir süreç bu senin bireyselleşme isteğin doğanın kanunu bunu sakın kaçırma. ben o evreyi kaçırdım ve sünepe gibiyim şu an pişman oldum sonra.
[/QUOTE]
ben ailemden ayrı başka bir şehre taşındım tek başıma. göya ayrı yaşıyorum:) ama annem iki ay bende kalıyor bir hafta evine gidiyor. bu anneden kaçılabilir mi hiç :)?

25 yaşında üni mezunu kız dişine taktıracağı teli annesine mi danışırmış ya anneniz dr mu karar mercii mi
Surat asıyor nutuk çekiyor da sayıklamış durmuşsunuz
Okurken ergen bir genç kız anasına takmış hissine kapıldım
Verin kararınızı uygulayın
"Dra gittim tel taktı"bu kadar yani yoruma açık bile değil
hahahh... e para yok:) ayrıca aynı evde yaşadığım annemin suratını tribini laflarını çekmek zorunda kalacagım evet niye sayıklamayayım sizin hoşunuza giderdi heralde

Keşke çalıştığınız zamanlar taktırsaydınız diş telini , yaş geçmeden taktırın sonrasında sıkıntı olabilirmiş . Bende 23 yaşındayım 8 aydır takılı iyi ki taktırdım diyorum.
Diğer konulara gelecek olursak annenizin bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin , çocuk değilsiniz sonuçta bir şey dediğinde ısrarcı olup cevabını verebilirsiniz.

Back
X