• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerim bozuldu of₺

Siz yetişkin bir insansınız. Hani okumamış etmemiş cahil bir şey beceremeyen biri de değilsiniz iyi kötü üniversite bitirmişsiniz. Neden her şeyi annenize danışıyorsunuz? Veya ne dediğini niye bu kadar önemseyip vazgeçiyorsunuz? Maddi imkan annenizdeyse diş telini anlarım ama ücretsiz çizim kursları var, kimseye sormam, heralde bi kağıt kalem alacak paranız vardır. Kalkar giderim.

Keşke çalıştığınız zamanlar taktırsaydınız diş telini , yaş geçmeden taktırın sonrasında sıkıntı olabilirmiş . Bende 23 yaşındayım 8 aydır takılı iyi ki taktırdım diyorum.
Diğer konulara gelecek olursak annenizin bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin , çocuk değilsiniz sonuçta bir şey dediğinde ısrarcı olup cevabını verebilirsiniz.
hadi ya teşekkür ederim:) ay özeldende yazcam şimdi size.

hahahh... e para yok:) ayrıca aynı evde yaşadığım annemin suratını tribini laflarını çekmek zorunda kalacagım evet niye sayıklamayayım sizin hoşunuza giderdi heralde
E 3 aydır işsizim diyorsun.Çalıştığım zamanda öyle diyorsun.Yapmadan önce sorunca da surat asacaksa yap da boşuna sırat çekme o zaman :) değsin yani
Hem böyle tuvalete giderken anasından icazet bekleyen tipler gibi görünüyorsun

ben ailemden ayrı başka bir şehre taşındım tek başıma. göya ayrı yaşıyorum:) ama annem iki ay bende kalıyor bir hafta evine gidiyor. bu anneden kaçılabilir mi hiç :)?[/QUOTE]

eee o halde araya biraz mesafe koyma zamanı gelmiş. surat asmasını takmayın bu hayat sizin. kendinizi geliştirmek istemekte bi sıkıntı yok bence kendine güveninizi kaybetmeyin. yapın sormadan. fikir danışmayın annenize.

E 3 aydır işsizim diyorsun.Çalıştığım zamanda öyle diyorsun.Yapmadan önce sorunca da surat asacaksa yap da boşuna sırat çekme o zaman :) değsin yani
Hem böyle tuvalete giderken anasından icazet bekleyen tipler gibi görünüyorsun
Evet mizaç olarak sessiz sakin kavgadan gürültüden haz etmeyen biriyimdir diyebiliriz o son cümlenizin yerine ama şöyle düşünelim en azından senin gibi ağzı bozuk klavye dayısı değilim

Evet mizaç olarak sessiz sakin kavgadan gürültüden haz etmeyen biriyimdir diyebiliriz o son cümlenizin yerine ama şöyle düşünelim en azından senin gibi ağzı bozuk klavye dayısı değilim
Bak burdakinin yarısı kadar annene karşıda dişli ol seni saysın
Ağzı bozuk diyende annesine mala benzeten bir zavallı olunca kale alamıyorum
Bak annene de hak verdim şimdi :)
Yaş 25 kişisel gelişim başlamamış bile

Bak burdakinin yarısı kadar annene karşıda dişli ol seni saysın
Ağzı bozuk diyende annesine mala benzeten bir zavallı olunca kale alamıyorum
Bak annene de hak verdim şimdi :)
Yaş 25 kişisel gelişim başlamamış bile
zavallı olan ben miyim sen mi, sen şurda yazabildiklerinin 10da 1i ni gercek hayatında bir insanın hayatına yorum yaparken kullanabilecek kadar yürekliysen alnından öpmek gerekir ki hiç sanmıyorum. senin yaş kaç? 12 mi

zavallı olan ben miyim sen mi, sen şurda yazabildiklerinin 10da 1i ni gercek hayatında bir insanın hayatına yorum yaparken kullanabilecek kadar yürekliysen alnından öpmek gerekir ki hiç sanmıyorum. senin yaş kaç? 12 mi
O yaşta bile bir birey olduğumu biliyordum emin ol
Öperken görüş sormayı unutma olur mu?

bazı insanları bildiklerinden ceviremessin. en iyiisi bildiğini okumak onay almak zorunda hissetme. yani evet kızım sen bilirsin demeyevek yada iyi yapıyorsuun dediklerini dinle ama bildiğini yap

Bari baska bi ise girin ister kasiyerlik ister tezgahtarlik olsun dis teli taktirin hemen. aile olarak bu yasiniza kadar neden taktirmadilar onada ayri sasirdim ve uzuldum gercekten.
Ben cok kitap okumayi seven biriyim, kitap okumayi bos beles gören insanlari sevemiyorum. herkesin hobisi farkli, biri kanavice yapar digeri orgu orer oburu spora gider.
Spora mesela neden yazilmak istiyorsunuz? insanlarla bi araya gelmek icinmi?
Yin yogayi size tavsiye ederim internetde videolarida var cok iyi geliyor. ama agirlik calisacam kaslarima iyi geliyor derseniz tabii yazilin zaten kac para olabilirki? kutuphaneden kitap odunc alabilirsiniz mesela, bende gidiyorum cok zevkli bence:)

Evet ya ben belediyenin diksiyon ve sunum kursu oldugunu duymustum biara orayada yazılmak istemiştim yine surat şekilden şekile girmişti aman senin suratını çekiceğime kafamı kuma gömerim dedim gitmedim.
Sosyalliği sevmiyor. Çok gereksiz geliyor. küçükkende durumumuz oldugu halde beni hiçbir yere yazdırmadı yada okul klüplerine katılmamı istemedi.
Bİrde kendimi begenmemekle yaşantımı sevmemekle suçlyor.(yani o tavırla konuşuyor) hiç bişeye hevesim kalmıyor o yüzden

Işte kilit nokta , " hevesim kaçtı yapmadım, surat cekecegime gitmedim "

Önce istediklerinizde net olun , öyle devam edin yolunuza.
Eğer birseyi gerçekten istiyorsa insan hiçbir şekilde engel görmemeli bu ufak taşları.

Evlendiginizde de çok sıkıntı çekersiniz bu huyunuz varsa.
Istediği kadar surat assin , yapacağınız şey faydalı bir işse vazgeçmeyin.

" Senin yüzünden böyle oldu " cümlesi benim felsefemde yok. Insan isterse yapar. Kimsede suç aramamak lazım.

Back
X