Sinirlerim bozuldu soğudum bu adamdan

Eşim beni beğenmiyor ,
Eşim tek başına kar tatiline gitti ,
Eşimin iş yerinden bi kız koluna göğsüne dokunurken videosunu gördüm ,
Eşim arkadaşlarıyla tatile gitti vs vs vs.
Açtığınız konular evliliğe pek benzemiyor gibi.
Eşiniz evlendiğinin farkında mı ?
Evlilik adamı değilmiş malesef geç fark ettim

Eşler ayri tatile gidebilir evet,
Ama senede 3 kez tatile gidiliyorsa, ikisini birlikte digerini ayri geciriyorlarsa...
Ve biri tatildeyken digeri evde hasta cocuk bakmiyorsa olabilecek bisey.
Burda ayri tatile gitme medeniyeti degil, kariyi babasina sepetleyip, erkek erkege plaj hanzolugu yapma medeniyetsizligi goruyorum ben.

Soğudun peki boşanacak mısın? Boşanmayacaksan bu adamın her yaptığını da kafaya takmayacaksın. İş yerindeki kıza kaslarına dokundurmuş, borç içindesiniz adam yaz kış bekar tatile gitmiş abuk sabuk bir tip. Aranızdaki cinsellikte bittiğine göre bence baba evindeyken bu iş burada bitsin de gitsin.

Ben giderimde annem babam izin vermez eşim kıyamet koparır zaten kendimi ezik hissediyorum artık

anneniz babanız?
evli çocuk sahibi bir kadınsınız kimseden icazet almanıza gerek yok. ayarlayın oteli basın gidin.
eşinizde istediği kıyameti kopartsın. bir daha böyle bir plan yaparken başına geleceği bilir.
siz kaderinize razı gibi öylece oturursanız birşey değişmez. aynı muameleyi görmeye devam edersiniz.

Gerçekten hoş olmamış yaptıkları, sinirlenmeniz, soğumanız normal ama konuya boşan tarzında mesaj atanlara şaşırdım açıkçası..

Adami hasta cocukla birakip tatile giden kadin olsaydi, cocuk hasta denince bisey bisey olmaz deseydi, yine adama, bu kadindan ne es ne anne olur, bir an önce bossan diyenlere sasirir miydiniz?

Hoş bir yöntem değil ama bi arkadaşına telefonu ver eşini arasın "merhaba X hanımın eşisiniz dimi? Son aranılanlarda adınız vardı. Şimdi çok telaş yapmayın eşiniz hastaneye kaldırılıyor bilgi vermek istedim x hastanesine götürülüyor" desin.
Amaan der gelmezse boşarsın bi zahmet
Gelirse de seni biber çuvalı gibi bırakıp gittiği tatilden apar topar dönmesine müstehak gözüyle bakarsın.

Arayıp çocuk hasta diyorum bişeyi yoktur büyütme dediği için umurunda değil dedim insan bir telaşların üzülür çocuğum hasta diye adam amaan birşeyi yoktur deyip geçiştiriyor
Ne icin telaslanacak? Allah korusun kaza bela gelmemis basina,havale gecirmemis cocuk. Biraz buyutuyor olabilirsiniz. Hatta kendisini kotu hissetmesi icin ona da bunu yansitmis olabilirsiniz bence. Birlikte tatil yaptiysaniz veya yapacaksaniz,yani adam size ve cocuguna vakit ayiriyorsa bence baskalariyla da gezmek hakki

Merhaba hanımlar

Kafam biraz allak bullak o yüzden karışık yazmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın

Konu şu:

Eşim beni babamın evine bırakıp arkadaşlarını arabamıza doldurup 1 haftalığına tatile gitti ordanda bana eğlance fotoları atıyor bende çok bozuldum konuşmuyorum onun la beni arama seninle konuşmak istemiyorum dedim geçen çocuğum rahatsızlandı aradım durumu anlattım abartma bir şeyi yok falan dedi adam çıldıracam dünya umurunda değil resmen herkesin eşimi böyle acaba benmi abartıyorum gerçekten dün gece aradı açmadım aşk mesajları yolladı bende cevap olarak senin tesellilerine ihtiyacım yok hele iki tane tatlı sözle beni kandıramazsın dedim o saatten sonrada ne aradı ne mesaj attı bu saat oldu ses yok bende bu adamdan iyice soğudum şimdi ne yapayım ben bu adama ben mi haklıyım o mu bundan sonraki tavrım nasıl olmalı fikir verin bana
Bu kadar özeniyorsa bekar hayatına ona istediğini verin

Bencede gidebilmeli eşler tatile ayrı ayrı. Ama bu iki tarafında rızasıyla olmalı. Konu sahibi o dönünce çocuğa bakacak bende arkadaşlarımla bir hafta tatil yapıcam deseydi sorın olmazdı bencede. Beni babamın evine bırakıp tatile gitti demesi bence hoş değil. Çocuğun hastalığını umursamamasına birşey diyemedim mesela. Konu sahibinin gönülsüz olduğunu bildiği için konuyu abartıyordur beni huzursuz etmek için diye düşünüyor olabilir.
Benim de aklima o geldi. Yani konu sahibi diyor ki cocuk hasta bak bak sen orda egleniyorsun.

Bir de gonulsuzluk varsa bu en basindan konusulmali. Evlendik diye gobek bagi olusmadi kocayla aramizda. Ben de onsuz gidebilirim,o da bensiz gidebilir. Herkes cocukla basbasa da vakit gecirmis olur hem daha saglikli bir iliski olur.

Babasinin evine birakilmamak konu sahibinin elinde. Beni gitmek istemedigim bir yere kimse goturemez. Esim tatile cikti diye neden babama gideyim ki evim var evimde keyfime bakarim

Evli bir erkek arkadaslariyla yemege cikabilir , baliga gidebilir, arada piknige gidebilir, maca gidebilir ama 1 hafta tatile giemez!
Kimse kusurabakmasin.

Nasil izim verdiniz?

Neyse.

Donuste sizle de gidecek mi tatile?

Tatile gidecekse eşim ben ve çocukları ile gider aksi olamaz izin vermem çünkü. Geçen lafı geçti arkadaş ortamında aynen böyle söyledim...

Annen baban mi izin vermez?!!??
Nasil yani?
Anan babaniza ne?
Koskoca evli barkli kadinsiniz yaaa!!

Hala ana babay mi soruyorsunuz tatili bilmem neyi?

Pesss...
Evet annem babam izin vermez eşim iş için bir yere gittiğinde evde yanlız kalmamada izin vermezler ya onlara gitmek zorundayım yada kv deye yada onlar gelip benim yanımda kalırlar

Back
X