Sinirlerim bozuldu soğudum bu adamdan

Evet annem babam izin vermez eşim iş için bir yere gittiğinde evde yanlız kalmamada izin vermezler ya onlara gitmek zorundayım yada kv deye yada onlar gelip benim yanımda kalırlar

evlenmene nasıl izin verdiler?
kaç yaşındasın?
neden boyun eğiyorsun bu şiddete?
sen neredesin annen,baban,eşin senin adına kararlar verirken?

22 yaşındayım ben yanlız kalabilirim desemde ne işin var tek başına gel dizini kır otur yanımızda diyorlar ne diyebilirim ki

yok bu sefer evimde kalacağım teşk ederim diyeceksin.
kolundan sürükleyerek gelip evden çıkartacak halleri yok ya.
küçükmüşsün daha. ne mezunusun? sana tavsiyem açıktan dışardan eğitimini tamamlaman yönünde. yoksa bundan 10 sene sonrada aynı hayatı yaşıyor olacaksın.

yok bu sefer evimde kalacağım teşk ederim diyeceksin.
kolundan sürükleyerek gelip evden çıkartacak halleri yok ya.
küçükmüşsün daha. ne mezunusun? sana tavsiyem açıktan dışardan eğitimini tamamlaman yönünde. yoksa bundan 10 sene sonrada aynı hayatı yaşıyor olacaksın.
Gitmezsem onlar yanıma gelip kalıyor açıktan üni okuyordum çocuk olunca dondurdum

Ben de eşlerin ayrı ayrı tatile gidebilmesinden yanayım ama çocuk yokken. Diğer türlüsü baba rahat rahat tatil yaparken anne orada çocuğa baktığı için hiçbir şey anlamaz. Hadi beeabbe girerler dönüşümlü yaparlar bir şeyleri.

Abartmiyormusunuz yapisik ikiz gibi her yere es ile gitmeye gerek varmi?? Biraz ayri kalin degisiklik iyidir. Bu kadar sık bogaz etmenin anlami yok.

Merhaba hanımlar

Kafam biraz allak bullak o yüzden karışık yazmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın

Konu şu:

Eşim beni babamın evine bırakıp arkadaşlarını arabamıza doldurup 1 haftalığına tatile gitti ordanda bana eğlance fotoları atıyor bende çok bozuldum konuşmuyorum onun la beni arama seninle konuşmak istemiyorum dedim geçen çocuğum rahatsızlandı aradım durumu anlattım abartma bir şeyi yok falan dedi adam çıldıracam dünya umurunda değil resmen herkesin eşimi böyle acaba benmi abartıyorum gerçekten dün gece aradı açmadım aşk mesajları yolladı bende cevap olarak senin tesellilerine ihtiyacım yok hele iki tane tatlı sözle beni kandıramazsın dedim o saatten sonrada ne aradı ne mesaj attı bu saat oldu ses yok bende bu adamdan iyice soğudum şimdi ne yapayım ben bu adama ben mi haklıyım o mu bundan sonraki tavrım nasıl olmalı fikir verin bana
Valla cok haklısın ne demek arkadaşlarla tatil sen yapsan ne tepki verir acaba

Siz olmadan tatile giden adam...
Çocukları olmadan eglenebilen adam...
Ve siz evlisiniz...
Gerçekten evli mısınız?

Baba evine bırakılmış .
Herhalde bırakana kadar söylemiştir di mi...
Sürpriz dememiştir..

Niye kendinize bunları yapmasına musade ediyorsunuz ?

Yaşın da 22'ymiş. Bu adamdan ayrılsan ailen sana sahip çıkabilecek mi? Çıkmayacaksa evine döndüğünde hemen kendine bir plan çıkar oku bir işe başla maddi gücünü al bu adamdan sana köy kasaba olacak gibi durmuyor.

Aa nası yanii yaa böyle kocamı olurmuş sensiz o tatilin tadını çıkarabiliyosa asıl sorun orda zaten bide çocuğunuz hastalanıyo durumunu anlatıyosun abartma bişeyi yok diyo.. tatilde eğlendiği fotoları sana atıp seninde bundan mutlu olmadığına bakarsak gönlün razı değilmiş gitmesine belli ki burdan bunu anladım ben.. eğerki öyleyse gönlün olmadan gitmeside başlı başına büyük bi sorun bana göre..

4 5 erkek eşleri olmadan tatile gidiyorsa ben bunda pek iyi niyet göremiyorum maalesef.Çocuk da varmış üstelik.Bence tavır yapın hem de 3 5 günlük bişey değil.Yaptığı saçmalığın farkına varsın.Keko gibi arabaya doluşup eşi evde bırakıp tatile gitmek nedir ya? Sen yapsan aynısını izin verir miydi acaba?

Apaçi işi

Esin cok umursamaz,vurdumduymaz,rahat hayati tesbih yapmış sallıyor. Muhtemelen tembeldir de bu ozellikleri olanlarda tembellikte oluyor. Musterih adam abartma bisey yok diyor bazen belkide cok abartıyo olabilirmisin cocuk hapsursa aman neyi var diyen vesveseli birisi misin?
Ama tatile gitme konusunda ayıp etmis neden izin verdin. Izin derken yanlış anlaşılma olmasin esin sana danıştı mi ben gidicem sorun olurmu senin icin diye sordu mu?
Erkek erkege ne alaka tatil hadi desenki 1 gunlugune gunubirlik piknige mangala gitti neyse 1 haftaligina neden sap sap geziyorlar sacma geldi bana ne mana

Eşler ayrı tatillere gidebilir de sizinki pek öyle bir şey değil. Sevgili C captain price ’ın dediği gibi adam bir çuval patates bırakmış gibi rahat. Peki bu rahatlığı nereden? Önemli olan bu.
Kadınlarımız kendini paspas ettikçe bir çuval patates muamelesi görmeye devam edecek maalesef.
Buradaki birçok konuya yorum yapamıyorum, çünkü kadınlarımızın kendilerine biçtiği değere inanamıyorum ve inanmak istemiyorum.

22 yaşındayım ben yanlız kalabilirim desemde ne işin var tek başına gel dizini kır otur yanımızda diyorlar ne diyebilirim ki
Ne demek ne diyebilirim ki?
Ciddi misin sen?

Hayir anne ben evinde kalicam sagolun.
Kalamazsin..derlerse

Kalicam anne..

Kalamazsin.

Kalirim anne.

.....

Bu kadar basit

Abartıyosun biraz problem yok olsaydı bu kadar rahat anlatmazdın yazdıklarında bile şüphe yok. Fotoğraflar atarakta eglencesini sizinle paylaşıyo aklı sıra. Sen biraz bozulmuşsun senden ayrı mutlu olurken bişey yok bence.

benim eşim de azcık annemde kalayım hemen gelmemi istiyor Ben 1 ay kalmak istiyorum çok özlüyorum ama kocam da beni hep yaninda istiyor ailesinin yanında bide :) valla tatile gidebilir beni anama bırakıp :eğlence:

Back
X