- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
- Konu Sahibi Thes ise saff
Ben arkadaslariyla gunu birlik tatile izin verebilirim ama 3/5 gunluk tatillere asla izin vermem. Ben gitmiyorsam oda gidemez. Sacmalik!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet annem babam izin vermez eşim iş için bir yere gittiğinde evde yanlız kalmamada izin vermezler ya onlara gitmek zorundayım yada kv deye yada onlar gelip benim yanımda kalırlar
22 yaşındayım ben yanlız kalabilirim desemde ne işin var tek başına gel dizini kır otur yanımızda diyorlar ne diyebilirim kievlenmene nasıl izin verdiler?
kaç yaşındasın?
neden boyun eğiyorsun bu şiddete?
sen neredesin annen,baban,eşin senin adına kararlar verirken?
22 yaşındayım ben yanlız kalabilirim desemde ne işin var tek başına gel dizini kır otur yanımızda diyorlar ne diyebilirim ki
Gitmezsem onlar yanıma gelip kalıyor açıktan üni okuyordum çocuk olunca dondurdumyok bu sefer evimde kalacağım teşk ederim diyeceksin.
kolundan sürükleyerek gelip evden çıkartacak halleri yok ya.
küçükmüşsün daha. ne mezunusun? sana tavsiyem açıktan dışardan eğitimini tamamlaman yönünde. yoksa bundan 10 sene sonrada aynı hayatı yaşıyor olacaksın.
Gitmezsem onlar yanıma gelip kalıyor açıktan üni okuyordum çocuk olunca dondurdum
Valla cok haklısın ne demek arkadaşlarla tatil sen yapsan ne tepki verir acabaMerhaba hanımlar
Kafam biraz allak bullak o yüzden karışık yazmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın
Konu şu:
Eşim beni babamın evine bırakıp arkadaşlarını arabamıza doldurup 1 haftalığına tatile gitti ordanda bana eğlance fotoları atıyor bende çok bozuldum konuşmuyorum onun la beni arama seninle konuşmak istemiyorum dedim geçen çocuğum rahatsızlandı aradım durumu anlattım abartma bir şeyi yok falan dedi adam çıldıracam dünya umurunda değil resmen herkesin eşimi böyle acaba benmi abartıyorum gerçekten dün gece aradı açmadım aşk mesajları yolladı bende cevap olarak senin tesellilerine ihtiyacım yok hele iki tane tatlı sözle beni kandıramazsın dedim o saatten sonrada ne aradı ne mesaj attı bu saat oldu ses yok bende bu adamdan iyice soğudum şimdi ne yapayım ben bu adama ben mi haklıyım o mu bundan sonraki tavrım nasıl olmalı fikir verin bana
4 5 erkek eşleri olmadan tatile gidiyorsa ben bunda pek iyi niyet göremiyorum maalesef.Çocuk da varmış üstelik.Bence tavır yapın hem de 3 5 günlük bişey değil.Yaptığı saçmalığın farkına varsın.Keko gibi arabaya doluşup eşi evde bırakıp tatile gitmek nedir ya? Sen yapsan aynısını izin verir miydi acaba?
Ne demek ne diyebilirim ki?22 yaşındayım ben yanlız kalabilirim desemde ne işin var tek başına gel dizini kır otur yanımızda diyorlar ne diyebilirim ki
Önceki konularından belli bu adamdan koca olmaz.Abartıyosun biraz problem yok olsaydı bu kadar rahat anlatmazdın yazdıklarında bile şüphe yok. Fotoğraflar atarakta eglencesini sizinle paylaşıyo aklı sıra. Sen biraz bozulmuşsun senden ayrı mutlu olurken bişey yok bence.