- 25 Eylül 2011
- 7.503
- 11.359
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
hayatım etrafındaki insanlar o kişinin o yaşa gelip bu halde olduğunu gördüğü için kıskançlık ve hasetlikten böylesine salak ve saçma bir laf ettiğini anlamışlardır hiç merak etme sinirlenme de, sadece ona ne dersen de anlamaz çünkü ruhu ve kalbi yalnızlıktan öylesine yağ bağlamış ki haddini bildiremezsin. söylediğinle kalırsın sonunda sen hazımsız sonradan görme buldum da bulumcuk olursun. yapacağın tek şey hayatından uzak tutmak hatta çıkarmak bazılarıyla savaş olmaz direkt oyunu bırakıp gideceksin. hayatında onun yerini değiştir hatta çıkar arkadaşlık böyle bir şey değil...
Tesekkurler cevap yazdigin icin aksi gibi cok severdim onu.canayakin bulurdmki okulda ben disndada sevilen birydi.bunun altnda kalmak istemiyorum.cok ayip deglmi.insanlarda maneviyat hissi sifira inmis.dedgi laf cok ayip.
Dememen daha iyi olmuş bence. Ne niyetle söyediğini bilemeyiz ama yalnış şeyler söylemiş bile olsa seni düşündüğünden söylemiş gibi geldi bana. Direk onu aşağılayacak, laf sokacak bir konuşmayı herkesin ortasında yapman kötü niyetlice olurdu ve başkaları tarafından da öyle algılanırdı.
Başbaşa olduğunuz bir zamanda herkesin içinde erkek arkadaşım hakkında konuşman beni kırdı, ben seçip hayatıma almışsam, benim belirlediğim kriterleri geçmiş bir adamdır zaten, ayaküstü 5 dakika gördüğün adamı harcadın herkesin ortasında, bozuldum tarzı bir konuşma yapıp, rahatsız olduğunu belirtebilirsin, sevdiğin bir iş arkadaşınsa eğer hatalı bir davranışı oldu diye köprüleri yakmanın bir anlamı yok.
hayatım etrafındaki insanlar o kişinin o yaşa gelip bu halde olduğunu gördüğü için kıskançlık ve hasetlikten böylesine salak ve saçma bir laf ettiğini anlamışlardır hiç merak etme sinirlenme de, sadece ona ne dersen de anlamaz çünkü ruhu ve kalbi yalnızlıktan öylesine yağ bağlamış ki haddini bildiremezsin. söylediğinle kalırsın sonunda sen hazımsız sonradan görme buldum da bulumcuk olursun. yapacağın tek şey hayatından uzak tutmak hatta çıkarmak bazılarıyla savaş olmaz direkt oyunu bırakıp gideceksin. hayatında onun yerini değiştir hatta çıkar arkadaşlık böyle bir şey değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?