sinirlerim bozuldu..ve haddini bildiremedim

aslında sana nekadar komplekslı bırı oldugunu ve neden bekar kaldıgını bu sozlerıyle gostermıs olsu takılma canım sen ona.. Okumak cehaletı alır, eseklık bakı kalır yanı hersey okumada bıtmıyor kendını gelıstırmesı ınsan olması cok onemlı..ayrıca meslegı hıcte kotu degıl

Bana kalırsa yapılması gerekeni yapmışsın boşversene, o kalitesini belli etmiş zaten. Gereğinden fazla muhattap olma artık bence yeterli.
Aşkı bilmeyen insanlara aşkı anlatmak kadar zor birşey yoktur

bence 44 yıllık bekar olmasının tek gerçeği; karşısına bunun huylarını begenen çıkmamıştır.
ne gerek var ki insanların içinde bunu yapmasına?
bir amaç olmalı?

cinsiyeti nedir?

konusma okulda yuzunu cevir.
toplu halde biyerde otururken bu konuyu ac yine
herkes kendince fikrini soylerken yuzune patlat soylemek istedigini herkesin yaninda.

Ona neymiş? Gerçekten insanlar hadlerini bilmiyor. Ama kıskançlık bence birazda çekememiş sizi, bundan sonra iletişim kurmamayı deneyin.

Herkese cok tesekkur ederim.ben yalnizken soylese pek takmayacaktim.herkesin icinde soylemesi cok canimi sikti..

Arkadasınız yanlış anlamayın ama ogretmenlıgı pılotluk fılansanıyor galıba. Yaptıgı terbıyesızlıge gelınce muhtemelen hoş bır hanımsınız ve sıze resmen saldırmış. Kesınlıkle ıntıkamızı alın derım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…