- 24 Ekim 2019
- 1.390
- 7.600
- 158
- Konu Sahibi Bortecineee
Bu eski konunuzda sizin mesajınız.Birde hanımlar köye gitmeyi hiç istemiyorum şuanda, 2-3 ay önce gittiğimizde kaynım 2 küçük çocukla karısını köye gönderdi. Eşim eltime yemek yapmadım diye, eltim kahvaltı vs yaparken yemek yerken rahat yemek yesin diye bebeğiyle hamile halimle ilgilenmedim diye benimle kavga etti. Yaşadığımız o tartışma ve bana o zaman ettiği laflar dolayısıyla da onlarla birlikte gideceğimizi duyunca aklıma bana söyledikleri o gün yaşadıklarım aklıma geliyor ve çok üzülüyorum.
Kocan tam bir el iyisi ev ayısı. Hamile karısına neden yengemin çocuğuna bakmıyorsun da, o da keyifle yiyemiyor diye kavga çıkaran adam, kusura bakma ama bebeğin doğduktan sonra da ilgilenmez, belki de sevmez.
Üzerime hiç kıyafet almıyorum, asla gezmiyorum, hamileyim bebeğime ihtiyaçlarımı bile kısıyorum ikinci el alıyorum ama yaranamıyorum, o da bize harcamayıp abisi ve yengesiyle tatile gitmemizi istiyor demişsin. Kocan çocuğunun ve senin hiç bir ihtiyacınla ilgilenmiyor ki adamda zerre öyle bir duygu, heves, heyecan, sevgi yok. Bunun düzeleceğini de hiç sanmıyorum.
Çok yanlış bir kişiyi koca yapmışsın, yetmemiş üstüne bir de baba yapmışsın. Şuan sızlanmaya da hakkın olmadığını düşünüyorum.
Burada sadece doğacak çocuğuna üzülürüm.
Umarım çocuğun ileride babasının yeğenlerini sevdiği, öptüğü, kendisini de sadece kızıp eleştirdiği bir ortamda büyümez.