Sinirlerim bozuldu

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Selamlar hemen konuya giriyim ben yakinda tasinicagim .Aile binasi gibi birsey simdi oturdugumuz ev kv,elti.Neyse cok sükür kurtuluyorum derken bugun duyduklarim deli etti beni.Kv benim ev buldugum mahallede ev ariyormus.Sok oldum.Hayir zaten iyi degil aramiz nedir bu israr .Ne yapmaya calusiyor anlamiyorumki.Esim zannetmem diyor ama.Eger dogruysa konussammi sacma sanane istedigim yerde otururum derse ne yapicam.Ne yapsam bilemiyorum.Bütün hevesim kursagimda kaldi.Ne güzel hayal kuruyordum bunlarin yüzünü mecbur kalmadikca görmiyecigim diye. Bilemiyorum ya olmadi eger ciddi ise sacma ama konusayim diyorum ne dersiniz

Sizi artık nasil seviyorsa peşinden gelecek demekki ...:) şaka bir yana açık açık konuşun derim ben başka mahalleden ev arayın onlara da duyurmayin nerden aradığınızı

Bir kere aynı apartmanda olmak kadar daraltıcı olmaz, o yüzden üzülmeyin.
2. olarak da eğer kesin tuttuk demediyseniz bakmaya devam ediyoruz diyin, bi bakın ne yapacaklar...

Sizi artık nasil seviyorsa peşinden gelecek demekki ...:) şaka bir yana açık açık konuşun derim ben başka mahalleden ev arayın onlara da duyurmayin nerden aradığınızı
Yok tuttuk zaten ben söylememistim bile gecenler duymus esimin arkadasin iste.Düsünün yani o kadar muhabbetimiz yok.Ev tutuldu vazgecme gibi biseyde olmaz cünkü kontrati falan imzaladik yani

Bir kere aynı apartmanda olmak kadar daraltıcı olmaz, o yüzden üzülmeyin.
2. olarak da eğer kesin tuttuk demediyseniz bakmaya devam ediyoruz diyin, bi bakın ne yapacaklar...
Orasi öyle nasil soguttularsa birakin ayni semti imkanim olsa baska sehire gidicem artik

Yok tuttuk zaten ben söylememistim bile gecenler duymus esimin arkadasin iste.Düsünün yani o kadar muhabbetimiz yok.Ev tutuldu vazgecme gibi biseyde olmaz cünkü kontrati falan imzaladik yani
Tüh ...neyse yapacak birşey yoksa eğer aynı mahalleye gelirse yüzüne bakma o yokmuş gibi davran. .benim kv evimizin arası varsa 10 adim o yok.us gibi davranıyordu kafam rahat :)

Tüh ...neyse yapacak birşey yoksa eğer aynı mahalleye gelirse yüzüne bakma o yokmuş gibi davran. .benim kv evimizin arası varsa 10 adim o yok.us gibi davranıyordu kafam rahat :)
Aman ya yüzssüzler varya hayir bile bile yapiyor .Bende sizin gibiyim ayda senede görürsem ama iste oglumun evi diye zirt pirt kendi geliyor.Yüzüne bile balan yok oturup oturup gidiyor. Ben anlamiyorum insan niye hala israr eder bu kadar madem tasinican iki oglu daha var gitsin o tarafa.

Esimden hic o beklentiye girmeyim ki yapmaz zaten.Ben konusurum deyince bile adam bana ne alaka ne söyliyeceksin diyor.Düsünün yani.Yok bakayim ciddiyse konusurum ben .Zaten kavgali benle küs.Ne diyecek bakalim
O zaman konusun yol yakinken sonra pisman olmayin. Icinizde kalacagina söyleyin

Benimki de baktı yüz bulamıyor gelmiyor zaten kustuk bayramda eşim üzülüyor diye gittim elini optum başka bisey bekleme benden diye esime de söyledim ..en güzeli mesafe koy konuşma yüzüne bakma muhatap olma zamanla vazgeçer eminim inşallah yakınına gelmez ..ee sen küs olunca kavga çıksın diye uğraşıyor demekki seninle .

Ayniyiz hayir bizimkinde inatmi desem yüzsuzmü desem degisik birsey.Yüzünede bakilmasin konusulmasin yada küs olunsun gelir sinsi sinsi birseyy olmamis gibi. Tabi ortaligi falanda bir güzel karistirir.O yüzden cok yalan söyleyen birisi nefret ediyorum .Hayir yani ogluna geliyor desem oda bakmaz yüzüne.Benimle aran yok biliyorum düsman gibi kin güdüyorsun.Daha derdin ne de pesimden geliyorsun yani

Bu kv leri anlamak çok zor ..Allah yardim cin olsun canim insaallah Allah kalbine göre verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…