- 28 Mayıs 2021
- 1.852
- 820
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Ben onu eskiden beri daha küçücükken destekledim ama o beni hep kullandı malesef. Hizmetçi gibi görüyor malesef. Kapalıydım eskiden açıldım hala kabullenmiyor, histerik ataklar yapıyor. Her şeyi yapıyorum ama kıymetimi bilmiyorAslında dengeli olmalı, siz onu desteklemeli o da sizi. Zinciri bozuyor. Tamam deyip yapmayın bazı şeyleri belki o zaman yapar diye düşünüyorum.
Her gün de bir yere gidemiyorum ki evde olduğum zamanlarda oluyor her şeyi hazırlarım ama mesela bir geziden geldiğinde vs çay koysa kızım nasıl geçti sana çay demledim dese keşke. Nerde hasta oldum, nerde kaldın. Ben evde yemek yemesem de bulaşıkları evi öyle bırakır. Gelince ben yıkarım. Yapmaz yani yatar. Benim evime geldiğinde de öyle. Evde insan otururken kızıma yemek hazırlayayım der ya da bulaşığını yıkakayım der dimi. Ben işten gelirim yatar yemek bekler. Sonra zar zor kalkıp bana yardım edip çayı da ayağına bekler yatar.Tatili o şehirde geçirmek istiyorsan ve kalacak başka yerin yoksa sık sık dışarı çık, öğünlerini dışarıda ye, gün içinde uzun planlar yap.
Böylece senden beklentisi azalır.
AnladımAile evinde çok kalmayın arada gezmeye tatillere gidin, aile evindeki vakti azaltın biraz. Ayrıca siz de hastayım iyi değilim diyebilirsiniz. Tamamen sizin tepkinize bağlı aslında.
İşte olmuyor yemek yedikten sonra kaldırmaz bile hemen yatar, çay getir şu getir ben getirmezsem babamdan isterSen de hasta ol yat evi be götürürse götürsün çay yapma ayağına götürme bilerek dök
Hımm tmm ok der gibi bu da.Anladım
belli ki siz gidince anneniz de ev hanımlığından tatile çıkıyor
Dedikleriniz güzel fikir ama her gün gezecek param yokHımm tmm ok der gibi bu da.
Her gün gezmeyin günübirlik turlar oluyor arada onlara katılın, bir de 5 günlük tatile çıkılsa mis gibi en kötü ben de hastayım ay oy diye numara yapınDedikleriniz güzel fikir ama her gün gezecek param yok
Her gün gezmeyin günübirlik turlar oluyor arada onlara katılın, bir de 5 günlük tatile çıkılsa mis gibi en kötü ben de hastayım ay oy diye numara yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?