eşinize biraz mesafeli davranın derimBenim sorunum kaynanamla.. olayi ozetlemek gerekirse kaymbabami aradi ve benim hakkimda konusurken serefsiz dedi bunu esimde duydu, hersey cok normal ve ben dogal olarak kusum. Bugun bagisla beni vs.. gbisinden mesaj atmis bende oma kus degilim ama kirginim dedim esime hakaret etseydin onun zoruna gitmezdi belki ama benim dogal olarak zoruma gidiyor ben bir yerden snra el`im dedim. Cevap vermedi sonra esim aradi bi ton laf saydi ben esimle tartismaya aliskin degilim doldurusa gelmis isin kotusu ben bu kadinla ayni evde kaliyorum. Esim gec gelecek bakalim nolacak bana akil verin. Hem gurbeti cekiyorum hem kaynanayi... sinirlerim bosaldi ellerim felcli gbi oldu bi annolur dua edin.
Kayinvaliden ne güzel yazmis öyle. Bunu eşinin yazdirmadigina emin misin? Bana oyle geldiKotu birsey demismiyim bakin Allah askina.
esinle kavga etme sakin, zorla kendini. Birak sana kendi bagirsin vagirsin, sen uzgun uzgun dolan ortalikta. Pisman olucaktir esin eninde sonunda. Kayinvalidene de geri adim atma, uzgun uzgun dolan, birdaha arkandan konusurken daha dikkatli olur en azindan.Kotu birsey demismiyim bakin Allah askina.
Ikiside calisiyor. Kendi yazmistir yine kusmustuk lafi g.tndn anliyon demisti kp. Yaninda ozamanda msjcick canta felan almisti, ben ondan bisi istemiyorum kocami bana karsi kiskirtmasin yeterKayinvaliden ne güzel yazmis öyle. Bunu eşinin yazdirmadigina emin misin? Bana oyle geldi
Bana yag`i dene dedi bende anlamam dedm aksam gelince sen dene anne dedim.kp aradi o serefsiz yagi denemiyor gerizekali anlamam diyor felan. Daha once hic duymadmki ondn. Kizgin kizgn telefondaki sesi... zorma gitti dogal olarak esiminde zoruna gitmisti bugn doldurulmus iste.Neden şerefsiz demiş ki? Yani durup dururken sürekli herkese küfür savuran biriyse, ne olduğu bilindiğinden kaale almaya gerek yok yani. Diy mi?
Duyulmayacak gibimi.gurbet eldeyim ben bide... kocam nasil dondu onu anlamadm biz hic tartismayiz bile zorma gidende bu.Mesajı anlattiklarindan önce okusaydim vay be ne süper kadın,özür diliyor ne iyi kaynana derdim.yuzune böyle söyleyip arkandan şerefsiz diyorsa ikiyuzlulukte çığır açmış bu kadın.dusmanini tanıdın tetikte ol ya duymasaydin söylediklerini ?
Eve sonradan dahil olan benm aslinda. Evimiz daha cikmadi sirada bekliyoruz.Kaynana neden sizde kalıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?