sinirlerim bozuldu :(

snmkn1905

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
8
1
3
Benim sorunum kaynanamla.. olayi ozetlemek gerekirse kaymbabami aradi ve benim hakkimda konusurken serefsiz dedi bunu esimde duydu, hersey cok normal ve ben dogal olarak kusum. Bugun bagisla beni vs.. gbisinden mesaj atmis bende oma kus degilim ama kirginim dedim esime hakaret etseydin onun zoruna gitmezdi belki ama benim dogal olarak zoruma gidiyor ben bir yerden snra el`im dedim. Cevap vermedi sonra esim aradi bi ton laf saydi ben esimle tartismaya aliskin degilim doldurusa gelmis isin kotusu ben bu kadinla ayni evde kaliyorum. Esim gec gelecek bakalim nolacak bana akil verin. Hem gurbeti cekiyorum hem kaynanayi... sinirlerim bosaldi ellerim felcli gbi oldu bi an nolur dua edin.

Sakin ol. Kaynana işte hepsi olmasada ÇOĞU aynı bunların. Özürdilesin . Şerefsiz nedemek ya? Çok ayıp

o kaynananızın kendi şerefsizliği.. şerefsiz insanlarla küsülmez.. mesafe alınır.. o yüzden sen de küslük yapma mesafeni al soğuk davran ama yine de saygısız davranma.. haklıyken haksız duruma düşme..

ve bu lafı yıllar geçse bile yeri geldikçe eşine hatırlat.. eşinle de onlarla da kavgaya, tartışmaya hiç girme..

"böyle bir şeyin özürü olmaz.. ne özürüymüş.." de, yapılan şeyin çok çirkin olduğunu söyle.. "demek ki arkamdan bu şekilde konuşuluyormuş, bu konuda kimse benden anlayış beklemesin" de

küs değilim, kırgın da değilim, sadece çok kızgınım de..

ve sakin ol.. çünkü HAKLISIN

Şerefsiz mi uzun bir zaman konuşmayın, kadınların daha farklı küfürleri olduğunu sanıyordum. Eşinde ayrı bir alem şerefsiz kelimesi size edilmiş.

Neden şerefsiz demiş ki? Yani durup dururken sürekli herkese küfür savuran biriyse, ne olduğu bilindiğinden kaale almaya gerek yok yani. Diy mi?

eşinize biraz mesafeli davranın derim

Kotu birsey demismiyim bakin Allah askina.

Eklentiler

• 2014-11-10-17-23-06.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 186
Kotu birsey demismiyim bakin Allah askina.
esinle kavga etme sakin, zorla kendini. Birak sana kendi bagirsin vagirsin, sen uzgun uzgun dolan ortalikta. Pisman olucaktir esin eninde sonunda. Kayinvalidene de geri adim atma, uzgun uzgun dolan, birdaha arkandan konusurken daha dikkatli olur en azindan.

Sakin ama sakin kavga etme, bastan kaybedersin, aklini kullan.

Kayinvaliden ne güzel yazmis öyle. Bunu eşinin yazdirmadigina emin misin? Bana oyle geldi
Ikiside calisiyor. Kendi yazmistir yine kusmustuk lafi g.tndn anliyon demisti kp. Yaninda ozamanda msjcick canta felan almisti, ben ondan bisi istemiyorum kocami bana karsi kiskirtmasin yeter

Neden şerefsiz demiş ki? Yani durup dururken sürekli herkese küfür savuran biriyse, ne olduğu bilindiğinden kaale almaya gerek yok yani. Diy mi?
Bana yag`i dene dedi bende anlamam dedm aksam gelince sen dene anne dedim.kp aradi o serefsiz yagi denemiyor gerizekali anlamam diyor felan. Daha once hic duymadmki ondn. Kizgin kizgn telefondaki sesi... zorma gitti dogal olarak esiminde zoruna gitmisti bugn doldurulmus iste.

Esin geldiginde konusma , Sen tavirli ol ..

Kaynananin soyledigi laf laf degil , mesajta en azindan ozur dilemis bunu yapmayan bir cok insanda var ...
Esinle Tartismaya girme , ne derse desin sus ve cevap verme cunku sen Haklisin.
Kesinlikle taviz verme.

Sakinleşmeye çalışın lutfen. Kv çok ayıp etmiş. Ama qaliba asıl maksatı sana laf sokma degil.. İstedigi kocanla aranda kavqa çıkması.
Kocanla sakin konuş her ne olsa da.

Mesajı anlattiklarindan önce okusaydim vay be ne süper kadın,özür diliyor ne iyi kaynana derdim.yuzune böyle söyleyip arkandan şerefsiz diyorsa ikiyuzlulukte çığır açmış bu kadın.dusmanini tanıdın tetikte ol ya duymasaydin söylediklerini ?

Duyulmayacak gibimi.gurbet eldeyim ben bide... kocam nasil dondu onu anlamadm biz hic tartismayiz bile zorma gidende bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…