sinirlerim bozuldu :(

Duyulmayacak gibimi.gurbet eldeyim ben bide... kocam nasil dondu onu anlamadm biz hic tartismayiz bile zorma gidende bu.
Bir gün arkadaşım çok güzel bir şey söylemişti.biz eslerimizi 5_10 senedir tanıyoruz ailesi ise onlari büyüten,bütün ince noktalarını tanıyan,çocuklarına hangi kanaldan yaklasirlarsa istediklerini yaptırabilirler çok iyi bilen insanlar.yani bu durumda eşinin tavrinin değişmesine sasirma kaynanan ağzından girip burnundan çıkmıştır mutlaka.

Eve sonradan dahil olan benm aslinda. Evimiz daha cikmadi sirada bekliyoruz.
Kayınpederi aradı diyince başka bir ildeler sandım
ne olursa olsun kullanılmaması gereken bir kelime
ama orta yolu eşiniz bulmalı
kesinlikle bu konuda sizin yanınızda olmalı

Bence de eşinle kavga etme, bu durumlarda ofke ile kalkan zarar ile oturuyor ister istemeden haklı konumdan haksız konuma gelme.. Bırak o haksızlığını surdursun izlemesi gerçekten daha iyi hissettiriyor. Kendin de bağırıp çağırınca başka konular giriyor ortaya başka sorunlar çıkıyor. Ben olsam muhabbetimi keserdim o kadınla. Şerefsiz diyen başka neler der kim bilir. Şuan da yaptığının farkında inkar etmiyor. O yüzden yumuşak davranmış. Bir de demiyor mu gozunun yaşına kıyamam, kendi kızım gibisin bilmem ne. Adama demezler mi madem öyle neden bana şerefsiz dedin? Derler..

Hem aynı evdesınız kaynananla..hem msjlasıyor musunuz? Yoksa ben mi sacmaladım şuan..

Calisiyor kendisi aksamlari gorusuyoruz ondan atti.
Buyukluk sende kalsın..hıcbır zaman affetme ama affetmiş gibi bilsinler..bazen yapılan kotuluge ıyılıkle cevap vermek karsındakıne daha çok vıcdan azabı cektırır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…