Kızlar bugun kısa bir süre çalıştığım mağazaya gittim. Samimi olduğum birlikte çalıştığım Zeynep, kahvaltıya davet etti beni ''gelirken bize açmalardan da yaparsın artık''dedi. Herneyse açmalarımı aldım gittim. Güzel bi kahvaltı yaptık.Gülde ordaydı. Gülle pek diyaloğum yoktur. Aynı şeyleri konuşmaktan hoşlanmayız, paylaştığımız çok bi şey yok. Birde bunun yanında Gülün bazı patavatsızlıkları da var tabi toplum içinde. Mesafeyi koruyarak arkadaşlığımı sürdürüyorum onunla.
Gülün garip lafları da oluyor bana karşı. Babasını kaybetti, kötü niyetli değil, zor günler yaşıyor diye üstünü hep örttüm.
Konuşmalarıma takıyordu. Sakin yapım onu hasta ediyormuş (!) Argo kullanmadığım için ''kibar kız''lığı oynuyormuşum. Fazla makyaj yapan biri değilim, hafif makyaj yaptım herkes ''ooo zehol hanım bu ne güzellik''minvalinde şeyler söyledi baktım, 2 dakika sonra çantasını aldı makyaj yapmaya başladı ''gözünüz güzellik görsün'' dedi ardından. Daima argo kelimelerle konuşuyor. Küfrediyor hatta(olaylara). Oturup sohbet ederiz yüksek sesle şarkı söyler. Konuşmamızı böler. Herneyse tüm bunlar mesafeli olmam için yeterliydi. Konuşmamazlık yapamam aynı ortamdayız.Diğer arkadaşlarımı da çok severim.
Bugun kahvaltı yaptık masayı toplamaya yardımcı oldum. Zeynep yukarı çıkalım Zehol sigara içeceğim ben dedi. Yukarda da muhabbet 30 dakika sürdü açıkcası. Aşağıya indim. Gülün suratı 5 karış.
''Yani ben şu tavrınıza çok şaşırıyorum. Gerçekten kırılıyorum. Yukarda 1 saat oturdunuz. Burda bende varım. Hele zehol sen misafirsin. Beni de görmeye geldin. Şu yaptığınız gerçekten kırıcı'' dedi. Aslında ben onu görmeye falanda gitmemiştim.
''Gül ben senin buna alınacağını inan farketmedim. Seni kırmayı da hiç istemem. Böyle düşüneceğini bilseydim ya da daha önce çıktığımızda bi şekilde belli etseydin elbette böyle davranmazdım'' dedim
yine aynı şeyleri söyledi. Artık bunaldım uzatmasından. Zaten çok da diyalogumuz yok. Yani ben zaten ona göre 1 saat, bana göre 30 dakika kalmamızın yanlışlığının farkına vardığımı niyetimi ifade ettikçe saçmalayıp durdu. Bir şekilde kaçıp kurtuldum.
Sinirim bozuldu durduk yere.