Sinirlerim Cok bozuk, burada paylasabilirmiyim?

Mesajinizi tekrar tekrar okudum , en basta esimin laflarinin etkisiyle korkuyla cevap verdim size kusura bakmayin, esim kizimin benim gibi Annesi oldugu Icin üzüldügünü, kizimi yetisteremiyecegimi, onlara Arkadan bakacagimi kendisinin kiziyla iyi bir diyalogu olacagini benim sorunlar yasayacagimi, kizimin bana bakinca midesinin bulandigini, onunla iliski kurmayi unutmami, kizimi benim gibi ruh hastasina birakmayacagini, yalnizliktan ölecegimi , Beni psikolojik olarak bitirecegini ölmek isteyecegimi vs.. böyle laflarin arkasindan Biri kizimla ilgili birsey söyleyince Panik oluyorum, daha 2 yasinda ve onu korumak sahiplenmek hormonal bir durum, korkuyorum... dedikleriniz Cok dogru ne buna Sebep olabilirki? Neden böyleyim? Nasil cözerim

Offf..eski konularınızı bilmiyorum ama şu yazdıklarınıza çok üzüldüm.bi anneye denilecek laflar mı bunlar.sağlikli bi beyni bile çökertir şunlar.ici kalbi çok pis biri bu herif besbelli...

Belli ki ruhunuz çok yara almış o evlilikte.zayif yönlerinizi sizi hasta edecek derecelere getirebilcek kadar kullanabilen bi canliyla evlenmişsiniz demek ki.ne acı... keşke adamakıllı tedavi olup amacına ulaşmasina izin vermeseydiniz o herifin..

Allah zorunuzu kolaylaştırsın.hakkinizda hayırlısı ne ise aklı selim bişekilde kararlar alıp o yola girmenizi diliyorum tüm kalbimle.

Tedavi oluyorum , mesajınızı defalarca okudum, evet aklı selim bir şekilde kararlar vermek istiyorum, eşimle hiç iletişim kurmuyorumki kavga etmeyelim

Haklı.

Bu şekilde yazıp kendimden şüphe etmeme neden oluyorsunuz smacınız birdaha buraya yazmamı sağlamaksa bu şekilde başarırsınız, Çocuğunuz var mı ? Hamile kaldınızmı? Öyle dönemlerde be yurtdışında yalnızken en çok desteği eşten bekliyorsunuz ve bu destek yoksa eşiniz acımasızsa psikolojiniz bozuluyor , lohusa depresyonu diye birşey var .. bazen ömür boyu süren .. yeni anne olmuşken psikolojik sıkıntılar çekiliyor , o nedenle sosyal desteğe ihtiyaç duyar yeni anneler , Bu olmadığı için burada Aramaya çalıştım bu desteği o nedenle sürekli yazdım

Sizin konularınızı biliyorum ve yorumlara verdiğiniz cevapları da.
Haliyle eşiniz haklı oluyor.

Sizin konularınızı biliyorum ve yorumlara verdiğiniz cevapları da.
Haliyle eşiniz haklı oluyor.
Hangi cevabım , bütün evin geçimini Eşime yaptırdığımı onun parasını yediğimi, kızıma annelik yapmadığımı ve elimden alınıp aylarca çocuğunu aramamış babaya verilmesinin gerektiğini, psikolojik sorunlarım yüzünden biran önce kliniğe tıkılmam gerektiğini söylemenin haklılığını gösteriyor lütfen yazarmısınız

Kocanız da siz de normal değilsiniz.

O çocuğun sizin ve esinizin beraber (!) inşaa ettiği ortamda sağlıklı bir şekilde büyüyeceğine imkan yok. Yetişkinlere belli bir noktadan sonra acımıyorum çünkü kendileri yapıyorlar, ama çocuklara acırım çünkü onların seçme şansı yok

Kendinizi öyle avutmak yerine realist olun. Çocukların seçme hakkı olsa kendilerine şiddet uygulayan veya tecavüz eden ebeveynler secermiydi? Huzursuz bir ev seçerler mi? Sorumluluk alın biraz. Cocuk seçmişmis. Tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…