• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerim çok bozuk lütfen bir bakın

Bu çocuktan adam olmaz orası belli de siz neden karşısında dik durmuyosunuz ?

Ağlamak nedir ya sanki eviniz barkınız yıkıldı 3 çocukla ortada kaldınız geçip ağlamışsınız odaya..

Duygu sömürüsü geliyor bu bana.. Gelsin benle ilgilensn kendini affettirsin amanı da amanın.. Onu bile yapmamış tekrar siz gitmişsiniz yanına :19:

Gerizekalilar nefret ediyorum bu heriflerden.madem cok kiymetliler ayrilmayin arkadasim eski sevgililerinizden ayrilipta sonra hala takipte tutmak ne demek. Bende baktim netine bakarkende acaba beni rahatsiz eden birsey gorursem naparim diye sorguladim kendimi evet baktim eaki sevgilisini ve baska hatunlari takibe almis tabiki kavga cikti ve ayrildim. Eger ayrilacak kadar gucunuz yoksa bu konularda yuzgoz olmamak en guzeli iliski laçkalasiyor nasilsa gorsede bir tepki vermiyor diye rahatliyorlar ...

ilişkilerin çok kolay bi kuralı var hazmedemeyeceksen kurcalama. o bilgisayara bakarken bişiler bulursan ayrılabileceğinden emin bakacaksın. yok ayrılamıyosan bakmıcaksın. kendini yıpratmaya değmez. ayrıca emin ol hiç bi erkek eski sevgilisine oofff arama beni yhaa demek için ulaşmıyo. bence suçlu biraz da biziz, kadınlar. çok bunaltıyoruz adamları her fırsatta yalana dalıyolar.

Aynen katiliyorum. Diger konularini da biliyorum canim ama artik yorum yapamiycam sizin durum surekli basa sariyo sanki :S

Kızlar önceki konumu bilenler vardır. Sevgilimle tartışmıştık ve benden ayrılmıştı, sonrasında da konuşmamız üzerine barışmıştık. Linkleri aşağıda koydum bilginiz olması açısından..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=739550
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=739691

Haftasonu planımızı iptal etmişti kendisi misafir gelecek diye, neyse barışmamızın sonunda bana haftasonunu birlikte gecirmeyi teklif etti bende tamam dedim. Neyse cuma akşamı iş çıkışı gittik bir yere, gayet güzel zaman geciriyorduk. Ben sevgilimin bilgisayarını alıp biraz kurcaladım. Facesinde engellediğimiz herkesin engelini kaldırmış. O da yetmezmiş gibi bunun eski sevgilisi vardı (sadece yatak ilişkisi olan bir ilişki), bir de ne göreyim, face de onu eklemiş ve geri silmiş. Çıldırdım ve hemen onu uyandırdım bagırarak hesap sordum. Ne demek oluyo bu dedim. O da ben bağırınca bir açıklama yapmadı, girdim bir odaya ağladım.. Sonrasında yanına gittim ve bana açıkla bu ne demek oluyo dedim.
Bu kız bir kaç defa ona ulaşmaya calısmıs, telefon numarasını bulmuş. Telefon numarasını da face ye eklemişti benimki ve ben kavga etmiştim sil onu bu kız sana ulaşır boyle diye. Beyfendi sacmalama nerden görcek dedi ve ben de eğer ulaşırsa kıyamet kopar bilgin olsun dedim. Nitekim kız ulaşmış numarasına.
Bizimki de ayrıldığımız dönemde kızı eklemiş ve onunla artık karşısına cıkmaması için konuşmuş. İnanmadım, bağırdım, ağladım. O da bana bağırdı, açıklama yapıyorum inamıyosun diye. Ben de ona benden neden gizlediğni sordum, madem öyle neden benım yanımda konuşmadın niye benden gizledin dedim ve kavga ederiz diye söylemedim sana dedi. Kızlar kafam allak bullak. Ona "ben senden böyle birşey gizlesem ne yaparsın" dediğimde "eğer benim kavga çıkarıcamı biliyosan gizli yap ki aramız açılmasın" dedi. Söz verdi bir daha kız ulaşırsa bana söyleyeceğine. Ama içim rahat değil..
O anki sinirle ona yattınmı onunla diye bağırdım, o da "hee yattım, sizi iftara cagırdığım gün yattım hem de" diye kızdı. O gün konuşup silmiş.. Ne yapıcamı bilmiyorum. Diğer engellileri neden kaldırdın dediğimde "bana güvenmeyi öğren, dursalar nolcak onalara mı bakıyorum" diyo.
İcimi nasıl rahatlatıcam kızlar, kafayı yemek üzereyim..
Ayrıca dün ablası aradı, Almanyadan bir akrabaları gelmiş oraya gitmemiz lazım dedi ve bizim tatil planımızı alt üst etti. Dün onun icinde ağladım, bir de regl oldum onunda etkisi var tabi.. Mahvediyosun benim planlarımı diye ağladım o da yanıma geldi öptü ve gitmezsem ailemle aram açılacak bana anlayıslı ol lütfen diye ikna etti. Bugun yanımda olacakken ayrı ayrı takılıyoruz resmen. Ve kendisine şu telefon olayını actım yine, baktınmı onlara diye yazdım ve "acıklıyorum anlamıyosun" diyerek tartıştı benimle.
Bana akıl verin lütfen sinirlerim cok gerildi...

Tek kelime ; ŞUTLA.. Böyle bir insandan hayır gelmez.:51:
Ve daima güçlü görün.Seni ezemediğini ,yıkamadığını görsün.

Bu adam araniyor. Biraz daha uzun bi ayrılık yaşayın koluna birini takmazsa ben de insan degilim. Aha da buraya yaziyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bugün gizli gizli bilgisayarına baktım, herkesi engellemiş. Geçen günde telefonda konuşmuştuk, üzülcek birşey yok açıklama yaptım sana falan dedi.
Hayatımın merkezindesin sen üzülcek birşey yapmadım falan dedi. Bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum ama görmememi istese bilgisayarını ulu orta bırakmaz. İlla ki bakacağımı bilir çünkü. Kafam çok karışık zaten çok sıkı fıkı da değiliz. Ama bakalım neler olacak..

Back
X