• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerim çok bozuk lütfen bir bakın

SiyahKolik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.398
164
103
Kızlar önceki konumu bilenler vardır. Sevgilimle tartışmıştık ve benden ayrılmıştı, sonrasında da konuşmamız üzerine barışmıştık. Linkleri aşağıda koydum bilginiz olması açısından..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=739550
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=739691

Haftasonu planımızı iptal etmişti kendisi misafir gelecek diye, neyse barışmamızın sonunda bana haftasonunu birlikte gecirmeyi teklif etti bende tamam dedim. Neyse cuma akşamı iş çıkışı gittik bir yere, gayet güzel zaman geciriyorduk. Ben sevgilimin bilgisayarını alıp biraz kurcaladım. Facesinde engellediğimiz herkesin engelini kaldırmış. O da yetmezmiş gibi bunun eski sevgilisi vardı (sadece yatak ilişkisi olan bir ilişki), bir de ne göreyim, face de onu eklemiş ve geri silmiş. Çıldırdım ve hemen onu uyandırdım bagırarak hesap sordum. Ne demek oluyo bu dedim. O da ben bağırınca bir açıklama yapmadı, girdim bir odaya ağladım.. Sonrasında yanına gittim ve bana açıkla bu ne demek oluyo dedim.
Bu kız bir kaç defa ona ulaşmaya calısmıs, telefon numarasını bulmuş. Telefon numarasını da face ye eklemişti benimki ve ben kavga etmiştim sil onu bu kız sana ulaşır boyle diye. Beyfendi sacmalama nerden görcek dedi ve ben de eğer ulaşırsa kıyamet kopar bilgin olsun dedim. Nitekim kız ulaşmış numarasına.
Bizimki de ayrıldığımız dönemde kızı eklemiş ve onunla artık karşısına cıkmaması için konuşmuş. İnanmadım, bağırdım, ağladım. O da bana bağırdı, açıklama yapıyorum inamıyosun diye. Ben de ona benden neden gizlediğni sordum, madem öyle neden benım yanımda konuşmadın niye benden gizledin dedim ve kavga ederiz diye söylemedim sana dedi. Kızlar kafam allak bullak. Ona "ben senden böyle birşey gizlesem ne yaparsın" dediğimde "eğer benim kavga çıkarıcamı biliyosan gizli yap ki aramız açılmasın" dedi. Söz verdi bir daha kız ulaşırsa bana söyleyeceğine. Ama içim rahat değil..
O anki sinirle ona yattınmı onunla diye bağırdım, o da "hee yattım, sizi iftara cagırdığım gün yattım hem de" diye kızdı. O gün konuşup silmiş.. Ne yapıcamı bilmiyorum. Diğer engellileri neden kaldırdın dediğimde "bana güvenmeyi öğren, dursalar nolcak onalara mı bakıyorum" diyo.
İcimi nasıl rahatlatıcam kızlar, kafayı yemek üzereyim..
Ayrıca dün ablası aradı, Almanyadan bir akrabaları gelmiş oraya gitmemiz lazım dedi ve bizim tatil planımızı alt üst etti. Dün onun icinde ağladım, bir de regl oldum onunda etkisi var tabi.. Mahvediyosun benim planlarımı diye ağladım o da yanıma geldi öptü ve gitmezsem ailemle aram açılacak bana anlayıslı ol lütfen diye ikna etti. Bugun yanımda olacakken ayrı ayrı takılıyoruz resmen. Ve kendisine şu telefon olayını actım yine, baktınmı onlara diye yazdım ve "acıklıyorum anlamıyosun" diyerek tartıştı benimle.
Bana akıl verin lütfen sinirlerim cok gerildi...

Ayrılır ayrılmaz bütün engelli kişilerin engelini kaldırıp, eski sevgilisini ekleyen adamdan hayır gelir mi?
Bence gelmez. :ssz:

Ayrılır ayrılmaz bütün engelli kişilerin engelini kaldırıp, eski sevgilisini ekleyen adamdan hayır gelir mi?
Bence gelmez. :ssz:

Eklediğini aynı gün silmiş ama hareket dökümünde gördüm. Benim kırıldığım kavga edicez diye bana söylememesi.

Bu arada ne konuştuklarını da sordum.
Kızın neler söylediğini ve hepsini sordum ve söyledi. Kıza beni arama bir daha anlamıyomusun falan demiş, kız da ilişki durumu yapmışsın sonra da kaldırmışsın mutlumusun falan demiş. Bizimki de evet mutluyum falan demiş ve kız tamam demiş.Sonrasında da silmiş kızı.

Canım neden eklemiş ki, onu rahat bırakmasını söylemesi için eklemesine gerek var mı?

Sinirlerim cok bozuldu. Saatlerce ağladım. O da ikna etmeye calıstı, bunu yapıyosun işte o yüzden sana söylemedim falan dedi..
Kafamda bir ton soru var her ne kadar cevaplasa da sorular bitmiyor

ya saygı maygı bitmiş adama da güvenmiyosun zaten güvenmediğin adam seni aldatsa ne olur aldatmasa ne olur. sizi aldattığını yada aldatıcağını düşündüğünüz erkeklerle zorla ilişki sürer mi. seni suçlamıyorum ama "sevmek" boyutundan çıkmış bu kedi köpek gibi olmuşsunuz ki bu düzelmez. zaten yazdıklarından okuduğum kadarıyla gözüm tutmadı bu adamı

Uzulmeni istemem sekerim ama sacmaladikca sacmaliyorsun bence, kendini kucuk dusuruyorsun bes para etmez bir herifin gozunde. Agliyorsun, kendini paraliyorsun, adamin umrunda gibi gorunuyor mu sana? Bu adamdan ne sana ne baskasina bir yol olmaz evladim, mycat in de dedigi gibi olmuyorsa eyterahhh be , s..tir git demeyi ogrenmelisin bence. Kendini bosuna uzme, yipratma. Iyi bir iliski sirtta yuk degil, mutluluk olmali; seni sacma sapan davranislara itmemeli, hayat kaliteni ve mutluluk seviyeni yukseltmeli. Bu iliski seni mutlu etmiyor, asagi cekiyor, daha fazla sirtinda tasima derim sana, sana da yazik.

Bu arada ne konuştuklarını da sordum.
Kızın neler söylediğini ve hepsini sordum ve söyledi. Kıza beni arama bir daha anlamıyomusun falan demiş, kız da ilişki durumu yapmışsın sonra da kaldırmışsın mutlumusun falan demiş. Bizimki de evet mutluyum falan demiş ve kız tamam demiş.Sonrasında da silmiş kızı.

Hi hi kesin benin iliskim var cok mutluyum beni bi daha arama diye eklemistir.Sansa bakki hepsi de ayrildiginiz doneme denk gweliyor hani bos atmayayim ne koparirsam kardir hesabi ve sende butun bu ucuz numaralari yiyorsun.Bu döngü hic bozulmuyor.Hep ayni terane.

ya saygı maygı bitmiş adama da güvenmiyosun zaten güvenmediğin adam seni aldatsa ne olur aldatmasa ne olur. sizi aldattığını yada aldatıcağını düşündüğünüz erkeklerle zorla ilişki sürer mi. seni suçlamıyorum ama "sevmek" boyutundan çıkmış bu kedi köpek gibi olmuşsunuz ki bu düzelmez. zaten yazdıklarından okuduğum kadarıyla gözüm tutmadı bu adamı

Hayır bu güven meselesi değil.. Bana gelip anlatmadı, söyleseydi belki bu kadar tepkim olmayacaktı ama bir anda o kızın adını gördüm cıldırdım resmen.
Kız rahat bırakmıyor ilişkimizin başından beri sürekli ulaşmaya calısıyor en sonunda hattını değiştirdi ama yine ulaşmış kız.
Benimki istese kızla 50 kere görüşür aslında

Hayır bu güven meselesi değil.. Bana gelip anlatmadı, söyleseydi belki bu kadar tepkim olmayacaktı ama bir anda o kızın adını gördüm cıldırdım resmen.
Kız rahat bırakmıyor ilişkimizin başından beri sürekli ulaşmaya calısıyor en sonunda hattını değiştirdi ama yine ulaşmış kız.
istese o kız hiçbi şekilde ulaşamaz. ve zaten seninki millete niye arkadaşlık daveti yollamış?
realist olun aman lütfen

İlişkinizde saygı kalmamış saygının olmadığı yerde sevgide fazla barınmaz bazen gitmek gerekir senin durumunda olduğu gibi :31:

Hiç güven vermedi bana.
Bence ayrıldığınızda eski sevgiliye bildiğin yem atmış.

Bu ilişki gereğinden fazla yıpranmadı mı?
Hem burada okuyorum bsy dikkatimi çekiyor, bütün erkekler eski sevgililerine beni arama, bana ulaşma diyor, üstelik sizinki kendi ekliyor ayrıldığınız zaman..
Bilemedim ben, Allah yardımcınız olsun. Böyle olmaz, evlensenizde bu tartışmalar bitmez eksiden yer bir an gelir tamamen tükenirsiniz..

hiç inandırıcı değil bu söyledikleri, çocuk mu kandırıyor? :ssz:
kendince bahane üretmiş ama daha yaratıcı olması gerekirdi.:51:
hadi kızı eklemesinin sebebini bu şekilde uydurdu, peki ya engelleri neden kaldırdı? geçerli bir bahanesi yok değil mi? :36:
valla nerden tutsan elinde kalıyor bu, belli ki seni silmeye çoktan hazırmış, arkanı döner dönmez yaptıklarına bak :20:

Dursalar nolcak ki diye engellenenleri kaldırmak yerine aklına böyle birşeyin kesinlikle gelmemesi gerekliydi. Madem bu kadar önemsiz kişiler varlığı yokluğu bir olmalı. Şahsen benim hiç aklıma gelmez şu engellenenleri bir kaldırayım diye. Gereksizmişki yapmışım zaten. İnandırıcı değil...

Cok uzuldum canim ya, ne diyecegimi bilemiyorum.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Üzücü bir durum ama daha fazla üzülmemek adına harekete geçmelisiniz. Ayrıldığınızda ciddi anlamda sizi kafasında bitirmiş ki engelleri kaldırmış bence. Bu da demek oluyor ki büyük bir aşkla başlanmadı yeniden ilişkiye.

ilişkilerin çok kolay bi kuralı var hazmedemeyeceksen kurcalama. o bilgisayara bakarken bişiler bulursan ayrılabileceğinden emin bakacaksın. yok ayrılamıyosan bakmıcaksın. kendini yıpratmaya değmez. ayrıca emin ol hiç bi erkek eski sevgilisine oofff arama beni yhaa demek için ulaşmıyo. bence suçlu biraz da biziz, kadınlar. çok bunaltıyoruz adamları her fırsatta yalana dalıyolar.

Back
X