sinirlerim çok bozuk :(

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
kızlar bu akşam çok kafamı kurcalayan bi olay oldu doğumdan konuşulurken görmcem bana senin boyun kısa bence seni sezeryn olursun dedi normal doğum için boyun kısa o doğumhanede ki koltuklarda sen duramazsın dedi kızlar bu doğru mu ? boyum kısa diye niye bu şekil dedi bana çok üzgünüm :2: :2: :2:

hayatımda böyle saçmalık duymadım. görümcen kim oluyor pardon? operatör doktor falan mı kendisi :)) annemin boyu 1.60, iki çocuğunu da normal doğurdu. bu iş boya posa baksaydı türk kadınları anne olamazdık :)

ah canım ben bi bilsem niye bu sekil bi yorum yaptı ama benim boyum bayagı kısa 1.50 filandır ya akşam akşam morelimi bozdu gitti bunu da herkesin içinde dedi Allah'ım inşAllah normal doğum yaparım o kadar üzgünümki şu an resmen beni aşağıladı :2: :2:

canım benim hiç üzülme ya ne alakası var boyla çok komik bir yorum bu kendini komik duruma düşürmüş görümcen farkında değil benim de boyum kısa ama doktorum da her zaman beni normal doğuma hazırlıyor.böyle bişey olsaydı bana derdi doğumun sezeryan olcak diye. annem de kısa benim 2çocuk ikisi de normal doğum.o belki 150 belki daha kısadır.

Canim sen .nie takiyorsun boyle biseyi.. hic duydunmu hayatnda gorumcenden baska böyle bir tezi olani.. :) ne diceni bilemis. Günümüzde herkes doktorculuk oynayıp bisey söylüyor. Oda bunu soyleyi vermiş.

Canim sen .nie takiyorsun boyle biseyi.. hic duydunmu hayatnda gorumcenden baska böyle bir tezi olani.. :) ne diceni bilemis. Günümüzde herkes doktorculuk oynayıp bisey söylüyor. Oda bunu soyleyi vermiş.

tipik kıskanç görümce işte. mutluluğunu kuskanmış keyfini bozmak istemiş. istediğinide almış. dinleme sen onu bidaha, korktuğunuda belli etme bende sezeryan olurum de.

görümcen resmen terbiyesizlik yapmış.doğumun nasıl olacağını ancak doktorun belirleyebilir.kimsenin söylediğini kafana takma hamileliğinin tadını çıkar bu günler bi daha geri gelmiyor.ne derece doğru bilemem ama boyu kısa olanın normal doğumda zorlanacağını ben de duymuştum.belli ki görümcende benim gibi duymuş biyerlerden daha doğruluğunu bile bilmeden gelip seni üzmüş.boşver sen keyfine bak hayırlı doğumlar...

Doğumda boy değil leğen kemiğinin ve bebeğin başının orantılı olması önemli.İnsanlar çok biliyor gerçekten.Bana da neler dediler.Yok senin göbeğin aşağıda sen erken doğurursun(bunu 28. haftada söylediler).Şu anda yaklaşık 35 günüm var,yok senin 35 günün doğar bu çocuk diyip duruyorlar.Karnım büyükmüş falan filan. Salak salak yorum yapan çok.
Sen doktorundan başkasını dinleme.Yoksa çok üzülürsün.Ayrıca gittiğin hastanedeki prosedürü öğren.Normal hasta yatağında doğum yaptırılıyor.O yatakların ayak kısmı çıkıyor.Belki öyledir hastanenin doğum yatakları.İlla öyle koltuk olması şart değil.Bunu doktorundan mutlaka öğren.Doktoruna aklına gelen herşeyi sor.Belirsizlik daha tedirgin eder seni.Öğrendikten sonra rahatlayacaksın emin ol.

Kayın validem 1.50 boyuyla 3 tane çocuk normal doğurdu, kuzenimin eşi 1.50 boyuyla normal doğurdu sen bakma görümcene bana da görümce hiç iyi şeyler söylemez hep zor hep kötü taraflarını söyler yok çocuk doğsunda çıldırcaksın gaz sıkıntısından delirceksin flan filn cahilliğine veriyorum ben ses etmiyorum edep edep doğurursun arkadaşım her söylenene kulak asma hatta doğumla ilgili konu açılınca kapat

kızlar sağolun bende ona dedim ki o belli olmaz ki onu son ana kadar normal mi sezeryan mı dr karar verir dedim benim annemde kısa ama normal doğum yapmış hep dedim sonra cevap vermedi bide diyoki yanlış anlama ama ay kızlar çok üzülmüştüm :2:

hep klasik cümle başı yanlış anlama ama şu böyle bu böyleee

hiç üzülme bu görümceler hep böyle heralde. ben 155 boyla suni sancı verilerek 1,5 saat içinde doğum yaptım. hemde hiç zorlanmadım çatalada çıktım doğumuda rahat yaptım boyla ne alakası var. leğen kemiğiin müsaitse yaparsın normal doğum. ben doğum yaptıktan 2 saat sonra görümcem aaaa karnın şiş kalmış dedi. ne bekliyorsa daha karnımdan bebek çıkalı 2 saat olmuş heralde şiş olacak kendi benden sonra doğum yaptı göbeği hala hamile gibi duruyor:)

Ah bu kiskanc gorumceler.bir tane de bende var dusman basina.insallah normal dogum yaparsinda onada kapak olur sen hic canini sikma.

sanırım bu tarz konuşmalar her hamilenin başına geliyor bana da senin hamileliğin rahat geçiyor sen sonunda kesin sezaryanla doğum yaparsın diyorlar.nasıl bir mantıktır bu insanlardaki çözmüş değilim.sadece moral bozmak için yaratılmış insanlar var onlarda işlerini yapıyor sanırım:)

Bu insanların gazına gelmeyin.Ne düşünürseniz başınıza o gelir.Pozitif olun.Herşeyin oluru vakti gelince belli olur.O yüzden negatif düşünüp hiç yıpratmayın kendinizi.

daha yirminci haftamda karnın aşaqıda kesin erken doqcak bu çocuk diye kayınvalideciqim teşhisi koydu zaten hamilelik panik işi biraz aqrım olsa ayyy doquruyrum diye korkuyodum onun yüzünden ama 39+1 de doqurdum :)) ayrıca boy ne alakaymış doqumla zaten seni çatala iyice yaklaştırıyolar doqumda ayrıca çatalda en en fazla yarım saat duruyosun sancıların iyice kuvvetlenince her an doqum olabilir diye orda tutuyolar bebeqin çıkması zaten 2dk.lık bişi kendi doqum yapmamış heralde sen takma hiç onu kafana he he de qeç

ay çok cahil ya güya bişey bildiğini sanıyo ama sinir bozuyo :44: ve gerçekten daha bu kadar vakit varken niye bunları düşünüyo anlamıyorum

görümceniz profesör doktor mu?
hayatımda duymadım böyle birşey,üzme kendini,
hem öyle birşey olsa doktorun sana söylerdi,başkasının lafına bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…