sinirlerim cok bozuk

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
8 yildir evliyiz cok inis cikislarimiz oldu hersey son yillar daha iyi sukur.gecen gun esimin yasgunuydu uyuyordu bir mesaj geldi. (Dogum gunun kutlu olsun nice saglikli mutlu yillara ailenle sevdiklerinle birlikte) yazdi ben esim adina cevap : kimsiniz tesekkurler dedim.o:esimin ismi soy ismi ve oturdugumuz yeri yazip soru isareti koydu. Ben cevap; evet num cikaramadim kiminle gorusuyorum yazdim. O:herzaman mutlu ol inssaallah hersey gonlunce olsun yazdi. Ve en son ben :kimsiniz tanimiyorum ben esiyim dedim kesildi.esim cebiyle aradim acmadi kendi numaramla aradim acmadi ve 2 dakka sonra ikimizde engelledi delirecegim gercekten esim num tanimiyor belliki ya esim begenen biri yasgununu unutmamis mutluluk dilerken cocuklarinla yazmamis ya evli oldugunu bilmiyordu ve bunun ustune esim bana kizdi ya tanidik cikarsa utandiriyosun diye. Tanidik olsa neden engelledi delirecegim gercekten kocam pek asiri yakisililik ta yok desem ondan dukkanlar var tek para geliyor aklima.bugun numarayi bulan yarin dukkani bulur esimin aklini cekelecek diye korkuyorum ama oyle ucuz kadinlara pabuc birakmam.ve numarasi kullanim disi o kisinin yani bulamicam asla oofffff icimi dokmek istedim basim agriyor sinirden..

Yani ismini falan vermedi gizli asigi gibi

Esim birsey yazmadi ben cevap verdim konusur diye

Yani ismini falan vermedi gizli asigi gibi
Esim birsey yazmadi ben cevap verdim konusur diye
Anladım da
Bence ilk mesaj değildir bu
Arada oluyordur, doğum gününü bile biliyorsa
Bizim ortaokuldan beri bi manyak var mesela mahallemizde, ben bilirdim ki bana abuk subuk bişey gelmişse ondandır
Saplantılı insanlar kendini açık eder, bi doğum günü mesajıyla kalmazlar.
Eşin biliyo bence ama söylemiyo olay çıkmasın diye
Ciddiye almıyor olabilir

Ha simdi anladim ne yazdigini bilmiyorum bende bussuru senaryo kuruyorum rabbim boyle kadinlari uzak tutsun herkezin yuvasindan

Wallaha hatti benim adima bugun arayip numarayi degistirmeyi dusunuyorum ya kemdi verdi numarssini ya o kadin buldu

Wallaha hatti benim adima bugun arayip numarayi degistirmeyi dusunuyorum ya kemdi verdi numarssini ya o kadin buldu
Orasını bilemem
Bizim okul arkadaşlarımız ortaktı hatta aynı semttendik, onlar aracılığıyla buluyordu
Hattımı değiştim yine buldular, isimden sorgulamışlar sanırım
Bende abimin adına aldım daha bulamadılar
Sonra da evlendim zaten şükür benim sapık evliliğe saygılı demek

Konu sahibi hat değiştirmeye gitti sanırım

Niye utancaktim ben evliyim o insanla oyle asigiymis gibi yasgununu kutluyor unutmuyor

siz eşinizi kurttan kuştan korumak için böyle paralamayın. bırakın eşiniz tepkisini koysun. güvensiz misiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…