Sinirlerim laçka

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Pro Üye
14 Ekim 2012
2.413
2.879
Durdum durdum yazayım içimi dökeyim dedim. Bebek istiyoruz ve korunmayi bıraktık.çocugumuz olursa annem bakacak ayni mahallede oturuyoruz. Şimdiden şartlar koyuyor sinirlerimi bozuyor. Kaç yıldır onlar için çalıştım borçlarını ödedim konularimi hatırlayanlar bilir. Daha borçlarımiz yeni bitecek. Ama şimdiden maddi karşılık beklediğini bile ima ediyor. Bakiciya verecegine ona ver tabi verceksin diyenler olur. Ben istiyorum ki o istemeden beklemeden ben vereyim. Veririm de zaten. Ama böyle olunca kendimi kullanılmış hissediyorum.
Akrabalarımin çoğu akbaba gibi. İşleri düşünce şoför lazım olunca monna ya hop telefon. Annem desen kaynana gibi her misafiri geldiğinde ona gideyim istiyor. Gitmeyince de trip yapıyor. Sanki ayni evde yaşıyoruz. Çocuğa bakacak olursa daha çok hayatimda olacak. Ne yapacağım bilmiyorum :KK43:

Durdum durdum yazayım içimi dökeyim dedim. Bebek istiyoruz ve korunmayi bıraktık.çocugumuz olursa annem bakacak ayni mahallede oturuyoruz. Şimdiden şartlar koyuyor sinirlerimi bozuyor. Kaç yıldır onlar için çalıştım borçlarını ödedim konularimi hatırlayanlar bilir. Daha borçlarımiz yeni bitecek. Ama şimdiden maddi karşılık beklediğini bile ima ediyor. Bakiciya verecegine ona ver tabi verceksin diyenler olur. Ben istiyorum ki o istemeden beklemeden ben vereyim. Veririm de zaten. Ama böyle olunca kendimi kullanılmış hissediyorum.
Akrabalarımin çoğu akbaba gibi. İşleri düşünce şoför lazım olunca monna ya hop telefon. Annem desen kaynana gibi her misafiri geldiğinde ona gideyim istiyor. Gitmeyince de trip yapıyor. Sanki ayni evde yaşıyoruz. Çocuğa bakacak olursa daha çok hayatimda olacak. Ne yapacağım bilmiyorum :KK43:
Benim kızıma da annem bakacak, ben her ay caktırmadan caktırmadan yardım edicem. Ufak tefek destek olucam ama beklenti icinde olsaydı benim zoruma giderdi. Torunu sonucta. Haa ihtiyacı vardır o başka mesele. Ama ben annemle acık acık konuştum. Evet bu cocuk senin torunun ama benim cocuğum benim istediğim gibi yasayacak seklinde. Anne uyumlu olmazsa cok zor olur gercekten. İyi düşünmek lazım.

Bence baktirma monna, dediğin gibi beklenti içinde olmamalı. Bu is gönül rızasıyla olur, sende elbette yardim edersin, etmelisinde. Ama dillendirmesi çok ayıp, geri çekil bence biraz.

İşi bir süre bırakıp kendin bakma ihtimalin yok mu? Çok zor ya. Allah yardımcın olsun. Şimdiden dert etme. Bakarsın torun tatlı gelir seve seve bakar.

Annenin maddi beklenti icinde olmasi rahatsiz edici olabilir, ama bunun otesinde zaten baska konularda da sikintilariniz varmis. Su anki haliyle bile bunalmis oldugunu hissediyorum, o yuzden annenin bakmasini tavsiye etmem, bir bakici tut derim onun yerine. Para konusunu tamamen bir kenara itip soyluyorum, cunku paradan once baska problemler varmis zaten.

Benim kızıma da annem bakacak, ben her ay caktırmadan caktırmadan yardım edicem. Ufak tefek destek olucam ama beklenti icinde olsaydı benim zoruma giderdi. Torunu sonucta. Haa ihtiyacı vardır o başka mesele. Ama ben annemle acık acık konuştum. Evet bu cocuk senin torunun ama benim cocuğum benim istediğim gibi yasayacak seklinde. Anne uyumlu olmazsa cok zor olur gercekten. İyi düşünmek lazım.

Kesinlikle zor olacak bunun farkındayım ama ne yapayım başka çarem de yok. El kadar bebeği başkasına emanet edemem ki :KK43: o da biliyor ona muhtaç olduğumu. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin anne-evlat bile olsa:KK1:

Anneannenin torununa parayla baktığı nerde görülmüş ?
Sen yardım etmek isteyebilirsin o çok farklı bir durum ama sanki bakıcıymış gibi para istemesi kötü olmuş

Spencer gibi acımasız ol :KK66:

Bakıcıya verecegine bana ver diyene ,sana verecegime bakiciya veririmm modu uygulanir..mis gibii olur

="MissCherryBlossom, post: 39151733, member: 406520"]Etrafindaki insanlar gercekten igrenc, akbaba misali.

Boyle insanlardan igreniyorum yazmak icin geldim topige.[/QUOTE]
İnsanlardan soğudum. Birinden bir hoş söz işitsem acaba ne isteyecek benden diye düşünür oldum. Kendimden şüphe duyuyorum fesat miyim diye. Ama yok bin tane iyilik yap bişey değil, bi kere yapma kötü oluyorsun

Allah yardımcın olsun diyebiliyorum sadece, böyle mevzular Allah muhafaza tek kelimeyle BERBAT , tecrübeyle sabit

Boyle insanlardan igreniyorum yazmak icin geldim topige.
İnsanlardan soğudum. Birinden bir hoş söz işitsem acaba ne isteyecek benden diye düşünür oldum. Kendimden şüphe duyuyorum fesat miyim diye. Ama yok bin tane iyilik yap bişey değil, bi kere yapma kötü oluyorsun
Aynen işlerini gördünmü iyisin görmedin mi senden kötüsü yok nefret ediyorum böyle insanlardan

İşi bir süre bırakıp kendin bakma ihtimalin yok mu? Çok zor ya. Allah yardımcın olsun. Şimdiden dert etme. Bakarsın torun tatlı gelir seve seve bakar.
Birakip bakarim 2 sene ücretsiz iznim var ama çalışma saatlerim zaten kisa. Bi de çocuğum için birikim yapmak istiyorum. Ama baktım çok bunaltti ben bakarım deyip alcam izin. Hoş ona da razi olmuyor çalış diyo paradan feragat etmez kendisi

daha korunmayı yeni bırakmışsınız, önce bi hamile kal, annenîn kalbi torunun yüzünü görünce farklı atmaya başlar bence üzülme

Kesinlikle zor olacak bunun farkındayım ama ne yapayım başka çarem de yok. El kadar bebeği başkasına emanet edemem ki :KK43: o da biliyor ona muhtaç olduğumu. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin anne-evlat bile olsa:KK1:
O da doğru. Kırk kat yabancıya emanet etmekten daha iyidir ama huzurun yerinde olacaksa.

QUOTE="accessdenied, post: 39151882, member: 451956"]daha korunmayı yeni bırakmışsınız, önce bi hamile kal, annenîn kalbi torunun yüzünü görünce farklı atmaya başlar bence üzülme[/QUOTE]
Evet daha ortada çocuk yok ama o şimdiden bu konuları açınca beni sıkıntı basıyor

Madem bakIcI parasInI annene vercen bi de annenin nazini cekcen o bakmasin cocuguna..bakIcI tut en azindan kimsenin nazini cekmezsin..

X