Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku eğitimi babası karşı. Bir iki gün denedik çok ağlıyor. Ama pes etmemek lazım haklısınız biraz da ben yarım saat belki 1 saat başında beklemeye yoruluyorum sanırımUyku eğitimi danışmanına başvurmanızı tavsiye ediyorum.
Oğlum 4 yaşındayken keşfettiğim için ben faydalanamadım ama çok fazla fayda gören kişi var.
O zaman nobetlese bakin geceleriUyku eğitimi babası karşı. Bir iki gün denedik çok ağlıyor. Ama pes etmemek lazım haklısınız biraz da ben yarım saat belki 1 saat başında beklemeye yoruluyorum sanırım
Uyku eğitiminin içeriğini bilmiyorum ama her eğitim ağlatarak olmuyor. Farklı farklı metodlar var.Uyku eğitimi babası karşı. Bir iki gün denedik çok ağlıyor. Ama pes etmemek lazım haklısınız biraz da ben yarım saat belki 1 saat başında beklemeye yoruluyorum sanırım
Ya bu sallamaya alıştırmayanlar çocuk aglayınca ne yapıyor merak ediyorumSallamaya alıstırmamak lazım 3 4ay normal hem gaz skntısı hem gece gündüz ayırt edememe hem çabuk acıkması ... Sütünüz varsa mama tercih etmeyin derim o daha çok gaz yapıyor.. Bunlarda geçecek sabret
Ya beni emdiği için ben illaki uyanıyorum. Emmenin yetmediğini anladığım zaman kalkıp mama yapıyorum. Sabaha karşı artık ağlarsa ağlasın moduna giriyorum sağolsun genelde 5ten sonra eşim alıyor da ise gitmeden 2 saat kadar kesintisiz uyumus oluyorumO zaman nobetlese bakin geceleri
3,5 aylık bir bebeğin uyku eğitimi alabileceğine inanmıyorum ben. Ya gazı var kolik (kolik geceleri olmaz aslında pek) ya bir besin alerjisi var (ki bu da gaz ile alakalı), mesela ağlarken karnını içeri çekip iki büklüm olup bir yeri ağrıyor gibi mi ağlıyor? Ne bileyim kakasını yapınca rahatlıyor mu? Ya da siz emzirince uyuyor siz yatağına koyunca mı uyanıyor. Bir de bebeğiniz daha çok küçükmüş çalışıp gün içinde siz yanınızda olmadığınız için gece sizinle daha fazla zaman geçirmek için de ağlayıp sürekli uyanıyor olabilir, bir de gün içinde yanında sizi hissetmediğinde bebekte güvensizlik duygusu oluşuyor.(benim kızım 8 aylıkken yeniden çalışmaya başladım ve gece uyuyan çocuk sürekli uyanmaya başlamıştı) Keşke çalışmaya ara verip biraz daha yanında kalabilseydiniz...3 buçuk aylık oğlum var. Doğduğundan beri geceleri 2 saate bir uyanır emer ya da mama içer. Son zamanlarda saat başı uyanıyor; uykuya dalmakta sorun yaşıyor iki saat salliyorum beşiğinde. Beşiği yatağımızın yanında. Çok yıprandım artık. Sinirlenmeye başladım. Etrafımda kimsenin çocuğu böyle yapmıyorçalışan olmasam sorun değil de.... öyle işte paylaşmak istedim.
İki büklüm olmuyor aksine atıyor kendini belini tersten C yapıyor nerdeyse. Ben de beni özlediğini düşünüyorum çünkü kucağıma alıyorum rahatlıyor susuyor. İşi bırakamam özel sektördeyim ücretsiz izin falan yok yani. Gaz damlası kullanıyorum. Bi rahatsızlığının olduğunu sanmıyorum sadece dalamıyor çok çabuk uyanıyor ve bu duruma sinirleniyor diye düşünüyorum içgüdülerimle3,5 aylık bir bebeğin uyku eğitimi alabileceğine inanmıyorum ben. Ya gazı var kolik (kolik geceleri olmaz aslında pek) ya bir besin alerjisi var (ki bu da gaz ile alakalı), mesela ağlarken karnını içeri çekip iki büklüm olup bir yeri ağrıyor gibi mi ağlıyor? Ne bileyim kakasını yapınca rahatlıyor mu? Ya da siz emzirince uyuyor siz yatağına koyunca mı uyanıyor. Bir de bebeğiniz daha çok küçükmüş çalışıp gün içinde siz yanınızda olmadığınız için gece sizinle daha fazla zaman geçirmek için de ağlayıp sürekli uyanıyor olabilir, bir de gün içinde yanında sizi hissetmediğinde bebekte güvensizlik duygusu oluşuyor.(benim kızım 8 aylıkken yeniden çalışmaya başladım ve gece uyuyan çocuk sürekli uyanmaya başlamıştı) Keşke çalışmaya ara verip biraz daha yanında kalabilseydiniz...
Gaz ağrısı için zinco damla, nurse harvey's gibi damlalardan doktorunuza danışarak faydalanabilirsiniz.
Youtube da uyku eğitimi videoları var, izleyin isterseniz belki bi faydası olur3 buçuk aylık oğlum var. Doğduğundan beri geceleri 2 saate bir uyanır emer ya da mama içer. Son zamanlarda saat başı uyanıyor; uykuya dalmakta sorun yaşıyor iki saat salliyorum beşiğinde. Beşiği yatağımızın yanında. Çok yıprandım artık. Sinirlenmeye başladım. Etrafımda kimsenin çocuğu böyle yapmıyorçalışan olmasam sorun değil de.... öyle işte paylaşmak istedim.
Sallamadan sarılıyorlar. Arkadaşım kesinlikle sallamadan büyüttü. Zaten uzmanlar da sallamaya karşı. Ağlasa da sallamayın diyorlar. Böyle böyle alışacak diyorlarYa bu sallamaya alıştırmayanlar çocuk aglayınca ne yapıyor merak ediyorum
İki büklüm olmuyor aksine atıyor kendini belini tersten C yapıyor nerdeyse. Ben de beni özlediğini düşünüyorum çünkü kucağıma alıyorum rahatlıyor susuyor. İşi bırakamam özel sektördeyim ücretsiz izin falan yok yani. Gaz damlası kullanıyorum. Bi rahatsızlığının olduğunu sanmıyorum sadece dalamıyor çok çabuk uyanıyor ve bu duruma sinirleniyor diye düşünüyorum içgüdülerimle
Ya bu sallamaya alıştırmayanlar çocuk aglayınca ne yapıyor merak ediyorum
O ses ilk dinlediğinde ise yaradı. Sonra bana mısın demiyor sanki poposunu çimcirmişim gibi ağlıyor. Kucağıma aldığımda susmasa acile götürürüz o derece yani.Sizi de üzmek istemem söylediklerimle, insan işe başladığında çok vicdan yapıyorAma sizi özlüyor bence. bluzunuzu baş ucuna bırakmayı deneyin. Anne kokusunu alırmış uyanınca yeniden dalarmış biz de denediğimiz 26432131 şeyin içinde bunu da denemiştik. Faydası olduğunu söyleyebilirim. İlk zamanlar şu bebek seslerini açardık sürekli biraz uyuyabilmek için. Anne karnındaki seslere benzer sesler baby white noise diye aratırsanız youtube da ya da uygulama olarak da bulabilirsiniz. Şu elektrik süpürgesi sesi olayları :) Bence o da sakinleştiriyor ama siz uyuyabilir misiniz o seste bilemiyorum. Biz uyuyorduk valla
bir müddet sonra her koşulda ve yerde uyuyabilir hale geliyor insan :)
Sallamayınca bir müddet sonra alışıyor diyorsunuz... peki diş çıkarma dönemi vs hastalık bunlarda da mı sallamayacağızbenim ufak kolikti. düzenli olarak akşam 7 den gece 2 ye kadar ağlardı. kucağıma alıp dolaştırırdım artık sinirlerim yıpranmıştı onunla ağlıyordum bile ama sallamadım.
Sallamayınca bir müddet sonra alışıyor diyorsunuz... peki diş çıkarma dönemi vs hastalık bunlarda da mı sallamayacağız
Artık biliyor ya sallamayi bıraktırmak sorun olur muhayır.
bebek bilmediği şeyi beklemez ki sizden.
ben her iki oğlumda emzik bile kullanmadım.
Emzik sorun değil ya kullansın zararı yok diyorum ben. Ben sadece kesintisiz 3-4 saat uyumak istiyorumhayır.
bebek bilmediği şeyi beklemez ki sizden.
ben her iki oğlumda emzik bile kullanmadım.