- 8 Mart 2018
- 381
- 89
- 28
- Konu Sahibi yaseminbudak
-
evet doğru söylüyorsunuz fakat ailesinin ne güzel her şeyi söyledik oğlumuz hala bizim yanımızda gibi düşünmeleri beni yıpratıyor.Eşiniz size hak vermiş zaten, ne yapabilir adam başka. Daha konuşmasın anne babasıyla istiyorsunuz ama elinizi vicdanınıza koyun, siz böyle bir durumda olsanız görüşmemezlik eder miydiniz ailenizle. Kandil günü bırakın aramak istiyorsa arasın, sizi bir şeye zorlamadığı sürece bence üstüne gitmeyin, sonunda size patlar.
Sakın ailenle konuşma , etme deme kaybeden sen olursun .
Sen konuşmuyosan konuşma ..
konuşma etme demedim de bir süre belli et kırgınlığımızı dedim.kötü mü yaptımSakın ailenle konuşma , etme deme kaybeden sen olursun .
Sen konuşmuyosan konuşma ..
bende fark ettim böyle dedikce kötü düşünceliymişim gibi görünüyor.ama ben ailesi kendini haklı görmesin istiyorum.bunu nasıl sağlayacağım. zaten ben onların umrunda değilim.ne olursa olsun oğlumuzu bizimle diye düşüncekler.buna nasıl engel olmalıyım?o arasın sorsun hemde kandil günü size ne?
siz aramayın.görüşmeyin de adama da bu konuda karışmayın bence.kendinizi haksız duruma düşürürsünüz yapmayın.
O konuda yorum yapma.konuşma etme demedim de bir süre belli et kırgınlığımızı dedim.kötü mü yaptım
hakkım yok doğru ama içim içimi yiyor sürekli.yaptıkları haksızlık haksız olduklarını görsünler istiyorum. ama bu şekilde de olmayacak.Genel olarak haklı olabilirsiniz fakat eşinize araması konuşunda karışmaya hakkınız yok. Siz aramayın ama eşinizin anne-babası kandilde ya da normal zamanda arayıp hatırlarını sormak en doğal hakkı.
eşim bir şey demez ama ailesi neden bizimle konuşmuyor hiç arayıp sormuyor der ve en başından beri böyle diyolar bana soğuk davranıyor mesafeli davranıyor şeklinde.bende taktik değiştirip eşimin belli etmesini istedim ama o da ters tepecek sanırımO konuda yorum yapma.
Hayatım ben bıraz uzak durmak ıstıyorum de.
Onu kısıtlama , herzaman ters teper bu hareketler..
Sen konuşmamana bişey dermi?
Ben mesela 2 yıldır görmüşmüyorum . Eşimde küsüp barışıp duruyo karışmıyorum onların ilişkisine
inşallah alışırım yoksa kendi kendime kavga ediyorum içimden. çünkü eşim de bende saygımızı bozmamak adına içimizdeki her şeyi dökemedik.yarısı içimde kaldı cidden.kırgınlığım kızgınlığım geçmiyor.ileride alısır umursamazsın bu durumu
hakkım yok doğru ama içim içimi yiyor sürekli.yaptıkları haksızlık haksız olduklarını görsünler istiyorum. ama bu şekilde de olmayacak.
tamam söylediklerinizi uygulayacağım. bir de kendi sinirlerimi tamir edebilsem.unutsam...Görmeyecekler. Sen kırgınlığını kocana belli et, yeter. Ona nasıl davranması gerektiğini söyleme, ileride ters teper. İlla ki söyleyeceksen sinirinin yatıştığı bir zamanda " bu şekilde davranmanı bekliyordum, biraz şaşırdım" gibi daha yumuşak yaklaşabilirsin. Sorun çıkaran sen olma.
tesekkürler öyle yapacağım hiç bir şekilde karışmayayım o zaman. ne isterse onu yapsın. ben mesafemi koruyup aramayıp sormasam sanırım zamanla öfkem de azalır.Alışırsınız zamanla, merak etmeyin. Şu şekilde düşünün, eşiniz sizi zorlamayıp hak veriyorsa, bu zaten yeterli. Düşünsenize, hem kırsalar sizi, hem de eşiniz yanınızda olmasa görüşmeniz için zorlasa, daha mı iyi olurdu. Böyle adamlar çok. O yüzden eşinizin ailesiyle olan ilişkisine karışmasanız sizin için daha sağlıklı olur, ters tepmesin sonra.
hakkım yok doğru ama içim içimi yiyor sürekli.yaptıkları haksızlık haksız olduklarını görsünler istiyorum. ama bu şekilde de olmayacak.
benim kv de şu düşünce var.gelin ne olursa olsun oğlum beni arıyor soruyor gelip gidiyor gerisi önemli değil. demek ki oğlum beni haklı görüyor.bu düşünce beni çıldırtıyor.bende bunun için eşime mesafemizi belli et dedim.yanlış ama dedim işte....İnan bana da birçok haksızlık yapıldı hele kayınvalidemi hiç sevmiyorum sevemiyorum, gerçi o da beni hiç sevmedi bunu hissediyorum. Buna rağmen eşime hiç karışmam arasın aramasın umurumda olmaz, arada da sırf eşimin hatrına giderim. Ama affediyor muyum? mümkün değil, eşimde bunun bilincinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?