Ben de çok çabuk sinirlenen birisiyim ve sinirlendiğim zaman zangır zangır titriyorum ki bu yüzden hiç bir zaman hakkımı savunamıyorum çünkü tartışmaya girdiğim anda boğazım tıkanıyor ve titreme nöbetine giriyorum. bu halimi de karşı taraf görsün istemiyorum. bu yüzden susuyorum. ve sustuğum için de karşımdaki daha çok üste çıkıyor, ben de sustuğum için haksız duruma düşüyorum. bu halim yüzünden evliliğim en başından zehir oldu bana, kendimi savunamadım ailesine karşı. hep ezildim... evimizi ayırdık ben hala kendime gelemedim hala içim daralıyor 
ve hepsi bu titremelerim yüzündem oluyor. bi kendime hakim olabilsem çok da güzel alt ederim herkesi ama, olmuyor.
Eğer sen de benim kadar feciysen bu bir sağlık sorunu gibi görünüyor, ben tedavi görmeyi bile düşünüyorum. Seninki de bi rahatsızlık olabilir mi canım? sen de kendini savunamadığın için benim gibi karşındakini öldürme arzusu içine giriyorsun. Ölmesi gerekmiyor, ölümü haketmiyor olabilir ama başka türlü karşılık veremeyeceğini düşünüyor insan bu haldeyken :/

ve hepsi bu titremelerim yüzündem oluyor. bi kendime hakim olabilsem çok da güzel alt ederim herkesi ama, olmuyor.
Eğer sen de benim kadar feciysen bu bir sağlık sorunu gibi görünüyor, ben tedavi görmeyi bile düşünüyorum. Seninki de bi rahatsızlık olabilir mi canım? sen de kendini savunamadığın için benim gibi karşındakini öldürme arzusu içine giriyorsun. Ölmesi gerekmiyor, ölümü haketmiyor olabilir ama başka türlü karşılık veremeyeceğini düşünüyor insan bu haldeyken :/