- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü tanışmış olsak ta , birkaç yorumdan sonra seni sevdim :)
Biliyor musun tam da üstüne bastın . Bir eşe ihtiyacım var.
Sarılmam, sığınmam için. Bugün yolda yürüdüm biraz arabaya binmek yerine. O kadar yavaş yürüdüm ki, yürürken hem Ayetel Kürsi okudum.
Hem de ona seslendim. Kim olduğunu bilmediğim O 'na.
"Nerdesin be ? Gel artık, sinirlenip üzüldüğümde, biri kalbimi çok fena kırdığında, yatıp uyuyacağım göğsüne ihtiyacım var" diye konuştum durdum.
Doğru söylüyorsun, İnsanın hayırlı ve iyi bir eşi oldu mu, canını sıkamaz hiçbir şey herhalde.
off çok sinir bozucu.haklısın.peki babanın yaklaşımı nasıl?baban anlayışlı biriyse ve gerçekten haksızlık yaşıyorsan susma bence.Babamın , bizimle yaşayan sevgilisi. 35 yaşında bir manyak .
off çok sinir bozucu.haklısın.peki babanın yaklaşımı nasıl?baban anlayışlı biriyse ve gerçekten haksızlık yaşıyorsan susma bence.
kızlar sinirlenince LE HAVLE vela kuvvete illa billahil aliyyil azim demek te iyi oluyormus
kötü tanismamizi falan bosver , insaniz biz :)
ben seni su an an inan cok iyi anliyorum
cünkü bu yasadigin hissi cok ama cok iyi taniyorum
cünkü cok yasadim bu hissi
inan bana arkadas,dost ve hatta anne baba kardes bile esinin yerini tutmuyor
bunlar kötü demiyorum
ama esinin verdigi destegi sicakligi ve güveni hickimse veremez ha tabi birde evlat
bizimki daha bebecik
birsey bilmiyor melek daha o
senin icin dilegim bugün o icinden seslendigin adama yakin zamanda kavusursun
ve onu ilk gördügün anda dogru adam oldugunu anliyorsun
ben anladim
o kadar sevgilim erkek ark flört hepsini yasadim
sadece esimi tanidigimda hatta msn de gördüm ilk resmini o zaman bile hissettim iste bu dedim
ve yanilmamisim
sicacik bir yuva kurman dilegiyle
evlilik kadar kari koca aile olmak kadar güzel birsey yok :)
Kızlar selam.
Benim sinirlerim çok sağlam değil sanırım çünkü, sinirlendiğimde hemen elim , dizim tüm vücudum titremeye başlar.
Benim sanki midemden, soluk boruma kadar bir ateş çıkıyor, ağzımı açsam ateş çıkacak o derece.
Çok sabırlıyımdır, ama sabrımın sebebi, sinirlendiğimde krize vuran boyutlara ulaşmasından korkmamdır.
Ben kimseye, sinirlenmeden , titremeden, ağlamadan, içimdekini ifade edemeyecek miyim ?
Sırf bu yüzden hep konuşmaktan, söylemekten kaçıyorum.
Keskin sirke kupune zarar ((=
Bu sinirli haliniz donemsel veya kisiye ozel birsey mi yoksa genelde sinirli bir insan misiniz? Daha rahat ve sakin olmayi deneseniz?
Ben sinirli bir insan degilim. Genis bi insanim. Ama sert bir insan oldugum soylenir. Beni sinirlendirecek seyler de bellidir. Ornegin emir almaktan nefret ederim. Ozellikle tamamen beni alakadar eden bi konuda, fikrini sormadigim kisilerin gelip "soyle soyle soyle yap" demesine uyuz olurum. Ama oyle sinirden titredigim falan olmamistir hic.
bi kac sene oncesine kadar daha asabi bi insandim ama.
Napiyorum? Beni sinirlendirebilecek seylerden kaciyorum. Ornegin sizin yerinizde olsaydim o sizi cok ofkelendiren insanla az gorusmeye calisirdim. Ama sanirim ayni evde yasiyorsunuz? (tum yorumlari okumadim, yalnizca dun gece bana bisey soyledi cok sinirlendim lafinizdan yola cikiyorum. Gece bile konustuakmagunuz biriyse size yakin biri olmali diye dusundum) Herseyi kafaya takmayin, hayat bu tarz seyler icin fazlasiyla kiymetli ve kisa. Siz dogru bildiginizi yaparken birilerinin gelip dengelerinizle oynamasina izin vermeyin derim. bazi seyleri de duymayin. herseyi duyup cevap vermek zorunda degilsiniz. birakin konussun. bi kulaginizdan girip digerinden ciksin.
Daha fazla ne soyleyim bilmiyorum. umarim bu haliniz gecicidir.
yazdıklarını okuyunca benden bıtane daha varmıs dedım
bende senın gıbıyım sınırlenınce karsımdakını oldurmeyı fwlan dusunurum hep
ama gel gelelımkı hıcbısey yapamam
olan bana oluur
aglarım zırlarım gozlerımı sısırır basımı agrıtırım
hepsı bos
ınsan ne yaparsa kendıne yappıyo kımseye bısey olmuyo
dıkkat et yagmurdan kacarken doluya tutulma cn,
ben oyle yapanlardanım
benı sınır eden hayattan bezdıren basta esım ve aılesı
aılesıyle mesafemı koruduktan sonra sorun kalmıyo ama
esımle ıyıce kopuyoz yapayalnızım
aılem uzak kardeslerım uzak telde hersey paylasılmıyo
bır ıkı arkadas var sadece
su koca sehırde
cok sukur 3 tane pırlanta gıbı evladım var
bazen sorumlulukların altında ezılsemde
cok sukur dıyorum ıyıkı varlar
allah sanada kıymetını bılecek bır es yuzunu guldurecek evlatlar nasıp etsın
aynı ben ya , bende sınırlendıgım an titremey başlarım elim ayagım buz kesilir çıldıırım bayılıcak noktaya gelırım gözüm döner sakinleşmek için derinnnn bı nefes alır sonra ooooooooooooooooooooooooooooooooof diye btun nefesı bagırarak bırakırım bnde işe yarıo. bu sinirle cocugu nasıl tasıycam bilemiyorm :44:
Evet.maalesef yine o.
Babamla bu sabah, dün akşam yaptığı olayı konuştuk. Ona evden git dersem karşı çıkmayacak mısın ? Dedim.
Hayır dedi. Ona evden gitmesini söylemek için hakkım var şuan. Babam da onun gitmesini istiyor ama söyleyemiyor
Ben nasıl söyleyeceğim ?![]()