- 1 Ağustos 2020
- 16
- 10
- 3
- 25
- Konu Sahibi missbluezy
-
Bir dönem gittim 17 yaşlarımda falan ilaç kullandım sonra doktor kontrolüyle bıraktım ama şuan 20 yaşındayım ve tekrar gitmeyi düşünüyorumPsikologa gittiniz mi?
Benim 20 yaşımdaki versiyonum.. Brnde sinirden bayılırdım.. Oyalanıcak bişeyler buldum ben.. Sonra çocuklar derken şükür toparladım biraz.. terapi almayı denedin mi bende etkili oldu umarım atlatırsınMerhabalar.Aslında çok neşeli bir insanım ama duygularım çok aşırı yaşıyorum.Sevgim aşırı,sinirim aşırı,kafaya takmam aşırı vs.Ve bunlar hayatımı çekinilmez yapıyor.Sinirlendiğim zaman ne yaptığımı şaşırıyorum.Elim ayağım titriyor bayılacak dereceye geliyorum hatta bir dönem bayılmalarım oldu.Ve gübn boyu bu konuyu ya da benimle alakasız olsa bile kafama takıyorum.Bazen aklıma kötü şeyler geliyor.İleride ne olurum,evlendiğimde nasıl bir hayatım olur diyr.Sizden destek istiyorum.Cidden psikolojim çok bozuk.Şimdiden teşekkür ederim.
Muayene oldum zaten.Çeşitli testlerden geçtim hatta ve eeg'min bozuk olduğu çıktı.Hiç duymadığınız testlerden geçtim.ben boyle devamli bayilan tipleri hic inandirici bulmam..nörolojik muayene olun
Anksiyete bozukluğuna benziyor yaşadıklarınız. Hayatımın büyük bir kısmını anksiyete ile geçirdim ama sonrasında psikoterapi ile atlattım çok şükür. Şuan gayet iyiyim. Bence iyi bir psikolog bulup ona gidin. Size en iyi gelecek şey buMerhabalar.Aslında çok neşeli bir insanım ama duygularım çok aşırı yaşıyorum.Sevgim aşırı,sinirim aşırı,kafaya takmam aşırı vs.Ve bunlar hayatımı çekinilmez yapıyor.Sinirlendiğim zaman ne yaptığımı şaşırıyorum.Elim ayağım titriyor bayılacak dereceye geliyorum hatta bir dönem bayılmalarım oldu.Ve gübn boyu bu konuyu ya da benimle alakasız olsa bile kafama takıyorum.Bazen aklıma kötü şeyler geliyor.İleride ne olurum,evlendiğimde nasıl bir hayatım olur diyr.Sizden destek istiyorum.Cidden psikolojim çok bozuk.Şimdiden teşekkür ederim.
Yok ikiside değil ebeveynlerim her zaman bize eşit davranmıştırFazla simartilan bir çocuk muydunuz yoksa sorunlu ebeveynin çocuğu mu? Tabii ki destek almalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?