• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerimi Tepeme Cikarttın..görümce...

Poupey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
312
4
0
- Yurtdışı
Mrb Kizlar. Suan 0yle Sinirliyim Ki , Yazip Rahatlamak Istiyorum.
1Gun Olsun Suraya Yazacak 1 Sorunum 0lmazsa 0lmaz. Benim 10qlum var 7AyLik , Gorumcem 0lacak Sahis Bana
Sormadan Aliyor Goturuyor Disari Gezdirmeye , neden Cunku Kaynanamla Altli Ustlu Oturuyoruz . oglumda orda
Olur genellikle , tabiki ben gormuyorum , Kaynanama Sorup Alip Gidiyor , az once Kapida Gordum Tesadufen
Cikmasam Grmeyecegim , Ama O beni Duymadi Gitti , ciktim Yukariya , Kaynama dedim , neden bana Sormadan
veriyorsun , cokmu 1sey 1 sorsun. Kaynanam Cocugumu bana bile sevdirmiyor , okuldan geliyorum , kucagima
Almak Istiyorum , yok elleme simdi diyor , resmen kendi cocugumu sevemiyorum.
geceleride bana vermiyor , kendi bakiyor , bazi sorunlardan dolayi emziremedim bebegimi.
Onun Icin rahatlikla aliyor geceleri , biz uyurken giriyor odasina alip goturuyor ,
cocugu benden saklar , ben cikartip gezdireyim desem , olmaz der.
ama kizina verir , ama az once Koparttim Kucuk Kiyameti.
Dedim artik degisti hersey , kimse bnm Cocugumu bana sormadan alip gidemez , geceleride ben alacagim artik
yeter dedim , biktirdiniz , ne olacak diyor yabanci birisinemi verdim , halasidir..
halaymis dedim , birak ,anasina vermiyorsun...
vallahi kafayi yicem , ki bu ilk degil cocugu alip goturmesi , 1 kere daha uyarmisdim.
ama biliyor benim gicik oldugumu Inadina yapiyor gorumce Hanim
bundan sonra zor görür oglumun Yuzunu , bnm gibi insani boyle delirtebiliyorlar ya , sasirdim kaldim..
yorumlarinizi bekliyorum:(

Kocan yok mu?yerinde olsam vermezdim kayınvalide denen şahsa :63:

Mrb Kizlar. Suan 0yle Sinirliyim Ki , Yazip Rahatlamak Istiyorum.
1Gun Olsun Suraya Yazacak 1 Sorunum 0lmazsa 0lmaz. Benim 10qlum var 7AyLik , Gorumcem 0lacak Sahis Bana
Sormadan Aliyor Goturuyor Disari Gezdirmeye , neden Cunku Kaynanamla Altli Ustlu Oturuyoruz . oglumda orda
Olur genellikle , tabiki ben gormuyorum , Kaynanama Sorup Alip Gidiyor , az once Kapida Gordum Tesadufen
Cikmasam Grmeyecegim , Ama O beni Duymadi Gitti , ciktim Yukariya , Kaynama dedim , neden bana Sormadan
veriyorsun , cokmu 1sey 1 sorsun. Kaynanam Cocugumu bana bile sevdirmiyor , okuldan geliyorum , kucagima
Almak Istiyorum , yok elleme simdi diyor , resmen kendi cocugumu sevemiyorum.
geceleride bana vermiyor , kendi bakiyor , bazi sorunlardan dolayi emziremedim bebegimi.
Onun Icin rahatlikla aliyor geceleri , biz uyurken giriyor odasina alip goturuyor ,
cocugu benden saklar , ben cikartip gezdireyim desem , olmaz der.
ama kizina verir , ama az once Koparttim Kucuk Kiyameti.
Dedim artik degisti hersey , kimse bnm Cocugumu bana sormadan alip gidemez , geceleride ben alacagim artik
yeter dedim , biktirdiniz , ne olacak diyor yabanci birisinemi verdim , halasidir..
halaymis dedim , birak ,anasina vermiyorsun...
vallahi kafayi yicem , ki bu ilk degil cocugu alip goturmesi , 1 kere daha uyarmisdim.
ama biliyor benim gicik oldugumu Inadina yapiyor gorumce Hanim
bundan sonra zor görür oglumun Yuzunu , bnm gibi insani boyle delirtebiliyorlar ya , sasirdim kaldim..
yorumlarinizi bekliyorum:(

ayyy ınanmıyorum gecelerı alıp gıdıyor hatta vermıormu sana sen calısıomusun ???

tavrinizi gecte olsa koymussunuz..boyle devam edin..bir cocugun bir annesi olur..kimsede sizden izinsiz bu kadar rahat davranamaz..izin almak sormak ve söylemek zorunda..sizin cocugunuz kimsenn karismya hakki yok..umarim esinizde yaninizda olur..

abovvv ne sabırlısın
benim kaynana geçen köye gitti evi baştan aşağı yaptırıyo
hayırdır anne oraya mı yerleşceksin
torundan mı kaçıyosun korkma baktırtmayız dedim şakayla karışık
gelirsem torunumu da alır getiririm dedi
haha o çok zor işte dedim sustu :1:
siz çalışıyosunuz da sürekli ondan mı kaynanada çocuğunuz
valla Allah yardımcınız olsun
vermiyo sevdirmiyo sen yine sakinsin ben heralde ortalığı yıkardım

geceleri nasıl siz uyurken çocuğunu gelip odasından alabiliyor sen küçük kıyametinde çok geç kalmışsın arkadaşım benim çocuğumu o şekilde kimse alıp götüremez ne cürretle gece gelip yatağından senin çocuğunu alabiliyor herşeyden çok buna takıldım sinir oldum ya :47:

insan çocuğunu nasıl yanından ayırır yaa kusura bakmayn ama sizdede hata var. çalışıyosunuz sanırım hadi gündüz bıraktın evine geldiğin gibi al çocuğunu. o sizin değil kaynananızın çocuğu olmuş gece günddüz yanında. özlemiyosunuzda herhalde şaşırdım :27:
ipleri elinize almak için geç kalmışsınız şu saatten sonra yaptığınız herşey ters teper..

çalışıyo sanırım çocupunu kayınvalidesine bıraktığına göre..gece alıp götürmeye hiç hakkı yok ..
odana alsaydın beşiğini kapını kilitleyip uyusaydın..

kendi çocuğun üzerinde söz sahibi değilsin bu nasıl iş ve neden bu kadar yüz verdin anlamadım canım ya ne demek şimdi sevme büyüyüncede istemez bu çocuk seni ona göre önlemini al

Calismiyorum canim Okuyorum , oda evde aksama kadar , inan bir kere kucagima alamiyorum , korkuyorum
onu annesi bilicek diye...

oku da annesi bilmesine izin verme..
ne bu saçmalık neden kucağına alamıyosun anlamadım!
annesi değilmisin bebeğin ya

abovvv ne sabırlısın
benim kaynana geçen köye gitti evi baştan aşağı yaptırıyo
hayırdır anne oraya mı yerleşceksin
torundan mı kaçıyosun korkma baktırtmayız dedim şakayla karışık
gelirsem torunumu da alır getiririm dedi
haha o çok zor işte dedim sustu :1:
siz çalışıyosunuz da sürekli ondan mı kaynanada çocuğunuz
valla Allah yardımcınız olsun
vermiyo sevdirmiyo sen yine sakinsin ben heralde ortalığı yıkardım

insan çocuğunu nasıl yanından ayırır yaa kusura bakmayn ama sizdede hata var. çalışıyosunuz sanırım hadi gündüz bıraktın evine geldiğin gibi al çocuğunu. o sizin değil kaynananızın çocuğu olmuş gece günddüz yanında. özlemiyosunuzda herhalde şaşırdım :27:
ipleri elinize almak için geç kalmışsınız şu saatten sonra yaptığınız herşey ters teper..

yanima hic alamiyorum ki ayirayim , ilk torunu diye kafayi yedi kaynanam okuldan gelice alip sevmeme bile izin vermiyor , yeni ymk ydi ksar vsvs , ama kizina verir al gezdir diye...

Calismiyorum canim Okuyorum , oda evde aksama kadar , inan bir kere kucagima alamiyorum , korkuyorum
onu annesi bilicek diye...

canım hemen agırlını koy kımse senın cocugunu senden ızınsız alamaz babası bıle haber vermek sorunda sen annesın ya anne enazından gorumcenın kvalıdenın saygısı olması lasım kzım solee boleee demesı lasım ya sen en ıyısını yapmıssın ozaman bu kararının arkasında dur esınde yanında olur ınsallah nedemek yanı buya elleme cocuga yanından alır gıder bıraz elletme gostermede anlasın bakalım:34:

yanima hic alamiyorum ki ayirayim , ilk torunu diye kafayi yedi kaynanam okuldan gelice alip sevmeme bile izin vermiyor , yeni ymk ydi ksar vsvs , ama kizina verir al gezdir diye...

görümce senin sinirlerini çıkartıyor sende benim ha :37:
yahu niye sevmene izin vermiyo bu nasıl sevgi be :63:

evdeyseniz temizlikte yapsanız bence çocuğunuzu alın yanınıza vermiyorsada sen mi doğurdun diyin böyle şeymi olur cnmm...çocuğuna bakıyorlar diye senden çok hak iddaa edemz eğer aileniz size çok yakınsa konuşun anneniz baksın durumu müsaitse eğer...çünkü eğer size sevidrmiyorsa ki daha anneci dönemlerinde bile siz çocuğunuzdan uzak duruyorsanız ileride o çocuk kayınvalidenize anne size yenge derse hiç şaşırmayın bnm amca çocukları köyde yaşarlarken annem küçükken bize bakmamış babaannem bakmış hep o çalışmayı bahane etmiş diye annelerine yenge demiş yemin ederim bak annesi hep der...it gibi çalıştırırlardı yorgunluktan çocuğuma bakamazdım...halim dermanım kalmazdı güneş ışığında su içmek için bile mola vermeyelim diye beklerdide çocuğum bana bakmamamışın küçükken diyip yenge derdi anne demezdi..derdi...ist a taşınınca anne demeye başlamışlar...çocukları...bunu niye anlattım bende anlamadım ama silmiyim bari...:6:

aynı evdemi yaşıyosunuz eşinize söylemedinizmi bu durumu yaşınız kaç hibişey anlatmamışsınız ki hangi hakla çocuğunza elletmiyo ve bu zamana kadaar neden sustunuz.

(kendimi sorguda gibi hissettim :9:)

Görümcende bi sıkıntı görmedim o kaynanan olacak kadına çok yüz vermiş hemde çok git nereye götürdüyse al çocuğunu geri dönmelerini bekleme bi güzelde parpula benden habersiz kapıdan dışarı çıkartma de ... Oda muhtemelen anneme dedim diycektir ... O zaman sende o çocuğun annesi benm benden izin alacaksın da kes at ....

görümce senin sinirlerini çıkartıyor sende benim ha :37:
yahu niye sevmene izin vermiyo bu nasıl sevgi be :63:
vermiyor iste oyle zor bi durum ki hep kendi bakiyor , altini degistiricem ver sen bana git evine temizligini yemegini yap diyor
o bazen markete vsvs cikiyor bende aliyorum hemen asagiya , geliyor neden aldin OGLUMU diyor, ne diym bn smdi sinirli sinirli alip gidiyor..

Back
X