• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerimi Tepeme Cikarttın..görümce...

Canım sen iyisin dimi ??

Ne demek korkuyorum alamıyorum çocugumu..Çocugun yanındayken yemeginide yapabilirsin temizlikte yapabilirsin..Yerinde olsam okula fln gitmem alırım çocugumu günde 5 dk.fazla göstermem.Walla ben burdan sinir oldum nasıl dayanıyosun anlamadım..Ortalığı birbirine katardım ben kesin..

Hem okulu bırakamıyosan bile geceleri kesinlikle yanında koynunda uyut senin kokunu bilsin tanısın.odasından alıp götrmek ne demektir ya?

:53: Şok oldum resmen. Kimin çocuğunu kimden esirgiyorlar anlamadım ki? Siz onun ablası ya da komşunun kızı değilsiniz, annesisiniz. Onlar karar veremezler sizin çocukla ne kadar ilgileneceğinize! Yazık. Sevgili CSI bi yorum yapmış; görümcenin elinden cocugu al ve polis çağırıyorum de. Sonuçta orası Almanya Türklerin en çok korktuğu şeylerden biri de polizei :D

İşte bu yüzden evlat sahibi olmak için acele etmemek lazım.. keşke okulunuzu bitirdikten sonra bebek planlasaydınız... hem daha kaliteli vakit geçirmiş olurdunuz :49: hem de böyle rezil insanlarla muhatap olmak zorunda kalmazdınız.. off okurken gerildim yemin ederim yahu... :20: arkadaşımın dediği gibi açın kapıyı daha yukarı çıkmadan alın kucağından böyle şey mi olur.. ayıp çok ayıp. burda biçok dert okudum gördüm benimde var.. ama gel gelelim evlat herşeyden önce gelir. gözünüz kimseyi görmesin. bebeğiniz söz konusu.

Son düzenleme:
canım heralde ensesine vur ekmeğini al türünde bir insansın böyle olmaya devam edersen çok ezerler seni ailende uzak bunu fırsat bilmişler resmen okulunu sonrada okursun ama o çocuğu kaybedersen bidaha kazanamazsın

vermiyor iste oyle zor bi durum ki hep kendi bakiyor , altini degistiricem ver sen bana git evine temizligini yemegini yap diyor
o bazen markete vsvs cikiyor bende aliyorum hemen asagiya , geliyor neden aldin OGLUMU diyor, ne diym bn smdi sinirli sinirli alip gidiyor..

hem çocuğuna bakıp hem yemek vce temizlik yapabilen br sürü anne var, ben de yapabilirim de, acemilik başa bela işte

ayyy ben sinir oldum burdannn
ne demek neden aldın oğlumu yaaa oğlumuuuu bi deee
bu benim oğlummmmmmmmmmm diye yırtsanıza bigün bi yerlerinizi
eşin bişey demiyo mu, annesine mi destek
okulun ne zaman bitcek
bence sen dışardan bitir yoksa çocuk elden gitcek

daha neler, okuyan hiç bir anne hiç bir sebeple okulunu bırakmamalı, kadın meslek sahibi olmazsa ezilmeye mahkum oluyor özellikle yurt dışında

pekı sende de hata payı olabılır mı?ılk dogdudunda belkı daha ıyı uyumak ya da dınlenebılmek ıcın almalarına sesını cıkarmamıs olabılır mısın?sımdı olayların farkına vardın ama bıraz gec kalmıssın

muhtemelen dediğin gibi oldu hatta hala öyle ama bir evlat sadece sevmek gezdirmek için değildir her derdini çekmektir annelik, şu saatten sonra da "zor kısımda biz baktık ele avuca gelince evladı olduğunu hatırladı çekti aldı elimizden" diyecekler. zor iş

Sen şimdi görümceye kızıp konu açtın öyle mi? Yahu görümcenin suçu ne? Suç sende hem de %90 sende.Ana dediğin yavrusuna sahip çıkar böyle korkak tırsak olmaz.

topıc patladı resmen:)eskı konularını da okudum.senın bu kw ve gorumceyle cok ısın var.esın ne dıyor tum bu olanlara?umarım senın yanındadır.allah yardımcın olsun

ben sana kızdım burda kusura bakma
benim anladığım ne biliyo musun şimdiye kadar seninde işine geliyodu büyük ihtimal bu durum yaşında genç ama işin içine görümce girince haliyle kıskançlıkta girmiş oldu kafana da anca dank etti
yıkarım ortalığı nedemek çocuğumu aldın tamam okuyomuşsun ne güzel sen okuldayken baksın, aranızda kopukluk olur söyleyim biz hala annemle sağlayamadık o bağı annanem ölmesine rağmen hala da ananem başkadır benim için ben küçükken anneme anneanne anneaneme de anne dermişim uzaktaykende yaş ortalaması 60 olan her kadına anneane diye saldırırmışım

Son düzenleme:
Mrb Kizlar. Suan 0yle Sinirliyim Ki , Yazip Rahatlamak Istiyorum.
1Gun Olsun Suraya Yazacak 1 Sorunum 0lmazsa 0lmaz. Benim 10qlum var 7AyLik , Gorumcem 0lacak Sahis Bana
Sormadan Aliyor Goturuyor Disari Gezdirmeye , neden Cunku Kaynanamla Altli Ustlu Oturuyoruz . oglumda orda
Olur genellikle , tabiki ben gormuyorum , Kaynanama Sorup Alip Gidiyor , az once Kapida Gordum Tesadufen
Cikmasam Grmeyecegim , Ama O beni Duymadi Gitti , ciktim Yukariya , Kaynama dedim , neden bana Sormadan
veriyorsun , cokmu 1sey 1 sorsun. Kaynanam Cocugumu bana bile sevdirmiyor , okuldan geliyorum , kucagima
Almak Istiyorum , yok elleme simdi diyor , resmen kendi cocugumu sevemiyorum.
geceleride bana vermiyor , kendi bakiyor , bazi sorunlardan dolayi emziremedim bebegimi.
Onun Icin rahatlikla aliyor geceleri , biz uyurken giriyor odasina alip goturuyor ,
cocugu benden saklar , ben cikartip gezdireyim desem , olmaz der.
ama kizina verir , ama az once Koparttim Kucuk Kiyameti.
Dedim artik degisti hersey , kimse bnm Cocugumu bana sormadan alip gidemez , geceleride ben alacagim artik
yeter dedim , biktirdiniz , ne olacak diyor yabanci birisinemi verdim , halasidir..
halaymis dedim , birak ,anasina vermiyorsun...
vallahi kafayi yicem , ki bu ilk degil cocugu alip goturmesi , 1 kere daha uyarmisdim.
ama biliyor benim gicik oldugumu Inadina yapiyor gorumce Hanim
bundan sonra zor görür oglumun Yuzunu , bnm gibi insani boyle delirtebiliyorlar ya , sasirdim kaldim..
yorumlarinizi bekliyorum:(

arkadaşım gerçekten çok sabırlıymışsın.ama sesini çıkartıp tavrını koyman iyi olmuş bence. zaten güzndüzleri göremiyosun geceleri neden müsade ediyosun almalarına.gerekirse bakıcı tutardım ben olsam,geceleri de çocuğumu koynumda uyuturdum.iyi yapmışsın.bundan sonra da eşin söylesin gerekenleri resmiyetini de koru....

Keşke okumasaydım durup dururken sinir sahibi oldum. Elbetteki halası sevecek de gezdirecek de ama çocuğu anne gibi sahiplenmeleri kötü. Bence yumuşak bir dille onun nannesinin siz olduğunu söyleyin. Sürekli anneciğim, annesinin bir tanesi, iyiki doğurmuşum, gibi şeylerle sevin. Bilsin annesinin kendisi olmadığını.

Hepiniz Okadar Haklisiniz Ki salaklik Bendeymis , anne anne diye pesinde dolaniyorum , o beni , bir arkadasin dedigi gibi
adam yerine koymuyor , ama dedim ya artik hersey degisti , o saf kisi yok artik karsilarinda , simdi minik bebegim benimle , okadar sinirlenmistim ki
aldim bebegimi carptim evin kapisini girdim iceri , bundan sonra gerekirse okulu birakip ben bakacagim guzel ogluma...

yok canim vallahi oyle olmadi , ilk dogdugundan beri boyle , emzirebilseydim keske , keske.. ilk dogdugunda gece agliyor kalkiyorum
kaynanam evine megafon koymustu duysun diye , hemen geliyor ben yediririm git sen diyor , diyorum anne ben yaparim
sen cik uyu , dedigi cumle aynen su " senmi yapcakmissin , benden iyi kimse bakamaz buna"

doğrabildiysen bakarsın
bebeğe en iyi ANNE bakar acemi de olsa

o kayınvalide olan şahıs elimde olacak varya !!

Canım bebeğin allaha şükür yetim değil öksüz değil tavrını koy ortaya benimde küçük bebişim var annesi sensin onlar değil eşinede anlat benim tavrım budur artık de

bu arada bebeğin ne kadarlık canım?
yalnız akşam muhtemelen büyük kavga çıkacaktır.
sakın geri adım atma. sakın...

bu arada bebeğin ne kadarlık canım?
yalnız akşam muhtemelen büyük kavga çıkacaktır.
sakın geri adım atma. sakın...
7aylik henuz , esim benden yana cok sukur , ama o kadina karsi birsey yapamiyoruz , esim birsey diyince
alip gitcem oglumu haaa " diyor vallahi guleyimmi agliyayimmi , benden korktu bugun sanirim hic boyle gormemisti beni
kapiyi calamiyor daha..

7aylik henuz , esim benden yana cok sukur , ama o kadina karsi birsey yapamiyoruz , esim birsey diyince
alip gitcem oglumu haaa " diyor vallahi guleyimmi agliyayimmi , benden korktu bugun sanirim hic boyle gormemisti beni
kapiyi calamiyor daha..

oyyy daha minicikmiş yavrucak.
tam anne kokusuna, anne sesine ihtiyaç duyduğu zaman.
"alıp gitçem oğlumu haaa" dediğinde "anlayamadım kocamı nereye götürüyorsun anne???" de bakalım, ne tepki verecek...

Son düzenleme:
Kaynanan almanyada ise sürekli çalıştı kendi çocuklarına bakamadan çocuklar büyüdü torunu olunca o bakamadığı çocukların acısını torundan çıkarıyor derinde bir piskolojik bir şey var tabi kaynananın geçmiş hayatını siz daha iyi bilirsiniz,bize anlatırmısınız?

sert çıkmışsın, bir taraftan iyi yaptın da bir taraftan da sakın ipleri tam koparma, okulunu bitirmek için ona ihtiyacın var köprüyü geçene kadar gerekli malum, kibarca çözmeye çalış sorununu, okulunu bitirmen de çok önemli sakın unutma

Back
X