bence siz çocuk düşüncesini erteleyin.
o kadar çok sorun yaşadınız ki evliliğiniz de sizte de açtığınız konuların sayısını hatırlamıyorum artık. önce sorunların üstesinden gelin. çok yıprandığınızı düşünüyorum bira toparlanın.
eşiniz size saygı duymayı hoşgörülü olmayı öğrensin. ve çocuk için o ısrarcı olsun. bunu çok istesin ki bunun için değişsin. düzelsin.
valla kızacaksın ama kayınvaliden görümcen bi yandan eşin bi yandan eşinin böyle olması normal çünkü annesi kardeşleri de aynı kafada kısacası bu adam ne düzelir ne tedaviye razı olur
bence onlardan uzaklaşmadan çocuk falan düşünmeyin aslını istersen bence evliliğindeki tüm sorunları halletmeden hiçbişi düşünmesen daha iyi ama
al benden de o kadar, resmen benım esımı anlatmıssın, sınırlendıgınde kendınden gecıyor bazen kapıyı yumrukluyor bazen elınde ne varsa yere atıyor, trafıkte bırını öldurecek zannedıyorum bazen,yan, normal bır sinir degıl, kendı de farkında ama tedavı olmak ıcın caba göstermedı sımdıye kadar, babası ve amcalarında da aynı sınır var, gercı bızımkısı bana zarar vermemeye calısıyor ama amcaları babası karılarını cok dövmüşl,daha çocuk yokken bazen dayanılmaz oluyo çocuk olunca en ufak seye sınırlendıgınde nasıl katlanıcam bılmıyorum
Kufurden nefret edıyorum
Esımde sınırlendıgınde kufur eder.
En son annesıne soyledım.
Utandı, ozur dıledı.
O gunden sonra bır ıkı kez agzından kacsada,
hemen toparladı
Munzurca 'bak demedım' dıye gulumsedı.
Sımdılerde zaman zaman kufure karsı ne kadar hassas oldugumu,
cocugumuz olursa boyle bır ortamda buyutmek ıstemeyecegımı anlatıyorum.
Oda anlıyor.
Belkıde sızde boyle bır yol ızleyebılırsınız.
Acıkca korkularınızdan bahsedın esınıze.
Cocuk, en hassas mevzudur.
Bır degısım olursa esınızde dogru yolda ılerledıgınız gostergesı olur buda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?