Öncelikle Allah yardımcı olsun güzelim, eski konularından az çok tanıyorum seni. Daha 1.5 yıllık evlisin ve bu kadar zamanda bu yüzünü gösterdiyse sana ilerde çocuğunuz olduğunda daha fazlası gelebilir. Kaldı ki öyle bir ortamda çocuk ne kadar sağlıklı büyüyebilir.
Eğer eşinde çocuk istiyorsa öncelikle tedavi olmasını şart koşmalısın.
bence çocuk yapmayı erteleyin.eşinizden baba olur ama nasıl? siz hem eşinizle hemde bebekle çok yıpranırsınız.
böyle bir insanla uğraşmak çok zor olmalı başkalarına kızıp hınçlanması çok üzücü belli sizi yormuş eğer bu durum düzelmesse sizi daha da yoracak tır siz bebek istiyorsunuz peki eşiniz bu sorumluluğa hazımı acaba
Bazı şeyler ne yazık ki eğitimle olmuyor işte güzelim. Ailede başlıyor asıl eğitim. Genelde toplumumuzda vardır çocuklara küfür ettirmek, niyeyse insanların çok hoşuna gidiyor bu. Çocukta ilgi görünce dağarcığını geliştiriyor tabi.
Milletin ne dediğini fazlada takma kafana, bir gün senden bahsederler ertesi gün başkasından, hiç bulamazlarsa konu türetirler zaten :hulya:
Burda önemli olan çocuk düşüncesi. Yaşın kaç bilmiyorum ama en mantıklısı ertelemek bu arada eşini ikna etmeye çalışmak. Çocuk ebeveylerini model alarak yetişir sonuçta, sen ne kadar küfür yanlış desende yanında küfür eden biri olacak. Sinirlerine hakim olamayan biri olacak, psikolojisi ne kadar düzgün olabilir ki öyle bir çocuğun?
Baba zaten olmaz da,
böyle balkona çıkıp mahalleyi ayağa kaldıran,
küfür eden, tehtid eden adamdan bence koca da olmaz..
madem çocuk fikrine sıcak bakıyor bence öncelikle daha da aşıla çocuk fikrini sonra da psikologa gidip öfke kontrolü kazanmadan cocuk mocuk yok deyin
cok haince oldu amaaklinialirimsmile
Aynı şeyler ailenin yanına taşındığınızda da devam ederse bu sefer yaşadığın stres dahada büyüyecektir. Bu seferde aileme rezil oluyorum düşüncesi olacak. Gittiği her yere problemiyle gidecek çünkü. Tek çözüm yolu tedavi olması ve bunun içinde bir şekilde inka etmen.
En sakin olduğu zamanlarda konuşmaya çalışsan ilerde çocuğumuz olduğunda seni örnek alacak, onunda senin gibi olmasını ister misin diye sorsan belki kafasında bir ışık yakabilir bu sonuçta yaptığının kötü olduğunu biliyor ama tedaviye yanaşmıyor. Öfke kontrolu konusunda mutlaka bir yardım almalı eşin.
mrb arkdaşlar bir buçuk yıllık bir evlilğim var ve çocuk istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum çünkü eşimde otokontrol denen olay yok yani sinirlendin mi çok kötü oluyor kesinlikle kimseyi dinlemiyor tamm sinrlendği şeylerlere herkes sinirlenir ama eşimde daha fazla ve o sinirlendğinden açıkçası çok korkutuyo bana zarar vermiyo ama her kime sinlrendyse ağzından çıkanı kulağı duymuyo bugün adamın birnie çok sinlrennmiş bir de alkol almış eve geldi sinrlendi sonra çıktı balkona avazı çıktığı kadar bağırdı çağırdı küfür etti tehtit etti seni keserim doğrarım mahallede herkes balkona çıktı ilk defa bu kadar büyük oldu bende insanlara rezil olduğumuzu düşünp çok utanıyorum ve evlilğimn geleceğinden de tedirginim...........
Kızdığında yada sinlrendğinden sen beni sakinletrmedim engel olmadın bi şey demedin diye sonradan çıkışıyor ama o durumda gözü hiç bi şeyi görmüyor sonra pişmano oluyo sürekli sanki kendini ispat etme çabasında mı bilmiyorum psikoloğga git diyorum gitmiyo....var mı benim gibi sinrli eş böylesinden baba olmaz diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?