sinirli bir eşle evlilik ve çocuk.....

feryalcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
373
4
96
Ordu
mrb arkdaşlar bir buçuk yıllık bir evlilğim var ve çocuk istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum çünkü eşimde otokontrol denen olay yok yani sinirlendin mi çok kötü oluyor kesinlikle kimseyi dinlemiyor tamm sinrlendği şeylerlere herkes sinirlenir ama eşimde daha fazla ve o sinirlendğinden açıkçası çok korkutuyo bana zarar vermiyo ama her kime sinlrendyse ağzından çıkanı kulağı duymuyo bugün adamın birnie çok sinlrennmiş bir de alkol almış eve geldi sinrlendi sonra çıktı balkona avazı çıktığı kadar bağırdı çağırdı küfür etti tehtit etti seni keserim doğrarım mahallede herkes balkona çıktı ilk defa bu kadar büyük oldu bende insanlara rezil olduğumuzu düşünp çok utanıyorum ve evlilğimn geleceğinden de tedirginim...........
kızdığında yada sinlrendğinden sen beni sakinletrmedim engel olmadın bi şey demedin diye sonradan çıkışıyor ama o durumda gözü hiç bi şeyi görmüyor sonra pişmano oluyo sürekli sanki kendini ispat etme çabasında mı bilmiyorum psikoloğga git diyorum gitmiyo....var mı benim gibi sinrli eş böylesinden baba olmaz diye düşünüyorum...

Öncelikle Allah yardımcı olsun güzelim, eski konularından az çok tanıyorum seni. Daha 1.5 yıllık evlisin ve bu kadar zamanda bu yüzünü gösterdiyse sana ilerde çocuğunuz olduğunda daha fazlası gelebilir. Kaldı ki öyle bir ortamda çocuk ne kadar sağlıklı büyüyebilir.

Eğer eşinde çocuk istiyorsa öncelikle tedavi olmasını şart koşmalısın.

bence çocuk yapmayı erteleyin.eşinizden baba olur ama nasıl? siz hem eşinizle hemde bebekle çok yıpranırsınız.

saol ccnm eşim kendinde tedavilik bi durum olmadığını düşünyor ve ona çok normal geliyor birde üniversite mezunu eğitimi eşim hiç yakışmıyo diyorum anlamıoyr hem insanlara rezil oluyoruz bizim hakkımzda ne düşünyorlardır beni çok üzüyor tabii en önemlisi geleceğimz......

bence çocuk yapmayı erteleyin.eşinizden baba olur ama nasıl? siz hem eşinizle hemde bebekle çok yıpranırsınız.

doğru söyülyosun da canım acaba diyorum ne zaman kadar erteliyecem aslında eşim çok insanldr iç çok temiz çocuk ruhludur ama içindesebebi anlamadğım bi şiddet duygusu var öldürürm vururum keserim içim rahatlar gibi şeyleir çok kullanıyo çok tedirginim çok....

Baba zaten olmaz da,
böyle balkona çıkıp mahalleyi ayağa kaldıran,
küfür eden, tehtid eden adamdan bence koca da olmaz..

Bazı şeyler ne yazık ki eğitimle olmuyor işte güzelim. Ailede başlıyor asıl eğitim. Genelde toplumumuzda vardır çocuklara küfür ettirmek, niyeyse insanların çok hoşuna gidiyor bu. Çocukta ilgi görünce dağarcığını geliştiriyor tabi.

Milletin ne dediğini fazlada takma kafana, bir gün senden bahsederler ertesi gün başkasından, hiç bulamazlarsa konu türetirler zaten :hulya:

Burda önemli olan çocuk düşüncesi. Yaşın kaç bilmiyorum ama en mantıklısı ertelemek bu arada eşini ikna etmeye çalışmak. Çocuk ebeveylerini model alarak yetişir sonuçta, sen ne kadar küfür yanlış desende yanında küfür eden biri olacak. Sinirlerine hakim olamayan biri olacak, psikolojisi ne kadar düzgün olabilir ki öyle bir çocuğun?

böyle bir insanla uğraşmak çok zor olmalı başkalarına kızıp hınçlanması çok üzücü belli sizi yormuş eğer bu durum düzelmesse sizi daha da yoracak tır siz bebek istiyorsunuz peki eşiniz bu sorumluluğa hazımı acaba

zor hemde çok yorucu aslındaevlenmeden ömnce böyle değildi evliliğin sorumluuğu bekarlığın verdği rahatlığı evlilkte bulamyaca aile kendisnie hiç sorumluluk vermemiş altındaki arabayı bile baba almış bilimyorum eşimde kızıyorum ailesinede birde problemi hala bende aramaıs yani sinrli olmasını bile bana bağlıyor....neymiş bi buçuk yılda çok yıpranmış snirleri bende yıprandm böyle mi davranmam gerek aslında o çocuk istiyo çocuğun kendisnie iyi gelceğini düşünyoama ben hala iyi bi baba olmayacağını düşünyorum onun içn istemiyorum çok sevdğim halde....

27 yaşındayım canım aslında küfürbaz da değilr normalde ama sinirlenince sakinlşetmek çok zor ve ben onu bu durumlarda sakinleştrmekten çok yoruldum bir de çocuksorumluğla uğraşam acaba diyorum ailemin olduğu şehre mi taşınsak belik benim ailem ve benim çevremde biraz düzelir burası doğup büydüğü yetiştiği çevre....
millete rezil olmamız şu yüzden üzülyorum ya bir gün gelip deseler aprtmandan rahatsız diye ne diyebilirz birde cahil insanlar olsak neyse sonuçta apartmanda biraz daha dikkatli olmalı yeni taşındık insanlar bizi çok yanlış tanıyacak....

Baba zaten olmaz da,
böyle balkona çıkıp mahalleyi ayağa kaldıran,
küfür eden, tehtid eden adamdan bence koca da olmaz..

aslında siniri geçtğinde yaptığın çok yalnış olduğun söylüyo hatta pişman oluyo ama bi kere yapmış oluyor...

madem çocuk fikrine sıcak bakıyor bence öncelikle daha da aşıla çocuk fikrini sonra da psikologa gidip öfke kontrolü kazanmadan cocuk mocuk yok deyin
cok haince oldu amaaklinialirimsmile

madem çocuk fikrine sıcak bakıyor bence öncelikle daha da aşıla çocuk fikrini sonra da psikologa gidip öfke kontrolü kazanmadan cocuk mocuk yok deyin
cok haince oldu amaaklinialirimsmile

aslında hiç haince değil sonuçta dünyaya bi masum geitiryor onu mümkün olduğu kadar güzel duygularla yetiştrmek lazım ben kesin kararlıyım çocuk konusunda ama eşimn değişmemsinden çok korkuyorum...

zaten tedavi olmadıktan sonra nasıl değişecek ki kendini kaybediyor sonra pişmen oluyor diyorsun
cocuga da yazık öyle bir ortamda nasıl güzel duygularla yetişsin ki cocuk

Aynı şeyler ailenin yanına taşındığınızda da devam ederse bu sefer yaşadığın stres dahada büyüyecektir. Bu seferde aileme rezil oluyorum düşüncesi olacak. Gittiği her yere problemiyle gidecek çünkü. Tek çözüm yolu tedavi olması ve bunun içinde bir şekilde inka etmen.

En sakin olduğu zamanlarda konuşmaya çalışsan ilerde çocuğumuz olduğunda seni örnek alacak, onunda senin gibi olmasını ister misin diye sorsan belki kafasında bir ışık yakabilir bu sonuçta yaptığının kötü olduğunu biliyor ama tedaviye yanaşmıyor. Öfke kontrolu konusunda mutlaka bir yardım almalı eşin.

bunun tedavilik bir durum oldğunu anladığnda zaten sorunun büyük bi kısmını çözmüş olucağız maalesef benim eşimde ben delimyim ki psikolğa gideyim diyen cahillerden ne ypatımsa anlatmadın bu evlilğin ve eş olmanın hatrına biraz daha beklicem baktım çözüm yok değil baba koca bile yapmıcam kendime en azından öyle görnüyor...

Çocuk yapmak işin en kolayı!
Ancak ben olsam senin evliliğinde çocuk yapmazdım..
Eski sorunlarına dayanarak söylüyorum bunu..
Bir de şimdi küfür,hakaret,tehdit var diyorsun..
Çocuğumun bunları izlemesine,dinlemesine kıyamazdım...
Sen bilirsin yine de..

öfke kontrolü tedavisine ihtiyacı var bence eşinizin...eğer bebek istiyorsa önce bunu halletsin...yazık o minicik yavruya...

benim nişanlımda sinirli ama saman alevi derler ya o cins içki siğarası yok allahtan. Kesinlikle dr gitmeli psikoloğu red edebilir bi troit testi yaptırsın o da çok fazla sinire sebep oluyormuş. Benimki gidecek en kısa zamanda mesela. Geçmiş olsun işin zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…