• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirli erkeğe nasıl davranmalı

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Kızlar erkek arkadaşımla ilgili bir sıkıntım var. Geçmişte ağır anti depresanlar kullanmış biri şu an kullanmıyor , doktor tavsiyesi olmadan bırakmış ve asla kullanmayacağını söylüyor. Tekrar ilaçlarına başlama konusunda da ikna olmaz. Ama çok sinirli ve gergin en ufak şeyi büyütüp mesele haline getiriyor , ben hep alttan alıyorum, ama bende bu durumdan hoşnut değilim. Ben ondan hemen vazgeçmek istemiyorum, bana verebileceğiniz tavsiyeniz var mı ( ayrıl demekten başka) ona nasıl yaklaşmalıyım?

Ama ne zorunuz var ? Kendinize gareziniz mi var? Böyle kendinizi de yıpratırsınız. Üzgünüm ama o istemediğiniz cevabı verip ayrılın diyorum

Kızlar erkek arkadaşımla ilgili bir sıkıntım var. Geçmişte ağır anti depresanlar kullanmış biri şu an kullanmıyor , doktor tavsiyesi olmadan bırakmış ve asla kullanmayacağını söylüyor. Tekrar ilaçlarına başlama konusunda da ikna olmaz. Ama çok sinirli ve gergin en ufak şeyi büyütüp mesele haline getiriyor , ben hep alttan alıyorum, ama bende bu durumdan hoşnut değilim. Ben ondan hemen vazgeçmek istemiyorum, bana verebileceğiniz tavsiyeniz var mı ( ayrıl demekten başka) ona nasıl yaklaşmalıyım?

10 senedir bende de var huysuzun önde gideni. eskiden daha agresifti ama ben alttan almadım. konuşa konuşa örnekler vere vere şimdi daha makul bir adam oldu. tabi meslek değiştirmesinin de etkisi çok büyük.
belki içinde bulunduğu ortamı/işi sevmiyordur. ailesi ile sıkıntıları vardır. agresifliğin kaynağına inmen gerek. bir de sinir anında tepki verme bekle sakinlesin ondan sonra susma ama üslubunca muhakkak eğrisini doğrusunu konuş.

Ne derece sinirlendigine, nasıl tepki verdiğine ve en ufak şey mesela ne gibi şeylere sinirlenir ona bakmak lazim

Sevecen&tatli tatli yaklasarak belki dr konusunda ikna edebilirsin. Hatta birlikte gidelim herkes gidiyor diye onun icinide rahatlatabilirsin. Ama hicbi zaman o haksizken dahi aman sinirlenmesin diye alttan alma bu sefer ustunde cok buyuk bi otorite kurar sende altinda ezilirsin. Dozunda davransan sadece biraz anlayisla cozulebilir gibi:)

10 senedir bende de var huysuzun önde gideni. eskiden daha agresifti ama ben alttan almadım. konuşa konuşa örnekler vere vere şimdi daha makul bir adam oldu. tabi meslek değiştirmesinin de etkisi çok büyük.
belki içinde bulunduğu ortamı/işi sevmiyordur. ailesi ile sıkıntıları vardır. agresifliğin kaynağına inmen gerek. bir de sinir anında tepki verme bekle sakinlesin ondan sonra susma ama üslubunca muhakkak eğrisini doğrusunu konuş.
Doğru işini sevmiyor. Birde babasıyla çocukluğundan beri görüşmüyor o da psikolojisini etkiliyordur diye düşünüyorum.

Ayrıl demeyince diyecek bir şey kalmıyor maalesef.
Sinirli ve iyi gelecek her şeyi reddediyor...
kafasına göre ilaçlarını bırakıyor.
Ve daha bu başlangıç.

Ayrıl ya hu,yokmuş başka önerim :D
Eşin değil ki önceden iyiydi şimdi böyle olunca destek olmak isteyesin.,
Bu konuda bu kadar hassas olduğunu da anlatmışsın,çekeceğin var,üstüne üstüne gidecek nasılsa biliyor ve anlayışla yaklaşıyorsun diye.

nediyek..sussan alttan alsan sen yıpranırsın ..karşılık versen de ona tepki göstersen bu sefer kavga çıkar
zor işin

3.sayfa haberlerine cikmkta israrciyim diyorsunuz yani.maco gosterimi mi etkiliyor ? Kusura bakmayin ama insanin kendine yaptigi kotulugu baska kimse yapmaz ona.kimse de degismez degistiririm diye cabalamayin

Kızlar birde gelirlerimiz arasında çok büyük bir fark var ben ona bunu asla hissettirmemeye çalışıyorum ama acaba onu kendine kompleks yapıp beni ezmeye çalışıyor olabilir mi?

Geliri kompleks yaptigini mi dusunuyosun ?
Ölç biç yine de ama kendini yıprattığına değmez bence. Sürekli gergin bi insanla zor.

Back
X