• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirli erkeğe nasıl davranmalı

Nasıl mı davranmalısın ? Hmmm

Bir fikrim var

Bence hiç davranma

Böylece sinirlenmez

:D :D

gücünüz bitene kadar alttan alırsınız
gücünüz bittiği noktada siz ses çıkarmaya başlarsınız muhtemelen sonrası da psikolojik destek almaya kadar gider.
ayrılın demiyorum, demeyin dediğiniz için.

bu insanları anlamıyorum
ilacı bıraktım
iyi halt ettin 5mg bir şey içicektin sen de çevren de rahat edecekti
ama yok o ızdırap çektirilecek

Nasıl mı yaklaşmalıyım?
Bence ona yaklaşmamalısın.
Eğer canının ve varlığının bir kıymeti varsa.

İlk olarak durumunun farkına varıp rahatsız olduğunu kabullenmesi gerekir. Böyle sinirli birine sen nasıl davranırsan davran değişmez. Alttan alsan iyice tepene çıkar. Sen de onun gibi davransan maazallah şiddete kadar uzar gider.

Kızlar erkek arkadaşımla ilgili bir sıkıntım var. Geçmişte ağır anti depresanlar kullanmış biri şu an kullanmıyor , doktor tavsiyesi olmadan bırakmış ve asla kullanmayacağını söylüyor. Tekrar ilaçlarına başlama konusunda da ikna olmaz. Ama çok sinirli ve gergin en ufak şeyi büyütüp mesele haline getiriyor , ben hep alttan alıyorum, ama bende bu durumdan hoşnut değilim. Ben ondan hemen vazgeçmek istemiyorum, bana verebileceğiniz tavsiyeniz var mı ( ayrıl demekten başka) ona nasıl yaklaşmalıyım?
Ben çok agrefis biriyim pireyi deve yapar ortalığı birbirine katardım. Arkadaşlıklarım hep zor hep hırpalayıcı oluyordu.Hayatıma en yakın arkadaşım girene kadar sinirli olduğum anlarda bazı bazı buyuk tepkiler vererek empati kurmayı öğreterek aştık engelleri sende yapabilirsin bazen kavga et bazen örnek ver empati kurmasını sağla selavat çek içinden sakinleştiricektir.

Üste çıkarak :KK53:

Yemişim sinirini kimsenin kum torbası olamam.

Milletin sevgiliyken ayakları yere basmaz senin içinde oldugun duruma bak. Gerçekten bunu mu hakediyorsun düşün ondan sonra karar ver. İlla devam edicem diyorsan yeri gelince sert yeri gelince yumuşak bi şekilde konuş rahatsız olduğunu böyle devam ederse seni kaybedeceğini kafasına sok.

Ayrılmak istemiyosan o Muş' lu kadın gibi "bana yirmuh atma" demekle geçer ömrün.
Yazık değil mi gençliğine ?? Sen de bitane patlatamayacagina göre <ayril>

İlla cekecem diosun yani uzuluorum bazen su genc kizlara

Konu başlıgına baktım da, tavsiyem belli: ilk gördügün kosu ayakkabını ayagına gecir ve arkana bakmadan kac. Psikolog musunuz ki onu tedavi edeceksiniz. Adam kendini düzeltmek istemiyor ki tedaviyi reddediyor. O halinden memnunsa, sizin onun sinirini hafifletmeye gücünüz yetmez.

Alttan alarak tamam beyim paşam diyerek geçim olmaz yalnız.
Ya ilacını kullanacak ya ilacını kullanacak. Kullanmıyorsa çok yıpranırız, mutlu olamayız deyip ayrılmayı teklif et bakalım ne diyecek.
Eğer keyfim bilir derse zaten çekilir dert değildir kendileri. Seni seviyorsa kullanır. Hayatının kıymetini bil boşa harcama derim.

Kızlar erkek arkadaşımla ilgili bir sıkıntım var. Geçmişte ağır anti depresanlar kullanmış biri şu an kullanmıyor , doktor tavsiyesi olmadan bırakmış ve asla kullanmayacağını söylüyor. Tekrar ilaçlarına başlama konusunda da ikna olmaz. Ama çok sinirli ve gergin en ufak şeyi büyütüp mesele haline getiriyor , ben hep alttan alıyorum, ama bende bu durumdan hoşnut değilim. Ben ondan hemen vazgeçmek istemiyorum, bana verebileceğiniz tavsiyeniz var mı ( ayrıl demekten başka) ona nasıl yaklaşmalıyım?
Stresle mucadele yontemlerini ogren duzenli terapi al.

Değişmez, madem ayrılmayacaksın hep alttan alan sen olacaksın. Ne kadar dayanırsan artık!

Back
X