Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben reklam için geldim, günlerdir sitede reklam yapıyorum, bir daha yapmayacağım, reklam rekabet yönetmeliğine aykırı olarak haksız tesirle örtülü ticari reklam yaptığım için özür dilerim.
Ben reklam için geldim, günlerdir sitede reklam yapıyorum, bir daha yapmayacağım, reklam rekabet yönetmeliğine aykırı olarak haksız tesirle örtülü ticari reklam yaptığım için özür dilerim.
Bende de aynısından var üstelik o kadar gereksiz şeylere sinirlenir ki o da ayrı bir konu. Ardından bağıran, kızan o değilmiş gibi hemen normale döner. Ortalığı yakıp yıktıktan sonra da açıklamamı dinler..
Erkek arkadaşım vardı, önce esip gürler ağzına geleni sayar,sonra hiçbşey olmamış gibi gelir, benden de hiçbirşey olmamış gibi davranmamı beklerdi. Ayrıldık işte sonra :)