• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirli eş..

Var:)
Ayarı bir anda bozuluyor, sonra birşey olmamış gibi,bildiğin kedi gibi sırnaşıyor.

Sevgilim benide delirtiyor çileden çıkıyorum tam bir sırnaşmalar bir iyi davrnmalar dengesiz diyorum ona ben bu tür durumlarda.

Ben reklam için geldim, günlerdir sitede reklam yapıyorum, bir daha yapmayacağım, reklam rekabet yönetmeliğine aykırı olarak haksız tesirle örtülü ticari reklam yaptığım için özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben reklam için geldim, günlerdir sitede reklam yapıyorum, bir daha yapmayacağım, reklam rekabet yönetmeliğine aykırı olarak haksız tesirle örtülü ticari reklam yaptığım için özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynısından var:110: üstelik o kadar gereksiz şeylere sinirlenir ki o da ayrı bir konu. Ardından bağıran, kızan o değilmiş gibi hemen normale döner. Ortalığı yakıp yıktıktan sonra da açıklamamı dinler..

Erkek arkadaşım vardı, önce esip gürler ağzına geleni sayar,sonra hiçbşey olmamış gibi gelir, benden de hiçbirşey olmamış gibi davranmamı beklerdi. Ayrıldık işte sonra :)

Back
X