Sinirli olan erkek arkadasi!!

Sevdiginiz insanin sinirine katlanir misiniz?

• Evet

OY: 8 33,3%
  • Hayir

OY: 16 66,7%

• Ankete Katılan
    24

esmamaist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
234
346
103
Kizlar selamlar!

Sizlere bir sey danismak istedim. 1 bucuk yildir suren bir iliskim var. Birkac sorun haric birbirine cok bagli sevgi dolu bir ciftiz. Hatta birbirimiz icin binlerce kilometrelik mesafeler astik, ulastik ama bir seyi asamadik oda erkek arkadasimin SiNiRi. Kendisi su gune kadar karsilastigim en sinirli insanlardan biri aslinda. Arada olan cikislari ve bagirmalari olmasa melek gibi merhametli guzel kalpli bi adam. Ama gelin gorunki onun taktigi sacma sapan seyler sesinin yukselmesi bana bagirmasi artik kaldirabilcegim bi durum degil. Ilk baslarda her nasilsa alttan alabiliyordum ama artik olmuyor. Beni durduran tek sey aslinda sinirinin saman alevi gibi kisa surmesi. Mesela ben araba kullanirken yaptigim en ufak bir sey onu cildirtiyor ve cok agir konusmasini sagliyor hemen 2 dakika sonra gelip ozur diliyor. Bir defasinda o kadar agirdiki dedikleri ayrilmak istedim ama ozur diledi ve degiscegini soyledi. Hep der ben senin hakkini odeyemem. ama pekte bisi degismedi tabi. Ayrilmak asla istemiyorum onu cidden seviyorum. ama gelecekte bu siniri siddete doner diye korkuyorum. Ne yapmaliyim? Sizce bu tedavi edilebilcek biseymi? Beni ondan sogutan tek sey bu sinir yoksa aslinda cillop gibi bir bey:)

Madem seviyorsunuz ve devam etmek istiyorsunuz, destek olun erkek arkadasiniza bu siniri icin bir uzmana danissin.
Bastan tedbirinizi alin, pozitif gelisme gorursunuz umarim.

Bu sorunu halledebilmek için sizin değil onun bunu dert edinmesi lazım. Insan kafasına koyduğu herseyi yapabilir, ben agresifliğim yüzünden bir kaç seyans terapi aldım bilmiyorum belki benim için sadece bu durum ama hiçbir işime yaramadı. Daha sonra kendime sözler verip telkinlerde bulundum ve zamanla alıştığımı geçtiğini gördüm.

Kizlar saolun cevaplariniz icin. Bana birde hep derki bu sinirimin bi sebebi var kucukkugume dayaniyor. Birgun sana anlaticam. Ama oyle dayak ve cocuk istismari tarzinda bisi olmadigina eminim. Valahi onun durumu tek bana degil babasina is arkadaslarina yani herkese. Ya sanirim onu terapiler icin ikna etmem lazim belki onda ise yararlar cunku oda cok degismek istiyor farkindayim. Ama iste benimdr sinirimi kontrol etmem lazim bi yerde ona yardim etmek icin.

Benim esimde cok sinirlidir ve hep oyle devam etti ofke konrolu yok kendisi firinci iscilerine bile ayni sasiyorum bagzen nasil buna katlanabiliyorlar kendini kabullendirmis yani hepimiz vallahi dikkat ediyoruz aman kavga eder sinirlenirde falan adam sinilenince butun gemileri yakiyor kavga etsek okadar acimaziz konusyorki insanin cok zoruna gidiyor ama ist alisiyosun bir sure sonra diyecegim o ki boyle biriyle cok uzulursun boyleleri hep idare edilmek ister ozaman sen kendini cok sıkarsin ona karşı haksizliklara gelemezsin bir sure sonra,budurumunu halletmeden sakin kendisiyle evlenmeyi falan düşünme, mutluluklar

O kadar iyi anliyorumki. Bende asla bu durumdan emin olmadan evlilik isine girmem ama iste bu sinirinin yaninda benim icin goze aldiklari, hayatina ara verip kilometrelerce yollari benim icin asmasi. Hemde bunlari kosulsuz ve sartsiz yapmasi, kendi ailesinden cok deger vermesi.. Hep bunlari dusunuyorum.. Arada kaldim cikamiyorum.. Artik cevresindeki herkesi kaybetti bi ben varim onun yaninda.. Bazen kendimi dusunuyorum aman nolcaksa olsun diyorum ama icimdeki bisey sabret o senin kaderin diyor. Bilemedim valahi:/cok tesekkurler yorumun icin bu arada

Ben içimdeki zehiri akitayim,hakaret edeyim,saygisizlasayim sende beni hep pışpışla yok yaaa,yok oyle bir dünya...Saygı yoksa sevgide yoktur bu kadar basit arkadaşım..Yarın birgün evlensin dahada beter olur,sevgilisine bunu yapan karısına neler yapar sen düşün...Sevgi karın doyurmuyor,hayırlısi olsun.

Bazı erkeklerde ne yazıkki bu sinirlenme durumları olabiliyor benim eşim de öyle özellikle trafikte kendisi ya da ben kullanalım hata affetmiyor ve hemen sinirleniyor ağır lafları yok ama sesini çok yukseltiyor ve Dediğiniz gibi birkaç dakika sonra da pişman oluyor. Öyle durumlarda siz sakin kalın ve Dediğiniz gibi uzman yardımı alin eminim ise yarayacaktir

Dogru diyosun cok katiliyorum sana. Buyuk konusmak istemem asla ama degistiguni gormedigim surece boyle biseye girmem, evlenmem. Saol yorumun icin

Sanirim artik tek carem o. Peki siz boyle bir evliligin icinde olmaktan mutlumusunuz? yani bu sinir sizin basacikabilceginiz biseymi? Kusura bakmayin lutfen ozel birsey sorduysam.

Tek sorun buysa ilişkinizde , terapi için , öfke kontrolü için yardım almaya ikna etmelisiniz.

Hayır asla pişman değilim eşim bunu isteyerek yapmıyor biliyorum çünkü hangimiz mükemmeli ki ve ben ona kızmak yerine yardımcı oluyorum sınırı yatisinca yumuşak bi dille sinirlenerek kendine zarar verdiğini ve buna benim de uzuldugumu dile getirerek onu rahatlatmaya çalışıyorum ve her defasında daha az sinirlenmeye başladı artık uzman yardımı olmasa da ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama dediğim gibi onun dışında pamuk gibi birisi. :)
Sanirim artik tek carem o. Peki siz boyle bir evliligin icinde olmaktan mutlumusunuz? yani bu sinir sizin basacikabilceginiz biseymi? Kusura bakmayin lutfen ozel birsey sorduysam.

ilk başlarda aşkla çekersin görmezden gelirsin ama sonra batmaya başlar ve biyerde sende patlarsın.

ayrıcada başlarım onun sinirine!

Aynı durumdayız. Yalnız ben 3.5 yıllık evliyim.
Bende öfkesi bi anda parlayıp bi anda söndüğünden dolayı fazla takılmamıştım o konuya. Özür dilemelrr, ağlamalar, hediyeler gırla tabi o dönem.
Şuanda siniri çığrından çıkmış durumda, ağzından çıkanı kulağı duymuyor kim olursa olsun. Yavaş yavaş ailelerimiz uzaklaşmaya başladı bizden. Ve bırak hediyeyi, özürü,
Pişmanlık bile duymuyor.
Hoş artık kapına BMW ile de gelse bi anlam ifade etmiyor artık, inan bana o saman alevi dediğin şeyler bi bakmışsın volkan oluyor. Dil yarası geçmez canım bunu unutma sakın, ve bi araba için saydıran adam şiddetide yanında getirir evine. Mantıklı düşün, çok sağlam ve emin adımlar at çünkü geçen 1 gün 1 hafta değil, 1 Ömür. Hakkında hayırlısı olsun

Yapısında sinir varsa çocukluğuna inmek lazım.
Ailesinde şiddet vardır çocukken içinde ortama karşı kin oluşmuştur ya da benzer bir şey yaşamıştır. Sinir kişisel olarak boşuna oluşmaz.

Dogru diyosun cok katiliyorum sana. Buyuk konusmak istemem asla ama degistiguni gormedigim surece boyle biseye girmem, evlenmem. Saol yorumun icin
Rica ederim canım ne demek,ben dokuz senelik evliyim ikide yavrum var allahım bagislarsa daha eşimden gülden ağır laf duymadım,aramizdaki bu saygı sevgimizide cogaltiyor bu bir gerçek...Hayatı hakettiginiz gibi yaşayın,kimsenin kölesi falan degilsiniz..Aşk biter sevgi ve saygı kalır evliliklerde..Yolun layigina çıksın inşallah....

Ya iste onun bana olan sevgisine icindeki iyi insana inanmasam asla bu duruma bile gelmezdim. Gercekten eger bu huylari olamasa dunyanin en iyi insanlari olucaklarmis. Sanirim zaman en iyi ilac olucaktir. O gostericektir herseyi. Allah mutlulugunuzu daim etsin.

Ne guzel paylasmissiniz tesekkurler. Ya iste dusundugum icin sanirim iliskiyi sorgulamaya basladim. Ya ama bi yandanda esinizi biraksaniz sizde uzulmezmisiniz? Yani degisebilcegine inanirmiydiniz? Ben bu durumun nedense hep psikolojik olduguna inandim ve inaniyorum. Bi yardimla belki bu durumu asariz diyorum. Tabi bu durumu asmadanda evlilik konusunu dahi konusmam kendisiyle.

sinirli olması tehlikeli birşey bence .herkes kızınca brişeyler der ama her dakka bağıran adamlada ömür geçmez . bence onun kişiliği bu kaldırabiliyorsan devam et . şiddet falanda karışabilir olaya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…