sinirli patron!

ysmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
33
0
36
İstanbul
Ben yeni bir işe başladım uzun zamandır işsizdim çok iş aradım birçok iş görüşmesine gittim ve nihayet sonunda bir yere girdim.Ama girdiğim yer ummuduğum gibi çıkmadı büyük bir firma yanlız patron olucak kişinin bazen asabi olduğunu arada sırada kızabiliceğini söylediler ama bu adam hep sinirili sürekli çalışanlarına kim olursa olsun kocaman adamlara kadınlara gerizekalı salak aptal fln gibi sözler söylüyor hemde bunu başkalarının yanında yapıyor şuana kadar bana birşey demedi ama ilerleyen günlerde banada aynısını yapabilir bende bir ara çok geç olmadan işten çıkmayı düşündüm ben çok alınırım kaldıramam öyle lafları sizce ne yapmayalım benim yerimde olsanız ne yapardınız?

ben olsam öyle bişey yapana kadar işe devam ederdim
ama yaptığı gün sayar söver çıkardım işten
ben de kaldıramam hayatta
patronsa patron insan olmayı öğrensin

Son düzenleme:
Ordan gelecek paraya ihtiyacım yoksa işten ayrılırdım bende
Benim ablam patronu biraz daha hızlı ol dediği için ilk gün işten ayrılmışlığı var

Banada devamlı hızlı ol yavaş olma yavaşları sevmez diyolar ama masasının tozunu alırken bile korkuyorum en ufak şeyde kıyameti koparırmış sekreter kıızaa gerizekalı fln dermiş ama ben ailemden duymadım o lafları başkası derse gücümü gider bu yüzden çıksammı kalsammı diye düşünüyorum bana bağırsa ben direk ağlarım yaa

patron mobbing yapıyor ve cezası var dava açsan tazminat öder.

maalesef orta büyüklükteki şirketlerin bir çoğunda durum böyle..birçoğunun şirketleri büyümeye başlayınca insalıkları,vicdanları küçülüyor..yanında çalışanları köle olarak görmeye yavaş yavaş başlıyorlar,eski samimilikleri gidip yerine paranın herşeyi,herkesi satın alabileceği kavramı yerleşmeye başlıyor....çok büyüyünce zaten kendileri olgunlaşmış vicdansız oldukları için muhatap dahi olmuyorlar-yanında çalışanlar hatta çalışmayanlar dahi artık tamamen modernize edilmiş köle-idari personele görev ve yetki veriiliyor,onlarında vicdanına kalmış.. (herkes aynı değil -bazıları varki anacan,babacan- şirketleri küçülsede büyüsede anacan,babacan)

Gerçekten insanda çok stres yapıyor böyle bir durum.Zaten mola denilen birşey yok belki 5 dakikalık bir yemek molası var oda yediğim yemekten bile birşey anlamıyorum ama işte dişimi sıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…